HOROSCOP 04.11.2010  


Azi ne este usor sa vorbim de sentimentele noastre cu toate ca ne va destul de greu sa ne si stapanim emotiile negative. Doza de optimism vine de la Jupiter, iar dorinta noastra de a face lucrurile sa mearga in directia dorita de noi va fi cu mult peste tendinta de a vedea numai lucrurile negative. Atentie totusi la anumite frustrari acumulate in relatii si la discutii interminabile despre lucruri care de fapt nu conteaza.

 


Scorpioni celebri: Matthew McConaughey 

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu incerca sa fortezi nota mai mult decat trebuie pentru ca vei avea de suferit. Poate nu este cazul sa te implici prea mult intr-un nou proiect sau parteneriat care nu-ti ofera vreun viitor. Poti avea o zi incarcata de multe emotii si sa nu stii cum sa le manageriezi. E posibil ca alegerile tale de azi sa fie cu bataie lunga dar asta va depinde doar de tine.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Ai anumite secrete pe care le tii doar pentru tine si ar fi bine sa ramana asa. Exista o anumita intelegere din partea prietenilor referitor la lucrurile pe care le ascunzi  asa ca daca le si spui motivatiile tale te vei simti de-a dreptul usurata. Este o zi in care te poti intelege foarte bine si cu partenerul daca nu insisti foarte mult pe probleme din trecut.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Nu vrei sa iti pierzi timpul si de aceea te preocupa foarte mult sa te tii cat mai mult de agenda pe care o ai, referitoare la obligatiile tale de azi. Nu vrei sa abordezi lucrurile diplomatic si asta te va costa ceva in cariera ta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Esti intr-o fuga continua si vrei sa rezolvi foarte multe probleme azi. Iti va trebui foarte multa concentrare pentru a  face doar un singur lucru si acela foarte bine. Nu este o zi propice pentru luarea deciziilor si nici nu te vei simti foarte bine in a duce la capat toate obligatiile tale. Te poti descurca doar daca vei implica creativitatea ta. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Sansa este de partea ta azi si ai parte de multe situatii norocoase. Esti optimista si onesta si ii vei  insufleti pe toti prin entuziasmul tau expansiv. E foarte posibil sa iei parte la o petrecere unde ii vei molipsi pe toti cu buna ta dispozitie.  

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Tinzi sa acumulezi cat mai multa informatie si sa iti continui studiile cat mai mult posibil; poate fi vorba de niste cursuri de specializare sau chiar o bursa in strainatate. Te gandesti la o ocazie de a calatori, de pe urma careia vei avea multe beneficii.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Increderea in cineva este un element de baza pentru tine in tot ceea ce inseamna relatii de orice fel. Putina introspectie nu strica niciodata si poate e cazul sa spui partenerului ce simti si mai ales ce te deranjeaza la el.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu spune nu unei idei bune. Chiar daca nu ai timp prea mult sa asculti ce spun altii, incearca sa te desprinzi un pic din mediul tau si sa vezi ce gandesc, ce simt si ce idei au ceilalti. Nu te limita in aceasta perioada si fii cat de deschisa poti fi. Oportunitatile se vor ivi mai repede decat iti imaginezi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti devotata caminului tau si e posibil sa ai nevoie sa primesti sprijin de la parinti pentru a rezolva o problema importanta pentru tine. Vei avea parte de ceva avantaje in ceea ce priveste locuinta pe care o ai sau urmeaza sa o ai. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Simti ca esti impinsa spre niste situatii care nu iti vor conveni. Cel mai bine este sa-ti asculti instinctul si sa faci exact cum crezi. Comunicarea cu ceilalti nu este cea mai potrivita abordare dar nici nu trebuie sa o eludezi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te simti extrem de incurajata de modul in care decurg lucrurile si atunci iti asumi o mare responsabilitate. Mai bine ai stai sa te gandesti de doua ori, inainte de a spune da. Ambitiile tale sunt importante si pot fi realizabile doar ca va trebui sa iti gandesti un plan extrem de bun pentru a reusi.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Iti vei dori un pic de pauza si parca iti doresti ca week-end-ul sa vina mai repede decat este cazul. Incearca sa iti iei liber de la serviciu pentru ca nu esti in starea sa termini cu bine anumite lucruri destul de importante si nu iti asuma azi nicio resonsabilitate in plus decat este cazul.
 

related posts

Modifică setările cookies