HOROSCOP 06.08.2010


Azi nu este o zi prea fericita pentru cei care au de rezolvat probleme in amor sau care tin de parteneriate, relatii de orice fel. Ar fi bine ca reactiile noastre la diverse probleme sa nu fie coordonate de primul impuls si sa reusim sa ne gandim mai profund, inainte de a da un raspuns clar. Dupa-amiaza, odata cu intrarea Lunii in Rac vom deveni mai contemplative si mai doritoare sa ne rezolvam acele probleme personale pe care nu am reusit sa le dam de capat in cursul saptamanii.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Incerci pe cat posibil sa iti menajezi fortele mai ales ca nu ai avut o saptamana usoara. Nu e cazul sa dai curs unor provocari din partea altora pentru ca nu vei fi in avantaj. Ar fi bine sa te inconjori de oameni care te aproba si cu care impartasesti aceleasi preferinte. Un drum pe care doresti sa-l faci in acest weekend iti va crea probleme cu familia.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Preferi ca lumea sa te lase sa-ti vezi de treaba in loc sa interfereze cu ceea ce ti-ai propus sa rezolvi azi. Vei prefera sa lucrezi singura la unele proiecte si de aceea e posibil ca ceilalti sa nu inteleaga atitudinea ta. Mai bine spune-ti deschis probelemele si incearca sa intelegi si ce vor ceilalti de la tine.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu iti va fi usor sa fii focusata doar pe un singur plan si de aceea vei simti ca multe probleme te depasesc si nu vei reusi sa le faci fata, decat daca vei spune stop acelor lucruri ne-esentiale pentru tine. Incearca pe cat posibil sa te relaxezi si sa iti faci planuri pentru weekend.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
E posibil ca azi cineva sa-ti atraga atentia prin farmecul lui, incat sa uiti ca totul poate fi doar o iluzie si nicidecum ceva serios. Atentie la modul cum pui problema mai ales ca tu cauti ceva profund si nu ceva superficial. Ar fi bine sa acorzi si mai multa atentie sanatatii si poate sa schimbi ceva in obiceiurile alimentare.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Activitatea ta sociala poate deveni atat de intensa incat te va coplesi prin faptul ca lucrurile devin mai complicate decat sunt deja. Oricum ar fi incearca sa nu arunci toate problemele tale pe spatele partenerului pentru ca pot aparea neintelegeri evidente. Agitatia acestei zile este foarte evidenta pentru tine si de aceea starea ta de neliniste se va rasfrange si asupra celorlalte persoane din viata ta. Incearca sa-ti pastrezi calmul si nu iti pierde rabdarea.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Esti extrem de atenta la detalii de orice fel si asta va putea scoate din minti pe oricine care lucreaza cu tine sau face parte din viata ta. Incearca sa nu dai dovada de rigiditate si nu cere de la ceilalti ceea ce numai tu poti face sau intelege. Poate ar fi cazul sa nu acorzi atata importanta unor lucruri care se pot rezolva foarte usor saptamana viitoare.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu ai prea mult chef de munca dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te achiti de obligatii mai ales ca neinteresul tau iti poate crea probleme la locul de munca. Poate e cazul sa comunici persoanelor  ca nu poti face fata diverselor solicitari pentru a evita problemele de mai tarziu. Nu astepta ca o minune sa se intample! Incearca sa preintampini unele probleme.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Experimentezi tot felul de tensiuni la locul de munca mai ales in ceea ce priveste parteneriatele pe care le ai cu anumite persoane care se razgandesc prea des. Chiar daca iti doresti sa scapi de aceste sarcini dificile ar fi bine sa faci tot posibilul sa le faci fata pentru ca vei avea de invatat foarte mult din aceste conflicte.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te simti ca si cum lumea ar trebui sa fie la picioarele tale si atunci cand nu se va intampla asta vei avea reactii total nepotrivite. Ar fi bine sa nu iei lucrurile mai in tragic decat sunt si incearca sa creezi o stare de confort, mai ales in caminul tau unde familia ta incearca din rasputeri sa te inteleaga. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Incerci din rasputeri sa-ti stabilizezi finantele dar din pacate asta va fi una dintre cele mai grele probleme pe care le vei avea de rezolvat azi. Asuma-ti faptul ca arunci bani pe anumite lucruri de care te poti dispensa foarte usor si asa iti vei putea economisi sume importante de bani. Daca vrei sa iti cresti veniturile poti intreprinde ceva in acest sens.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu este cea mai buna zi a ta mai ales ca te razgandesti atat de repede in unele probleme incat ii vei dispera la propriu pe cei de langa tine, fie  ca este vorba de colegii de la munca, prieteni sau familia. Nu te forta sa gasesti solutii acum la problemele de azi. Ia-ti ceva timp de gandire, analizeaza si apoi ia decizia potrivita.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca visele tale par irealizabile macar incearca sa faci mici pasi in directia dorita de tine. Acorda atentie si problemelor de sanatate care pot aparea azi. Nu iti deschide inima azi in fata oricui mai ales ca poti avea surprize neplacute. Bazeaza-te pe o persoana feminina apropiata sa ii spui tot ce ai pe suflet.

related posts

Modifică setările cookies