HOROSCOP 05.07.201007


Este o zi in care vom dramatiza mai mult decat de obieci toate lucrurile. Este un aspect pozitiv pentru persoanele artistice si sunt favorizate persoanele intuitive. Azi putem avea indoieli mari vizavi de ceea ce ne dorim sa facem, iar pentru persoanele realiste poate fi o zi plina de confuzie. Sunt favorizate acelea care vor sa schimbe ceva.


RACI CELEBRI: Matthew Fox

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca nu este o zi in care sa va simtiti bine la locul de munca, veti face tot posibilul sa va indepliniti obligatiile, dar numai atat. Nu este o zi buna nici pentru a comunica lucruri importante si ar fi bine sa va faceti niste planuri de viitor mai coerente. Atata timp cat te vei simti inspirata, indiferent de ce te motiveaza, actiunile tale pot fi usor transformate in actiuni constructive.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai foarte multa incredere in tine si numai astfel vei reusi sa faci ceea ce ti-ai propus. Vei atrage atentia acelor persoane pe care le doresti langa tine si este o zi foarte buna de a incepe un plan bine pus la punct. O intalnire cu prietenii iti va oferi o sansa nesperata in interes de afaceri.  

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te poti adapta unor situatii noi si vei reusi sa rezolvi unele probleme legate de familie. Este o zi favorabila si creativitatii si nu trebuie sa te simti obligata intr-un fel sa spui si celorlalti ce  planuri ai. Mai bine bucura-te de ceea ti se ofera decat sa strici ceea ce ai deja.  

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu face promisiuni azi pentru ca nu le vei putea respecta. Azi este o zi propice pentru a incheia afaceri si de a strange unele relatii personale. Incearca sa nu devii agresiva atunci cand vei afla un lucru ce tine de partenerul tau si incearca sa gandesti cu capul, nu cu inima cand vei fi nevoita sa iei o decizie.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai o sansa sa faci ceva diferit azi si vei acorda multa atentie detaliilor, ceea ce te va impiedica sa faci o greseala. Ar fi bine sa acorzi o atentie deosebita sanatatii.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Ai o zi mai emotionanata decat ai putea crede si esti extrem de tentata sa iei anumite decizii in functie de ceea ce simti. Daca va fi vorba de afaceri, foloseste intuitia dar daca va trebui sa rezolvi o problema personala abordeaza altfel lucrurile. Este o zi buna pentru castiguri la loterie si chiar te poti trezi cu o suma importanta de bani, care iti va intra in cont intr-un mod neasteptat.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Incearca sa mergi pe drumul care ti l-ai stabilit deja si apeleaza la marele tau atuu, onestitatea, daca va fi vorba sa dai explicatii unei persoane care conteaza pentru tine. Comunica doar ce este mai important si incearca sa actionezi in loc de a spune ce vei face in viitor. Familia este importanta pentru tine azi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Este o zi in care te vei implica mult in sfera sociala: intalniri cu prietenele, discutii pe teme de larg interes si chiar iomplicarea intr-un proiect social important. Un drum scurt e posibil sa-l faci. Poti sa iti rezolvi problemele financiare dar ar fi bine sa actionezi foarte repede in aceasta directie.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Vei avea idei bune in ceea ce priveste unele resurse financiare asa ca e bine sa le si folosesti. Actiunea este cuvantul de baza pe care trebuie sa-l si pui in aplicare. E adevarat ca trebuie sa acorzi atentie detaliilor, dar nu te pierde in ele. Ai o mare sansa care nu va reveni prea curand.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
E cazul sa nu-ti faci griji inutile si sa incerci sa nu te iei prea in serios. Esti pe punctul de a avea o mare realizare, asa ca e mai bine sa te opresti si sa te gandesti mai bine inainte de a face ceva gresit. Foloseste-ti intuitia in cazul unei persoane apropiate care consideri ca te-a ranit si care consideri ca te-a manipulat. Ar fi bine sa nu iei vreo decizie importanta azi.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Nu incerca azi sa induci in eroare sau chiar sa minti pentru ca nu asta e drumul pe care vrei sa mergi. Mai bine mergi pe cartea adevarului si incearca sa diminuezi cat mai mult repercursiunile acestuia. Azi vei afla un secret important, dar asta nu va insemna ca vei avea mai multa putere asupra cuiva. Ia toate astea ca pe o chestie de incredere intre prieteni.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Poate e cazul sa te distrezi si sa ai activitati distractive. Poate fi vorba chiar de usurinta cu care iti vei indeplini obligatiile si de faptul ca iei totul mai usor si incerci sa te eliberezi de tensiuni trecute. Chiar daca visezi cu ochii deschisi asta nu inseamna ca este neaparat ceva rau in asta. Totusi incearca sa ramai concentrata si pe situatii practice si poate pe seara e cazul sa te relaxezi asa cum iti doresti.  

related posts

Modifică setările cookies