HOROSCOP 06.07.2010


Putem vorbi azi, dupa o perioada mai lunga, de o zi mult mai calma decat cele care au trecut. Azi se pot rezolva multe probleme sau cel putin este o perioada excelenta pentru concediu. Multa relaxare se cere azi si multa atentie pentru persoana ta. Singura problema pare a fi visatul cu ochii deschisi. E mai bine sa alegi calea practica si realista. 


RACI CELEBRI: Meryl Streep

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Vei fi inclinata sa refuzi din start unele invitatii si asta pentru ca iti doresti foarte mult sa stai in casa. E bine sa nu faci schimbari bruste de program azi si sa incerci sa te tii de planurile initiale.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Multa lume se bazeaza pe tine si mai ales pe deciziile tale si azi iti va fi greu sa iei prea multe pe umerii tai. Este o zi buna pentru castiguri financiare si chiar pentru investitii. Cu toate ca vei considera ca ai o zi grea azi, totul va merge mai bine decat te-ai fi asteptat, cel putin la locul de munca. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai picioarele bine infipte in pamant si consideri ca este foarte greu ca cineva sa iti schimbe intr-un fel sau altul planurile de viitor. Cu siguranta nu ai ajuns la nivelul dorit de tine, dar pentru ceea ce iti doresti tu sa realizezi va trebui sa muncesti de 2 ori mai mult pentru a reusi. Cu cat mai repede iti dai seama de asta, cu atat mai bine iti va fi.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incerci din rasputeri sa te eschivezi de la responsabilitatile pe care le-ai putea avea si incerci sa nu-ti asumi absolut nimic. Starea ta de relaxare este maxima, dar ar fi bine sa nu te indepartezi prea mult de realitate. E indicat sa nu asculti prea mult sfaturile unei prietene, chiar daca la prima vedere par bine intentionate.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este o zi foarte buna de comunicare cu partenerul, insa pe plan personal-familial exista probleme ce trebuie rezolvate. Vei incerca sa mergi pe cartea onestitatii si toata lumea va aprecia asta.  La locul de munca primesti vesti bune venite de departe.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Azi poate vei avea una dintre cele mai plictisitoare zile de pana acum, pentru ca rutina isi va spune cuvantul si va trebui sa faci lucruri din obligatie si nu din placere. Cu toate acestea ideile bune nu iti lipsesc si daca vei reusi sa le si pui in aplicare va fi minunat. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Este o zi importanta pentru tine si dupa deciziile de azi iti vei da seama incotro te indrepti. Incearca sa te bazezi foarte mult pe creativitatea ta pentru a iesi din situatii mai neplacute si nu comunica cu oricine planurile tale. Ar trebui sa inveti sa fii mai prudenta decat de obicei.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
In functie de ce vei semana zilele acestea, vei culege mai tarziu. Este momentul in care ar trebui sa te opresti un pic si sa gandesti inainte de face urmatorul pas. Introspectia ti-ar face foarte bine si mai ales sinceritatea fata de tot ceea ce simti. Adevarul poate fi in mainile tale o arma redutabila. Uranus se afla in retrogradare si atunci va trebui sa acorzi o mare atentie starilor fluctuante prin care treci. Incearca sa ramai cat mai aproape de pamant si sa nu dai curs provocarilor. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Va trebui sa faci fata unei probleme intr-un mod mai direct decat esti obisnuita. Totusi, in plan personal putem vorbi doar de vesti bune si de o repozitionare pe fagasul dorit al relatiei pe care o ai acum.  Ar fi foarte bine daca ai fi ceva mai atenta cu planul financiar.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi totul poate parea diferit pentru tine dar nu este altceva decat schimbarea perceptiei asupra unor probleme pe care ai reusit sa le treci cu usurinta. Nu este o zi stralucita pentru tine si poate ar fi cazul sa te relaxezi si sa acorzi mai multa atentie odihnei.  

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Azi vei face tot posibilul sa te simti confortabil si s-ar putea sa faci drumuri lungi. Poate fi vorba chiar de un concediu si de relaxare in acel mod mult dorit. Ar fi bine sa incerci sa faci tot posibilul sa nu te stresezi azi, pentru ca nu vei rezolva nimic . Incearca sa privesti totul cu optimism.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Azi stai foarte bine din punct de vedere mental, asa ca e foarte posibil ca ceilalti sa nu iti faca fata. Esti coplesitoare, iar ideile tale sunt foarte bune. Importanta este sa incerci sa-ti dozezi energia astfel incat sa ai si pentru restul saptamanii. Nu incerca sa cauti stimulente pentru a-ti pastra aceasta energie.

 

related posts

Modifică setările cookies