HOROSCOP 04.08.2010


Chiar daca incepem sa ne simtim din ce in ce mai nelinistite mai ales in ceea ce priveste viata noastra amoroasa, ar fi cazul sa ne mai linistim un pic si sa fim ceva mai cerebrale si sa nu dam dovada de nerabdare atunci cand nu este cazul. E posibil sa facem fata azi unor situatii imposibile, din care multe dintre noi nu vom sti cum sa iesim, dar ar fi bine sa ne ascultam instinctul si sa incercam pe cat posibil sa nu ne lasam prada confuziei. Azi este important sa fim bine ancorate in realitate. 
 


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai parte de o energie si de un entuziasm fantastic si de aceea ar fi bine sa beneficiezi de acesta la maximum. In general azi poti incerca orice, atata timp cat nu depasesti niste limite. Atentie la locul de munca si la niste acte pe care trebuie sa le semnezi. E important ca pana la urma totul va iesi bine. Mai pe seara, e foarte posibil sa ai parte de surprize extrem de placute de la prietene.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Visele tale si planurile de viitor pe care ti le-ai facut te motiveaza foarte mult, dar in acelasi timp iti pot da o stare de disconfort tocmai datorita autocriticii de care dai dovada. E bine ca azi sa fii extrem de disciplinata si sa iti indeplinesti foarte bine obligatiile pentru a nu mai avea ce sa-ti reprosezi. Mai pe seara o veste buna legata de cariera ta te va bucura foarte mult.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Una dintre grijile tale azi va fi de a face pe placul altora. Vei fi extrem de deschisa unor oferte, dar ar trebui de fapt sa acorzi o atentie mai mare unor probleme care trebuiau rezolvate de saptamana trecuta decat sa te apuci de proiecte noi. Atentie si la discutiile in contradictoriu cu partenerul.


SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi nu iti lipesc initiativa si dorinta de a face lucruri, ci doar oportunitatile de a demonstra exact ceea ce poti, mai ales in planul carierei. E posibil ca azi sa fii extrem de dezamagita de anumite persoane din anturaj, dar ar fi bine sa nu iei totul mult prea personal. In planul personal ar fi bine sa incepi sa-ti dai seama unde ai gresit in trecut si apoi sa poti lua decizia legata de viitor.


SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Azi vei avea probleme legate de parteneriate de afaceri si ar fi bine sa te incarci cu multa rabdare pentru a reusi ceea ce ti-ai propus. Incearca sa nu complici lucrurile mai mult decat sunt in prezent si foloseste-te din plin de avantajele tale, binecunoscute.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Exista o mare forta in tine, de care dai dovada in aceste zile, dar simti nevoia si de a face mici ajustari ale unor probleme vechi si noi, pe care le consideri rezolvate, dar esti nesatisfacuta de rezultate. Incearca sa gasesti bucurie in ceea ce faci pentru ca altfel risti sa cazi intr-o extrema din care nu vei mai putea iesi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Te simti un pic cam descurajata de anumite planuri esuate in ultimul timp. Important este ca daca ai pierdut o batalie nu ai pierdut si razboiul. Daca vei avea in continuare initiativa vei reusi sa beneficiezi de oportunitati nenumarate. Ia-ti si putin timp numai pentru tine: du-te la cosmetica, ia-ti ceva dragut de imbracat etc. Asta o sa te faca sa te simti mai bine in propria piele.


PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Nu pierde timpul azi incercand sa intelegi pe toata lumea. Cel mai bine ar fi sa te manifesti exact asa cum esti si fara sa iti mai creezi in minte lucruri care de fapt exista doar in mintea ta. Incearca sa iti faci lista cu ceea ce trebuie sa realizezi in urmatoarele saptamani si tine-te de ea.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Poti spune ca in sfarsit se schimba ceva, dar inca nu stii exact ce se schimba la tine in aceste momente. Incearca sa nu te judeci prea aspru chiar daca ai facut unele greseli si revino usor, usor cu picioarele pe pamant.


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Chiar daca vei porni mai greu azi in indeplinirea obligatiilor nu te ingrijora ca nu o sa termini prea curand asta. Poate chiar e cazul sa stai peste program ca sa termini ce ai de facut. In schimb este o zi favorabila intalnirilor de orice fel si mai ales cu persoanele mai tinere.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Atentia tuturor va fi concentrata pe tine, mai ales mai spre seara cand e foarte posibil sa participi la un eveniment social important. Daca ai de semnat azi documente legate de o casa sau de achizitii noi in casa fa-o fara retinere. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E cazul sa acorzi si atentia cuvenita prietenelor asa ca, daca vei iesi azi cu ele in oras, te vei distra de minune. Vei primi o suma importanta de bani sau chiar vei face o investitie, achizitie importanta. Incearca sa rezolvi azi problemele legate de partener pentru ca risca sa se acutizeze.
 

related posts

Modifică setările cookies