HOROSCOP 07.07.2010


Este o zi foarte buna pentru comunicare si tot ceea ce se poate face in acest sens. De asemenea, sunt avantajati cei care vor sa faca drumuri si acelea dintre noi care sunt mai practice. Tendinta generala, atunci cand Luna se afla in Taur, este cea de a face lucruri mai putin complicate, de a cauta confortul si distractia cu orice pret. Ar fi bine sa stim exact care ne sunt limitele si sa nu neglijam aspectul financiar.


RACI CELEBRI: GISELE BUNDCHEN

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E adevarat ca este foarte dificil pentru tine de a fi conectata la diverse lucruri practice din jur si mai degraba esti cu mintea la ceea ce se va intampla pe viitor. Daca vei incerca sa fii realista vei reusi sa faci lucrurile sa mearga mult mai bine. Este o zi buna pentru calatorii.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca simti ca unele lucruri nu merg in directia dorita de tine, asta nu va insemna ca va trebui sa renunti. Ar fi bine sa lupti pentru ceea ce iti doresti. E cazul ca mai pe seara sa incerci sa te relaxezi mai mult dupa aceste zile pline si sa acorzi ceva mai multa atentie sanatatii.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu este o zi potrivita pentru a-ti indeplini obligatiile si nici nu prea te simti in stare sa duci pana la capat ceva azi. E mai bine sa nu-ti asumi nimic si mai ales, sa nu promiti ceva azi. Ar fi foarte bine sa iti iei ori liber ori sa incerci sa iti faci mai mult timp pentru tine. E o zi potrivita pentru a calatori.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti inclinata azi sa obtii tot ce se poate de la ceilalti. Desi ai ceva rezerve privind relatia ta, ar trebui sa te gandesti mai bine inainte de a face vreun pas important. Vei avea un impact surprinzator atunci cand vei vorbi din inima.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti tentata azi sa acorzi mai multa atentie planului personal si vei uita complet de unele obligatii de la locul de munca. Atentie la niste colegi care vor incerca sa-ti submineze un proiect important. Fii ferma, dar in acelasi timp draguta, fara a deveni deloc agresiva.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Esti nevoita sa actionezi si iti dai seama ca nu ti-ai facut un plan de rezerva, in cazul in care nu merge ceva bine. Oportunitatile de azi va trebui sa le analizezi cu atentie si vei vedea cat de importanta vor avea detaliile. Presiunea care va exista azi, iti va fi extrem de benefica, pentru ca te va face sa actionezi, cel mai bun moment pentru asta va fi azi si nu maine. A nu actiona intr-un fel sau altul va fi cea mai proasta strategie pentru tine.  

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
E timpul sa incepi sa te gandesti ceva mai profund la viitor si sa incerci sa faci planuri pe termen lung. Tot ceea ce nu cere interventia ta imediata nu incerca sa rezolvi. Ia-ti ceva timp sa te gandesti la ceea ce vei face in viitor. O zi foarte buna pentru incheiat parteneriate si intelegere cu persoanele mai tinere.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
E posibil sa ai o zi in care discutiile in contradictoriu sa fie la ordinea zilei, iar relatiile cu familia sa nu fie dintre cele mai bune. Ar fi foarte bine sa iti analizezi mai bine pozitia si sa realizezi ca intoleranta ta duce la rigiditatea celor din jurul tau. E mai bine sa incerci sa fii mai flexibila.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Stii exact ceea ce trebuie sa faci azi, si cu toate acestea ar fi bine sa asculti si sfaturile prietenilor. De asemenea poti incerca sa iti asculti cu atentie partenerul si sa incerci sa ii faci mai mult pe plac. Vei vedea ca lucrurile vor decurge mai bine asa, in loc sa stai sa te gandesti cum ar fi daca. E cazul sa actionezi asa cum iti dicteaza inima. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Este minunat ca ai multa incredere in fortele tale proprii, dar sa stii ca asta nu este de ajuns. Nu te complace in diverse situatii si ai sa vezi ca lucrurile se vor schimba. In loc de a pune pe primul loc frustrarile tale cauta un mod mai creativ de a rezolva problemele si schimba un pic din atitudine. Este foarte clar timpul pentru o schimbare.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti mai mult interesata de a-ti face tie pe plac in loc de a asculta ceea ce spun ceilalti. Nu e cazul sa te razgandesti prea mult pentru ca ceilalti vor crede ca ai probleme de decizie. Daca tu vei considera ca ai ajuns la un punct critic si nu mai poti, spune asta cu voce tare si ai sa fii surprinsa de cati oameni vei avea langa tine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incepi sa crezi ca un coleg iti blocheaza toate incercarile tale de a pune pe roate un proiect important. Va fi foarte greu pentru tine de a demonstra ca cineva este impotriva ta si asta va suna cu siguranta un pic paranoia. In loc sa faci asta, mai bine inceraca sa mergi mai departe si numai daca dovezile tale sunt zdrobitoare, numai atunci vei putea sa si demonstrezi ca ai dreptate.

related posts

Modifică setările cookies