HOROSCOP 08.11.2010  


Pentru acelea nascute in zodii de apa, Rac, Pesti si Scorpion, este o zi extrem de incarcata de semnificatii, dar din pacate va trebui sa fiti cu ochii larg deschisi pentru a vedea acele oportunitati pe care ceilalti nu le vad. Venus s-a intors in Balanta si asta ne poate da o stare de mai bine in ceea ce priveste conlucrarea cu ceilalti si o restabilire a prioritatilor atunci cand vine vorba de relatii. Atentie la excese, pentru ca azi exista tendinta de a duce anumite lucruri mult mai departe decat este cazul.

 


SCORPIONI CELEBRI: Winona Ryder

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi nu esti dispusa sa faci nici un fel de concesie si esti extrem de pozitiva si increzatoare in fortele proprii. Esti mult mai persuasiva decat de obicei, asa ca daca vrei sa obtii ceva ce pana acum ti-a fost greu sa o faci, azi este acel moment in care poti incerca orice si poti obtine orice.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Cu Luna in semnul tau, ar trebui sa acorzi mai multa atentie exagerarilor si nu incerca sa judeci anumite lucruri care de fapt nu sunt asa. Atentie la finantele tale.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Imaginatia ta o poate lua razna azi si sa ti se para ca anumite persoane au ceva cu tine sau sa iei atat de personal anumite lucruri incat sa exagerezi mai mult decat este cazul. Va trebui totusi sa renunti la un anumit control asupra unei stari de fapt, asupra unei persoane sau chiar a unei situatii de la locul de munca. Incearca sa te bucuri un pic de lucrurile frumoase de azi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Un eveniment neasteptat iti poate da peste cap planurile. O anumita prietena are niste probleme si va trebui sa o ajuti chiar daca anumite obligatii personale iti ocupa foarte mult din timpul tau.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Chiar daca intampini anumite probleme la locul de munca, vei reusi sa treci cu gratie peste ele si sa te poti focusa pe acele lucruri care conteaza pentru tine. E posibil ca anumite calatorii pe care ti le-ai dorit sa le faci sa prinda contur si chiar sa incepi sa te gandesti ca vacanta de iarna va fi perfecta pentru tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu ar fi bine ca azi sa porti discutii in contradictoriu si nici sa nu iti impartasesti anumite ganduri si emotii. Intentiile tale sunt bune dar vor duce la actiuni pe care le vei regreta mai tarziu. Cel mai bine este sa te bazezi pe intuitie.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Azi poti manipula cu usurinta anumite fapte, persoane sau chiar situatii care sa-ti aduca beneficii. Chiar daca nu o faci constient o sa realizezi ceva important mai ales ca vei avea ajutor din parte unor prieteni sau colegi. Ar fi bine sa fii atenta la anumite probleme financiare care incep sa se agraveze pentru tine.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incearca sa scapi de starea de confuzie care te stapaneste, mai ales in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti,  si indeplineste-ti sarcinile uzuale ca si pana acum. Nu te lansa in explicatii fara sens si nu te baga in proiecte pe care stii sigur ca nu le poti face. Cateodata e necesar sa mai spui si nu.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ai parte de ceva inspiratie azi si simti ca esti mai aproape de visurile tale incat ar trebui sa acorzi mai multa atentie detaliilor. Chiar daca pana acum ai incercat o stare confuza de acum inainte lucrurile se pot limpezi pentru tine, indiferent de drumul pe care vrei sa mergi. Nu neglija odihna si relaxarea pentru ca ai nevoie de ea.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu esti deloc moderata in aprecieri si ai tendinta de a rani pe cei apropiati fie ca vorbim de anumite actiuni sau despre vorbe. Incearca doar sa iti stabilesti niste limite peste care sa nu treci.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ca sa poti scapa de anumite stari de angoasa, poate ar fi cazul sa fii cu inima deschisa si sa marturisesti ce te framanta. Incearca sa fii cat mai diplomata cu putinta si nu lasa ca altii sa interpreteze gresit anumite lucruri pe care tu le faci. Explica direct ce faci si mai ales cum faci.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti provocata azi sa descoperi lucruri noi si sa fii ceva mai creativa decat de obicei. Cauta, in primul rand, armonia, stapaneste-ti impulsivitatea si lasa imaginatia sa te conduca. Daca ai vreo problema importanta de rezolvat, incearca sa te sfatuiesti cu prietena ta cea mai buna si asculta sfaturile ei.
 

related posts

Modifică setările cookies