HOROSCOP 07-08.08.2010


Venus, planeta dragostei, intra in Balanta si va aduce atat lucruri bune cat si un anumit stres legat de relatiile amoroase. In acest weekend , odata cu conjunctia cu Saturn, vom fi sobre si retrase si mai putin concentrate de ceea ce se intampla in planul social si e foarte posibil sa gasim raspunsuri la intrebarile pe care le aveam pana acum. In acelasi timp luna in Rac ne aduce multa sensibilitate.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ai foarte multe idei in ceea ce priveste petrecerea timpului liber si sunt atat de originale si nebunesti incat e foarte posibil ca persoanele din jurul tau sa nu te aprobe in totalitate. Incearca sa le asculti parerile si poate vei vedea si altfel lucrurile. Ar fi mult mai productiv sa abordezi problemele cu calm si sa mentii o stare de pace in jurul tau.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Un prieten sau un asociat e posibil sa-ti creeze neplaceri azi pentru ca abordeaza problemele intr-un mod  mai putin sensibil decat ti-ai fi dorit. Incearca pe cat posibil sa nu reactionezi intr-un mod exagerat pentru ca vei avea de pierdut. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei cunoaste persoane neobisnuite in acest weekend si vei fi surprinsa de modul in care ii atragi catre tine ca un magnet. Nu e cazul sa te panichezi prea tare ci doar incearca sa te bucuri de aceste momente placute pe care ti le vor oferi aceste persoane. Nu este cazul sa apleci urechea la ce spun ceilalti ci fa doar ceea ce simti tu ca este ok.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Te vei simti cam agitata azi si asta pentru ca exista o persoana in viata ta care isi doreste sa te controleze mai mult decat ii permiti tu. Nu iti vei dori interactiuni sociale, dar e foarte posibil ca noi persoane interesante sa cunosti absolut din intamplare. Bucura-te de aceste experiente noi, fara restrictii.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Iti propui ca in acest weekend sa te ocupi un pic si de caminul tau si poate e cazul sa faci ceva modificari in casa, iar acum este momentul potrivit. Atentie la unele achizitii sau investitii mai serioase care pot implica  prea multi bani pentru casa.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Vei dori ca in acest weekend sa iti protejezi atat familia cat si prietenii de tot ce poate insemna vreo amenintare pentru e, dar asta te va face sa si exagerezi lucrurile foarte mult. Relatiile cu persoana iubita nu sunt atat de pasnice cum par; de aceea ar fi mai bine pentru tine sa eviti conflictele.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
E posibil ca in acest weekend sa te poti odihni mai mult si sa faci in asa fel incat sa-ti aduni gandurile si sa te organizezi, cel putin mental, pentru ce va insemna perioada imediat urmatoare. Curiozitatea ta e posibil sa deranjeze niste persoane, dar asta nu inseamna ca trebuie sa te opresti din a mai pune intrebari. Vei afla lucruri interesante de-a lungul acestor zile.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Daca ai probleme care implica starea ta financiara ar fi cazul sa incepi sa iei niste masuri. De aici pot exista discutii cu partenerul si poate sa incerci sa lamuresti probeleme mai vechi. Discutia iti va fi extrem de folositoare mai mult decat a lua decizii drastice sau sa actionezi necugetat. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai nevoie de aprobarea celorlalti pentru a face diverse lucruri in acest weekend si de aceea la un moment dat vei obosi. Poate ar fi mai bine sa te gandesti la ceea ce iti doresti tu si chiar daca nu vei gasi persoana potrivita careia sa-i spui ce te framanta poate fi un exercitiu bun pentru tine sa incepi sa cunosti persoane noi cu care sa interactionezi cu mai multa incredere.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Este imposibil pentru tine sa gandesti ceva logic sau chiar sa iei decizii. De aceea, cel mai bine e sa incepi sa te bazezi si pe cei apropiati si sa incerci doar sa te relaxezi. Daca vei incerca sa faci si lucruri iesite din comun, ceva ce tu nu ai fi facut inainte sub nicio forma, va fi si mai bine pentru tine. Noile experiente iti vor imbogati viata.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar fi foarte bine sa fii ceva mai atenta la partea financiara si sa nu incerci sa arunci banii pe fereastra sau pur si simplu sa ai grija unde ii pui. In rest ar fi bine sa lasi lucrurile sa se intample de la sine si sa nu faci eforturi in a te indrepta intr-o directie sau alta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Multa activitate in planul personal, dar in acelasi timp si multa sensibilitate in acest weekend. Vei avea ocazia sa vorbesti cu oameni apropiati carora sa le spui direct starile tale si ce probleme ai avut in ultimul timp. Aceasta descarcare iti va face extrem de bine si te vei simti ca un om nou dupa aceste discutii.  

related posts

Modifică setările cookies