HOROSCOP 05.03.2010


Pasiunea predomina azi, asa ca este o buna posibilitate de a intra in atmosfera romantica: o cina la un restaurant select, o iesire speciala. Tot ce trebuie sa faci este sa dezvalui ce se afla in adancul sufletului tau. Se mai poate intampla ca in aceasta zi sa afli niste secrete absolut intamplator si sa gasesti niste raspunsuri mult cautate.


PESTI CELEBRI : Tiziano Ferro

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE  
Ti se iveste ocazia sa participi la un proiect nou care implica multa creatie din partea ta. Orice nou inceput este binevenit azi, pentru ca iei decizia cea mai buna. La prima vedere poti parea un pic dezorientata, dar de fapt incerci sa cantaresti ce este bine si ce nu.  Din punct de vedere sentimentat poate fi o zi plină de incertitudine. Crezi ca te-ai implicat prea mult intr-o relatie fara sa primesti nimic inapoi, dar trebuie sa te gandesti ca lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Iti faci griji in ceea ce priveste finantele tale, pentru ca e posibil sa fi suferit unele obstacole. Dar esti capabila sa mobilizezi fonduri suficiente pentru a rezolva problema.  Indiferent de obstacolele pe care le ai in cale, vei reusi sa le treci, pentru ca dai dovada de ingeniozitate. Dragostea este chiar  langa tine, dar trebuie sa ai putina rabdare pentru ca soarta ta este pe cale sa se schimbe.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Te simti frustrata azi si de aceea incerci sa amani multe intalniri, sau chiar sa iti iei liber sa stai in casa. De ce? Pentru ca tu consideri ca e mai bine sa nu te expui.  Incearca sa iti faci totusi planuri de vacanta cu prietenii, pentru ca este un moment potrivit pentru asta. Te bucuri de o seara frumoasa in familie, sau de un film pe care il vezi cu partenerul.
 
GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E timpul sa te relaxezi un pic si sa nu consideri ca toate lucrurile sunt extrem de importante. La locul de munca vei plati pentru niste greseli, dar si aici nu e cazul sa exagerezi, pentru ca aceste lucruri sunt minore. Incearca in acest weekend sa pleci undeva, ca sa iti reincarci bateriile.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Niste probleme in familie iti solicita mentalul si va trebui sa rezolvi tu singura aceste solicitari personale. Este una dintre acele zile in care esti solicitata si la munca, de catre colegi. O faci cu intelepciune si la sfarsitul zilei te vei simti mai bine ajutand atatea persoane.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
In aceasta zi atingi un potential creativ de care rar poti da dovada si de aceea trebuie sa incerci sa beneficiezi din plin de acesta. Participarea la cateva sedinte te vor propulsa in atentia sefilor, mai ales ca atingi cateva probleme importante, la care oferi si rezolvari. De asemenea, nu te sfii sa ceri anumite favoruri de la apropiati.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Trebuie sa dai dovada de ceva autodisciplina si numai asa vei face progrese cu un anumit proiect. In aceasta seara accepti invitatia care ti se face, pentru a putea sa te relaxezi in acest weekend. Iti faci griji legate de finantele tale si daca ti-ai propus sa faci vreo achizitie, incearca sa abordezi problema altfel: poate e cazul sa te partenerizezi cu cineva pentru a reusi.  

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Trebuie sa adopti o atitudine mai indrazneata ca sa reusesti in planurile pe care le ai. Te gandesti la noi inceputuri dar simti ca nu este inca momentul sa treci si la actiune. Totusi, pregateste-te si pentru acel moment, pentru ca nu este departe. Azi iti faci usor prieteni noi si poate fi vorba de legarea unor relatii importante. Starea de spirit este importanta pentru tine asa ca cel mai bine este sa ramai pozitiva.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Profita de timpul suplimentar la locul de munca pentru a rezolva unele sarcini neterminate sau chiar sa iti dedici timp pentru creatie. Seara va fi una linistita, tocmai buna pentru a te relaxa. In ceea ce priveste relatia cu persoana iubita, se pare ca devine mai puternica si experimentezi ceva nou.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE

Iti doresti putina aventura, pe care ziua o sa o si planuiesti. O iesire cu prietenele te binedispune si daca nu esti implicata intr-o relatie, acum e momentul in care apare ceva nou si chiar pare sa fie ceva promitator. Nu rata aceasta oportunitate!

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE

Daca te gandesti sa faci o achizitie, macar asigura-te ca obiectul ales are si calitati practice. Esti predispusa sa arunci cu banii pe fereastra si de aceea e mai bine sa nu fi dezamagita la sfarsitul zilei. Cel mai bine este sa nu dai dovada de nerabdare si altfel vei fi ferita de regrete. La locul de munca este cazul sa pui picorul in prag si chiar sa ceri o marire de salariu sau niste bonusuri pentru munca pe care o prestezi. In caz contrar, te simti fortata sa iti cauti altceva care sa te satisfaca.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Azi e posibil sa fii apreciata de sefi si chiar sa se puna in discutie o promovare sau noi proiecte in care te implici la locul de munca. Desi acest lucru ti l-ai dorit foarte mult ai o ezitare in a accepta imediat. Ar trebui sa ai ceva mai multa incredere in tine pentru ca altfel nimeni altcineva nu va mai avea. Gandeste-te ca este o oferta importanta, iar ceea ce simti poate fi doar ceva temporar. Nu rata sansa care ti se iveste azi.  


 

related posts

Modifică setările cookies