HOROSCOP 04.06.2010


Actiunile noastre nu va vor reflecta azi intentiile, pentru ca Marte se va afla in opozitie cu Neptun. Asta va aduce si o claritate astefl incat vom vedea intr-o lumina adevarata si actiunile celorlalti. In schimb, vom fi empatice si vom intelege chiar si intuitiv multe aspecte.


GEMENI CELEBRI: COURTNEY COX

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Chiar daca toate faptele s-au adunat  si concret stii exact ce ai de facut, senzatia ta va fi ca iti scapa unele aspecte esentiale. Asa poti ajunge foarte usor la concluzii gresite care te vor pune intr-o lumina proasta. Gandeste-te bine inainte de a spune ceva, de a face un  anumit lucru, pentru ca e foarte posibil ca in urma actiunilor tale de azi sa faci ceva ce vei regreta mai tarziu.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ceilalti se vor simti confuzi in preajma ta, pentru ca tu iti vei putea justifica faptele atat timp cat te vei baza pe intuitie. Pe de alta parte, iti doresti foarte mult sa te bazezi pe ceea ce simti. Si presimtirile tale vor fi corecte. Incearca sa nu apelezi doar la logica si sa actionezi asa cum iti dicteaza instinctul.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei fi extrem de atenta si vei manifesta compasiune mai ales pentru partenerul tau. O zi mai calma pentru tine chiar daca te vei trezi cu tot felul de probleme de familie de rezolvat, dar vei demonstra o anumita claritate si acuratete, care te vor ajuta sa rezolvi orice, extrem de rapid. Totusi, ar fi bine sa nu iti asumi de la inceput ca numai tu ai dreptate. Asculta si ce au de spus cei din jurul tau. La locul de munca te vor ajuta foarte mult femeile.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o zi cam grea pentru tine si de aceea ar fi bine sa nu dai curs vreunei provocari. Cu toate acestea nu e bine sa-ti pierzi cu totul increderea in fortele tale proprii. Incearca sa lamuresti problemele tale apeland si la ajutorul celor din jurul tau si acorda o mai mare atentie sanatatii.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
In mod normal tu poti vedea ambele parti ale unei probleme, iar echilibrul tau ii ajuta si pe ceilalti sa se simta confortabil in preajma ta. Azi va trebui sa ai mare grija cum iti vei desfasura fortele si iti vei pune in aplicare planurile. Cu toate ca nu stii inca exact ceea ce iti doresti, actiunile tale te vor indrepta catre locul pe care ti-l doresti. Ai incredere in puterile tale.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Tu stii exact ce vrei, ti-ai facut si planuri marete doar ca azi vei fi nevoita sa renunti la ele. Te asteapta o zi in care nu prea iti vor iesi lucrurile cum vrei tu, dar revansa ti-o vei lua saptamana viitoare. Deocamdata incearca sa nu iti fortezi prea mult norocul.. Niste probleme legate de o persoana mai in varsta se va acutiza.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu este o zi foarte buna sa incepi vreun proiect, asa ca amana totul pentru saptamana viitoare. Incearca sa iti acorzi mai multa atentie tie sau eventual sa planifici vreo iesire diseara cu prietenele. Nu e bine sa stai in casa pentru ca exista o nevoie presanta de a face ceva, de a actiona.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Azi, nevoia ta cea mai mare este cea de stabilitate. Dar cu cat incerci sa iti dai seama de circumnstantele unei probleme cu atat mai nesigura vei deveni. Mai bine ia-ti o zi libera sau incearca sa te relaxezi mai mult.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Ai foarte multe planuri, foarte multe lucruri pe care ti-ai propus sa le faci in cursul zilei de azi, dar aglomerarea restantelor si lucrurile noi pe care vrei sa le faci nu te vor ajuta cu nimic. Este totusi bine ca vei da dovada de o buna organizare si pentru asta e posibil ca multi oameni sa apeleze la ajutorul tau. O problema legata de finante apare azi pentru tine, dar daca vei apela la persoane potrivite o poti rezolva.
 
PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Nu e cazul sa devii dintr-o data prea rationala din dorinta de a arata ca nu faci lucruri din instinct. De fapt, multe probleme le rezolvi instinctual. E posibil ca o problema de sanatate sa nu iti dea pace, dar nu trebuie sa te alarmezi mai mult decat este cazul. Atentie la o persoana apropiata care te va dezamagi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
E posibil ca azi confuzia sa fie atat de mare incat nu prea mai intelegi foarte multe lucruri. Din pacate va trebui sa actionezi astfel incat sa nu iti periclitezi imaginea atat de greu construita. Vei cauta adevarul si vei incerca sa nu bagi de seama unele rautati pe care le vei auzi despre tine. Apeleaza la spiritul tau creator si vei iesi foarte usor din incurcaturi.
 
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Te deranjeaza foarte mult faptul ca nu poti prevedea ce se va intampla in viitor si asta mai ales in planul profesional. Nu te vei intelege prea bine cu sefii, dar nici ei nu te vor intelege pe tine. Nu incerca azi sa fortezi vreo comunicare pentru ca nu vei reusi. Dar daca este cazul, problemele de la munca nu trebuie sa te impiedice sa iei o decizie importanta in panul personal.

related posts

Modifică setările cookies