HOROSCOP 08.07.2010


Odata cu intrarea Lunii in Gemeni sporeste dorinta de a fi mereu in miscare, de a fi la curent cu tot ce se intampla si mai ales cu a rezolva rapid orice problema. Atentie ca aceasta graba poate dauna unor decizii pe care fiecare le ai de luat. De asemenea Luna va potenta confuzia existenta in planul amoros unde Venus este „viciata” de Neptun. Fantezia va fi ca la ea acasa, in acest context, iar unele discutii dintre parteneri pot lua accente care nu au nicio logica.
 


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E foarte posibil sa pierzi niste bani intr-un mod neasteptat si de aceea ar fi bine sa te gandesti de doua ori inainte de a-i da. Poate fi vorba de un imprumut acordat unui prieten sau de o investitie proasta. Cel mai bine ar fi ca azi sa nu iei decizii legate de bani. Partenerul va avea nevoie de tot suportul asa si ar fi bine sa i-l oferi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu ar fi indicat sa sa bati campii prea mult azi si nici sa spui minciuni. Tentatia va fi foarte mare, dar iti va fi mai bine daca vei merge pe cartea adevarului, chiar daca acest lucru nu te va pune intr-o lumina foarte buna. Deocamdata calatoriile nu sunt avantajoase pentru tine si daca trebuie sa semnezi vreun act gandeste-te de doua ori inainte de a o face.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o zi in care statutul de victima ti se pare ca ar fi cel mai potrivit, dar din pacate nu vei alege nimic din aceasta atitudine. Este cel mai bun moment sa actionezi, sa te impui si mai ales sa-ti dezvolti planurile. E foarte posibil ca o suma importanta sa iti intre in buzunare azi.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti spontana, iti va placea sa te joci azi si mai ales sa iti pui la incercare creativitatea. Fantezia este la ea acasa azi pentru tine si de aceea poate ar fi potrivit sa incerci orice este legat de planul artistic. E foarte posibil ca o prietena sa te dezamageasca azi, dar vei stii exact cand sa ierti abaterea ei. Deocamdata ar fi bine sa nu iei nicio decizie in planul sentimental.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ar fi bine sa nu-ti pui tu insati piedici atunci cand va veni vorba de anumite obligatii pe care trebuie sa le indeplinesti la locul de munca. In familie ai o problema de rezolvat cu o femeie, dar nu incerca sa abati discutiile spre tine, ci doar incearca sa asculti. Nu-ti fie frica sa-ti folosesti imaginatia.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Ai un program incarcat, plin de tot felul de intalniri, planuri care trebuie sa fie derulate cat mai repede. Azi trebuie ca totul sa se desfasoare intr-un ritm rapid. Poate ca nu vei reusi astfel sa multumesti pe toata lumea dar nici nu te vei lasa batuta cu una, cu doua. Este o zi foarte buna de incheiat parteneriate, mai ales in afaceri.   

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu lua nicio decizie financiara majora. Incearca sa ai in minte toate faptele logice si in niciun caz nu da bani azi. Apeleaza la doza ta de logica si practica. E foarte posibil ca azi sa fii coplesita de anumite cereri din partea prietenilor dar inainte de a spune „da” la orice gandeste-te daca ii poti ajuta cu adevarat.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu este o zi in care sa te apuci sa-i explici partenerului ce nu merge bine. Nu va intelege nimic si din argument in argument vei deveni din ce in ce mai confuza. Nu lua nicio decizie sentimentala azi, dar nici nu incerca sa fortezi lucrurile pana acolo unde va trebui sa faci asta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Esti un pic dezorientata, confuza si mai ales extrem de stimulata intelectual. Cu toate acestea, logica ta va fi greu inteleasa de ceilalti, mai ales de cei din familie. Nu va fi nicio zi foarte buna la locul de munca, unde vei fi pusa in  fata unor fapte pe care nu le intelegi in intregime. Incearca sa iti iei o pauza si asteapta macar o zi, altfel risti sa mergi intr-o directie gresita.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu prea vei avea timp sa te gandesti prea mult inainte de a face ceva. Vei face si atat. E bine sa traiesti la maxim dar in acelasi timp ar fi bine sa ai ceva mai multa prudenta. In planul sentimental e foarte posibil sa suferi o deceptie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei o decizie rapida acum. Luna in Gemeni implica si rationalizare si mai ales logica faptelor. Nu te lasa condusa de impulsuri.
TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai asteptari nerealiste de la locul de munca si de aici iti vor veni si ceva dezamagiri. Ar fi bine ca azi sa nu actionezi decat intr-un mod mai simplist si direct. Nu incerca sa complici lucrurile mai mult decat sunt deja.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te simti mai satisfacuta de ceea ce ai facut pana acum si incerci sa iti pastrezi optimismul la cote normale. Vei putea sa realizezi cu usurinta tot ceea ce ti-ai propus doar daca iti faci si un plan cu bataie scurta. E posibil sa amani o calatorie din cauza  unor probleme cu partenerul, dar nu te ambala prea tare. Lucrurile se vor rezolva de la sine.
 

related posts

Modifică setările cookies