HOROSCOP 05-06.06.2010


Vor exista in acest week-end si momente extrem de rele, dar si momente extrem de bune. Intreaga perioada este considerata un paradox si va trebui sa fiti ceva mai intelegatoare. Vom putea sa ne redresam doar daca dam dovada de optimism si ne relaxam asa cum ar trebui sa facem intr-un week-end. Nu sunt favorizati nici banii asa ca vor putea exista multe discutii legate de bunuri, bani sau cheltuieli excesive.
 


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Chiar daca nu este ceva normal, te gandesti ca azi vei primi extrem de multe aprecieri, dar par doar plasmuiri ale tale. Atentie la imaginatia debordanta de care dai dovada. Rvin-o cu picioarele pe pamant. Incearca sa faci si ceva sacrificii pentru a-ti fi mai bine pe viitor. Concesiile sunt obligatorii la tine in acest moment. 
 
RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te simti in siguranta si vei avea parte de noi cunostinte, intalniri interesante cu oameni speciali. Nu este foarte bine aspectata casa familiei si atunci exista riscul sa primesti ceva vesti neplacute din aceasta parte. Nu incerca sa fii incapatanata si asculta parerile celorlalti. In rest totul e ok.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu vei astepta prea mult pentru a primi rasplata cuvenita pentru eforturile tale. E posibil sa vina in acest week-end sau sa intrevezi o victorie importanta in aceste zile. Vei avea nevoie de aliati, asa ca e cazul sa apelezi numai la cine ai incredere. Acorda atentie si finantelor tale.
 
FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Vei fi coplesita de diverse informatii si unele iti sunt de folos, dar asta va insemna sa te concentrezi mai mult asupra lor decat asupra celorlalte. Chiar daca vei avea multe de facut si de rezolvat, vei trece cu usurinta peste ele si cu siguranta iti va ramane timp si pentru tine.
 
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti destul de optimista si privesti cu realism catre viitor, cu toate ca ai probleme urgente de rezolvat. Una dintre acestea ar fi cele legate de un parteneriat de afaceri sau o problema mai veche care reapare de undeva. Oricum e posibil sa experimentezi lucruri neasteptate si poti avea atat surprize placute cat si neplacute. Daca vei intra in vreo competitie, inceteaza sa te mai compari cu ceilalti pentru ca asta iti va dauna. Prietenele tale te vor ajuta sa rezolvi o problema neasteptata asa ca bazeaza-te pe ele.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Incepi sa vezi partea plina a paharului si asta se va simti, in primul rand, in anturajul tau. E posibil sa nu iti doresti sa iesi in lume in acest week-end, preferand sa ramai cumva intr-o zona neutra si sa iti planifici totul in capul tau. Relatiile cu partenerul incep sa se detensioneze si e foarte posibil sa aveti o discutie asa cum nu ati mai avut de mult. 
 
SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Vei fi extrem de solicitata in a intretine diverse aparente sociale sau chiar sa fi implicata in planificarea unor lucruri care tin foarte mult de sfera sociala. Incearca sa te stapanaesti in a visa chiar cu ochii deschisi fara sa fi ancorata si in realitate. Ar fi foarte bine ca in aceste zile sa acorzi respectul cuvenit unor persoane apropiate. Fii atenta la banii tai care e foarte posibil sa nu stea foarte mult in buzunarul tau.
 
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti ceva mai ingrijorata pentru viitor decat pentru prezent si in acelasi timp afisezi o incerdere debordanta. Vei descoperi un potential foarte mare pe care il ai in realizarea unui proiect. Nu incerca sa plusezi acum mai mult decat ai face-o in mod general. Nu incerca sa iei masuri drastice si dintr-odata referitoare la finante.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Este din ce in ce mai dificil sa iti mentii mintea preocupata cu lucrurile prezente pentru ca viitorul ti se pare mult mai interesant. Faci planuri de vacanta sau de plecari, te intereseaza ce se va intampla peste cateva luni, dar nu esti deloc ancorata in prezent. Esti foarte indreptatita sa iti pui farmecele in aplicare pentru a depasi unele momente, dar asta nu inseamna sa exagerezi. E bine macar ca e week-end si nu vei putea fi sanctionata pentru deconcentrarea ta evidenta.
 
PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Esti extrem de ingrijorata si incerci sa iti rezolvi problemele inca de sambata si iti faci imediat planuri pentru duminica. Ar fi bine sa o iei mai usor si sa nu ai asteptari prea mari. Duminica oricum o sa-ti mai revii si o sa fi mai optimista astfel incat vei putea incepe saptamana cu zambetul pe buze.
 
BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te simti ca si cum ai fi purtat o “batalie”. Cu toate acestea ar trebui sa stii ca indiferent de rezultat nu vei pierde razboiul. Mai ai multe batalii de purtat. E bine totusi ca partenerul tau te sustine si vei avea si o persoana importanta ca aliat. Nu ar fi o idee prea buna sa renunti in acest moment pentru ca de fapt esti pe drumul cel bun, dar tu nu o stii inca.
 
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Iti doresti sa poti iesi cu prietenele si sa te distrezi cum nu ai mai facut-o pana acum. Din pacate unele obligatii nu te vor lasa sa iti realizezi pe deplin aceste dorinte. Nu incerca sa arunci vina pe alte persoane si nu e bine sa faci pe victima. Mai bine rezolva problema aparuta si apoi vei avea unda verde la tot ceea ce iti doresti sa faci.

related posts

Modifică setările cookies