HOROSCOP 07.12.2010


Pot avea loc azi discutii lamuritoare care ne vor duce spre scopul nostru pentru a-l indeplini. Este o zi in care munca grea isi arata roadele iar succesul poate fi extrem de aproape. Cu siguranta, ce vom incepe azi vom termina cu succes.

 


Sursa: creola.ro

Sagetatori celebri: Lucy Liu

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                       
Pot aparea mici discutii in familie cu persoanele de sex feminin. Incearca sa faci putina ordine in finantele tale pentru ca exista facturi neplatite sau lucruri pe care ar fi trebuit sa le faci si nu le-ai facut.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Aveti foarte mult spirit critic azi si tocmai de aceea vei pierde din vedere anumite oportunitati care se ivesc in aceasta zi. De asemenea, nu iti ascunde punctele vulnerabile, ci incearca sa ceri ajutor pentru ca singura nu vei putea duce la capat multe lucruri.   

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Pot aparea niste probleme de sanatate de care va trebui sa ai grija pentru a nu se agrava. Esti cam agitata si asta se va vedea si in ceea ce faci. E posibil ca unele lucruri sa nu iti iasa exact cum ai fi vrut si de aceea te vei grabi sa faci reprosuri oamenilor de langa tine.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                
Iti merge foarte bine pe plan profesional si vei trece la un alt nivel pe care doar il visai. Aceasta victorie va trebui sarbatorita si de aceea iti poti permite o mica iesire in oras si sa sarbatoresti. Atentie insa ca pot aparea niste probleme legate de anturaj care iti pot scapa de sub control.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Exista o anumita presiune asupra ta si incepi sa o simti din ce in ce mai acut. Incearca sa te organizezi ceva mai bine si sa nu pierzi oportunitatile care ti se ivesc. Nu incerca sa provoci anumite certuri, pentru ca esti predispusa la confruntari din care vei iesi cam sifonata. Exista anumite schimbari pe care ti le doresti, dar acestea vor veni doar daca vei depune ceva mai multa munca pentru asta. Sunt favorizate relatiile cu persoanele mai in varsta.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI 
Daca te gandesti la o mica vacanta azi e posibil sa ti se spulbere toate planurile tale legate de o plecare. Incearca sa iei totul de la capat si poate vei reusi sa reinitiezi anumite plecari. Totul se poate rezolva doar daca nu te vei arunca cu capul inainte si vei gandi logic.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E timpul sa devii practica si sa-ti pui ideile in aplicare. Ai multa treaba pana ajungi la destinatia dorita dar de undeva trebuie sa incepi. Este momentul tau sa aduni piesele unui puzzle si sa incepi sa il formezi. Succes!

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Primesti mesaje contradictorii si nu reusesti sa te concentrezi chiar atat de bine precum iti doresti. E posibil sa te confrunti cu multe probleme pe care le credeai terminate, dar se dovedeste ca nu este deloc asa. Anumite afaceri, treburi neterminate se reintorc cu un potential negativ mai mare decat te-ai astepta. Incearca sa iti prioritizezi activitatea ca sa poti reusi. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi se pot arata roadele unui an intreg de munca grea si vei fi extrem de satisfacuta. Nu incerca sa te umfli in pene prea mult si acorda credit acelor persoane care te-au ajutat sa ajungi la rezultatul de azi.

 FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu stai foarte bine la capitolul relatii amoroase, iar cateva discutii mai aprinse cu partenerul tau iti vor strica ziua. E posibil ca o probleme din trecut, ramasa nerezolvata, sa revina acum. Nu incerca sa iti rezolvi toate problemele intr-o singura zi. In primul rand trebuie sa devii constienta de problema si apoi sa incerci sa o elimini cu calm si rabdare.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Azi ai o discutie importanta si esti pregatita mental sa faci fata multor probleme ce pot aparea. Te poti adapta foarte usor si ai unda verde in ceea ce priveste unele calatorii.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu este momentul cel mai bun sa incepi ceva nou si ar fi mai bine sa te gandesti la responsabilitatile pe care le ai deja: incearc sa le duci la capat. Nu sunt oportune certurile, disputele, mai ales cele legate de partea financiara.

related posts

Modifică setările cookies