HOROSCOP 08.06.2010


Conjunctia dintre Uranus si Jupiter le ajuta pe cele mai indraznete dintre noi si nu numai. Este o zi speciala in care noul va fi la rang de cinste, iar independenta este ceea ce ne caracterizeaza in aceasta perioada. Atentie, totusi, sa nu uitam ca avem oportunitati de luat in seama, dar si obligatii de implinit. E bine ca in aceasta zi sa nu luam decizii pripite.


GEMENI CELEBRI: HELEN HUNT

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Planurile tale de viitor suna foarte prost in urechile celorlalti si de aceea ar fi bine sa te abtii de la impartasirea lor. E posibil sa aveti si probleme la locul de munca pentru ca se asteapta prea mult de la tine. Ar fi bine sa devii din ce in ce mai clara si mai concisa in tot ceea ce spui si sa eviti orice specultie viitoare cu privire la ce comunici azi. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi vei fi in atentia oamenilor si asta nu-ti va placea extrem de mult. Cu siguranta nu vei putea sa schimbi atitudini sau actiuni ale altor persoane, dar vei putea sa iti schimbi sau controlezi modul in care vei reactiona la stres. Incearca sa fii ceva mai curajoasa si vei avea de castigat.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ar fi bine ca azi sa nu iei vreo decizie mai ales ca te simti pe val. Incearca sa te bucuri de putina libertatea pe care o ai si nu strica momente frumoase doar pentru ca nu iti asculti intuitia. Accepta ceea ce esti si traieste din plin viata pe care o ai acum. Asculta sfatul unei persoane in varsta in legatura cu finantele tale.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Te simti coplesita de tot ce se intampla in jurul tau, dar e foarte clar ca ai nevoie de un impuls pentru a actiona in directia potrivita. Increde-te in intuitia ta si ia lucrurile asa cum sunt; nu analiza absolut tot, ci incearca sa acorzi si circumstante atenuante. Incearca sa acorzi atentie partenerului pentru ca are nevoie de sustinerea ta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Este greu sa te pastrezi sincera mai ales cand vine vorba de tine. Ar fi bine sa mergi pe cartea curajului combinat cu putina diplomatie si vei reusi ceea ce pana acum ai tot incercat. Relatiile tale cu ceilalti vor fi mai bune si mai corecte. In relatia cu partenerul ar fi bine sa nu devii extrem de dependenta si sa inveti un pic cate un pic, independenta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu prea esti comunicativa azi si iti doresti putina liniste doar pentru tine. Nici cu persoanele apropiate nu te simti ok, dar in loc sa cauti liniste incearca sa creezi armonie. Situatia financiara e pe cale sa se rezolve.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu incerca sa iei decizii doar pentru ca ceva te-a intors pe dos. Stai un pic si reflecteaza. Incearca sa faci apel la bunul simt al lucrurilor si sa o iei mai usor. Probleme cu partenerul din cauza muncii tale si de aici pot aparea conflicte majore. Ar trebui sa acorzi atentie mai multa odihnei si sanatatii.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu incerca sa te retragi doar pentru ca simti ca nu e momentul sa te implici mai mult. Incearca sa gasesti o cale de mijloc. Chiar daca vei avea o atitudine calma asta nu va insemna ca la un nivel profund nu esti nelinistita. Oricum ar fi vei reusi sa termini cu succes o activitate importanta dar problemele legate de familie raman inca in stadiul “in curs de rezolvare”. Nu incerca sa faci investitii azi chiar daca tu consideri ca asta te va face sa te simti mai bine. 

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu incerca sa preiei controlul doar pentru ca azi ti se pare o zi potrivita pentru asta. Nu vei face decat sa te lupti mai mult decat este cazul. Lasa sa curga totul de la sine si daca nu va fi vorba de azi e posibil sa se intample maine. Incearca sa fi cat de realista poti. Relatiile cu colegii sunt tensionate azi si ar fi bine sa te gandesti de 2 ori inainte de a actiona.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Este azi un moment in care ai putea sa simti ca ai ajuns acolo unde iti doresti, cel putin in domeniul carierei. Dar nu te lasa amagita doar de aparente si incearca sa nu satisfaci doar seful ci cauta sa comunici mai bine si cu colegii. Nu incerca sa spui ceea ce gandesti ci doar fii diplomata.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Tu stii extrem de bine ca totul e posibil si asta va insemna ca entuziasmul tau din aceste zile nu trebuie neaparat temperat cat canalizat catre ceva realist. Incearca sa fii responsabila in afirmatii si nu te hazarda pana acolo unde stii ca nu esti in siguranta. Intr-o discutie cu cineva apropiat iti vei da seama ca ai gresit, dar nu face din asta un capat de tara. Acorda o atentie deosebita banilor pentru ca aici nu este cazul sa risti mai mult decat ai facut-o pana acum.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Chiar daca simti ca trebuie schimbat ceva, nu incerca tu sa schimbi azi lumea. Vei parea cel putin nebuna incercand sa faci exact ceea ce este drept. Intotdeauna exista nuante si ar fi bine sa stai deoparte de problemele care nu te privesc. Vei amana o calatorie si asta te va intrista. Evita sa te certi fara motiv.

related posts

Modifică setările cookies