HOROSCOP 03.12.2010


Azi totul se va desfasura in functie de reactiile noastre la evenimentele zilei. Chiar daca vom simti nevoia sa ne ascundem sentimentele nu va insemna ca vom lua cea mai buna deicizie. Cel mai bine ar fi sa ne bazam pe intuitie. In continuare nu sunt recomandate calatoriile de niciun fel.


SAGETATORI CELEBRI: KATHERINE HEIGL

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
O persoana mai in varsta te va sustine in a-ti realiza un plan important pentru tine. Va exista in cursul zilei de azi o mare preocupare pentru lucrurile serioase din viata ta si pentru acele probleme pe care le poti rezolva numai dand dovada de seriozitate. Atentie insa la relatia de cuplu unde pot exista anumite discutii despre comportamente neplacute si pe care incerci sa le atenuezi la partener.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti extrem de concentrata pe ceea ce se intampla la locul de munca si vei lua numai decizii bune, bine argumentate si sustinute si de ceilalti. Atentie insa la sanatate, pentru ca pot aparea niste mici probleme.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Te simti atasata de trecut si vei fi ceva mai nostalgica azi. Ar fi bine sa incerci sa treci peste confuzia legata de trecut si sa privesti increzatoare catre viitor. Ar fi bine sa gandesti inainte de a spune ceva ca sa nu iti ranesti prietenii apropiati sau chiar partenerul, prin ceea ce afirmi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Ar fi bine ca azi sa nu raspunzi provocarilor si nici sa nu incerci sa rezolvi tu singura problemele altora. E posibil sa traiesti ceva schimbari de stari emotionale si asta va spori neincrederea celorlalti in tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu prea esti sigura de ceea ce trebuie sa faci in continuare asa ca te simti confuza. E posibil ca relatia actuala sa nu mearga asa cum iti doresti si atunci exista riscul de a avea unele discutii cu iubitul. Ar fi bine ca in loc sa pierzi vremea cu analizarea situatiei actuale, sa incerci sa faci exact ceea ce asteapta altii de la tine. Evita calatoriile.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ceea ce ieri parea o idee buna, azi nu va mai parea la fel. Unii oameni vor incerca sa te preseze pentru a le oferi un raspuns clar si deocamdata tu nu poti face asta. Cea mai buna decizie pe care o poti lua este sa apelezi la ratiune si sa te gandesti la faptul ca putina disciplina nu poate strica niciodata.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Toata lumea pare ca pastreaza distanta fata de tine tocmai cand iti doresti cel mai mult sa lucrezi in echipa. Simti nevoia sa-ti clarifici viata, iar adevarul pare foarte departe de tine. In cautarea lui vei incepe sa iti accepti defectele.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Se pare ca azi esti in continua miscare si chiar esti multumita de asta pentru ca inseamna ca iti ocupi mintea cu lucruri care se refera la prezent. Chiar daca ai avea nevoie de suportul celorlalti, nu il vei primi pentru ca nici macar nu vei avea timp de asa ceva.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Iti este foarte greu azi sa te focusezi pe probleme legate de casa, familie, parinti. Ar fi bine sa nu intarzii azi la intalniri sau sa nu te tii de anumite promisiuni pentru ca nu va fi deloc bine,  pentru imaginea ta. Nici cu concentrarea nu stai foarte bine si, de aceea, daca azi ai de dat vreun examen nu este cea mai buna zi a ta.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu te agata chiar de orice atunci cand vine vorba de a reusi intr-o problema sau alta. Incearca sa arati mai mult respect fata de anumite persoane si nu intinde prea mult coarda. Aminteste-ti ca vorbele tale pot avea un mai mare impact daca o faci intr-un mod mai diplomat.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ti-ai creat deja reputatia de persoana care se decide greu, dar azi va trebui sa iei anumite decizii ce se cer a fi facute urgent. Nu te ascunde dupa anumite probleme curente care nu au nicio legatura cu faptul ca decizia trebuie luata in cunostinta de cauza.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai anumite discutii care te vor surprinde foarte mult prin ceea ce ti se spune in fata. E foarte posibil sa nu reactionezi pe moment si sa ai nevoie de ceva timp pentru a-ti analiza mai bine sentimentele. In schimb, azi poti invata si descoperi usor niste lucruri despre tine sau despre altii.

related posts

Modifică setările cookies