HOROSCOP 05.08.2010


Este ziua in care informatiile vor fi foarte importante avand in vedere comunicarea astrala dintre mercur si luna in Gemeni. E posibil sa manifestam curiozitati si chiar sa aflam lucruri importante pentru viitor. Ar fi bine sa dam dovada si de putina rabdare ca sa putem procesa asa cum trebuie tot ceea ce primim ca si informatie.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti foarte decisa sa traiesti momentul si nici nu te mai gandesti sa-ti faci vreun anumit plan pentru ziua de azi. Va fi o adevarata provocare sa poti lasa trecutul in urma si sa iti vezi mai departe de lucrurile care vor veni. Daca ai nevoie de bani nu te sfii sa ceri prietenilor care vor sari imediat in ajutorul tau. De asemenea orice probleme ai avea, imparteste-le cu prietenele tale si vei vedea ca te vei simti mai bine.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Iti va fi foarte greu azi sa te decizi ce vrei sa faci exact si de aceea vei pendula intre diverse obligatii si lucrurile importante pentru tine si mai personale. Ar fi bine sa nu-ti creezi asteptari prea mari de la diverse persoane din jurul tau pentru ca e posibil sa fii dezamagita

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E foarte importanta ca azi sa iti pastrezi calmul si sa  redescoperi acele lucruri care iti fac cu adevarat placere. Incearca sa te angajezi in anumite activitati sociale si e foarte posibil ca pana la urma sa ai o zi foarte reusita. Va exista o intelegere foarte buna cu persoanele straine si vor fi avantajate calatoriile, mai ales cele de distanta mai lunga.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti extrem de analitica si iti doresti sa iti impui parerea ta pe care o consideri mai presusus de ceea ce spun ceilalti. Ar fi foarte bine daca te-ai abtine de la a declansa conflicte fara sens si doar sa iti canalizezi energia catre lucruri mai pozitive. Incearca sa fii mai optimista in legatura cu viitorul tau.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Azi e foarte posibil sa exagerezi in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti si sa nu poti lua ca atare niste lucruri. Ar fi bine sa pui in aplicare  sau sa revezin planuri mai vechi si e foarte posibil ca unele oportunitati sa-ti apara in cale mia repede decat te-ai astepta. Ar fi foarte bine ca azi sa te bazezi doar pe propriile tale puteri.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Azi vrei sa fii atat de onesta si sa faci numai bine incat vei pierde din vedere si ceea ce isi doresc ceilalti. Incearca sa-ti limitezi reactia si sa nu iti impui imediat punctul de vedere, oricat de bine venit ar fi acesta. Azi va fi foarte important ce spui, mai mult decat ceea ce faci.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Fantezia este la ea acasa in ceea ce te priveste si ar fi foarte bine sa nu duci la extreme creativitatea de care dai dovada azi. Daca este cazul sa incepi o noua activitate este o perioada foarte buna pentru a face aceste lucruri sa mearga si ai energia necesara sa duci pana la capat ceea ce ti-ai propus.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Sa iti transformi visele in realitate nu este usor si de aceea ar fi bine sa nu cazi prada dezamagirii. E adevarat ca unele rezultate nu mai apar si nu este totul asa cum ti-ai imaginat dar asta nu inseamna ca trebuie sa cauti solutiile azi. Lasa un timp sa poti procesa cum trebuie ce informatii noi vin catre tine, iar restul va veni de la sine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
E foarte clar pentru tine ca exista probleme in relatie si ca trebuie sa ti le rezolvi. Problemele sentimentale revin iar in atentia ta si atunci e cazul sa faci „curatenie” ca sa poti merge mai departe. Nu e cazul sa te cramponezi de vechi ci doar sa poti lasa in urma o relatie care nu mai poate functiona asa cum este acum.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Azi ai anumite presiuni la locul de munca si nu e cazul sa agiti mai mult apele decat sunt agitate deja. Spre deosebire de ceilalti incerci sa te ancorezi foarte bine in viitor si sa iti proiectezi foarte bine urmatoarele actiuni. Azi nu e bine sa fortezi vreo schimbare ci doar asteapta momentul potrivit. Azi exista sanse de a castiga bani.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Starile tale sunt destul de schimbatoare azi si incerci sa faci fata unor schimbari care au loc acum. Comunicarea este foarte importanta pentru tine si de aceea e bine ca azi vei avea ocazia sa spui ceea ce gandesti fara a risca prea mult. Ai sa fii surprinsa de succesul tau de azi mai ales la locul de munca. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Intoarcerea la trecut nu este optiunea cea mai buna pentru tine azi. Incearca sa pui pe tapet acele probleme pe care simti ca le ai legate de partener si mai ales de ceea ce inseamna pentru tine siguranta oferite de acesta.

related posts

Modifică setările cookies