HOROSCOP 09.03.2010


Azi te vei comporta ceva mai precaut pentru ca inca nu te simti sigura pe tine. Daca acorzi atentie mare unor probleme care pana acum ti s-au parut minore, o sa ai de castigat. Rasplata te asteapta cat de curand, in functie de ceea ce pregatesti zilele acestea.


PESTI CELEBRI: JAMES BLUNT

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  
Azi nu depui un efort prea mare pentru a realiza unele lucruri.Toate iti ies minunat, mai putin faptul ca se poate declansa un conflict cu o persoana pe care oricum nu ti-o doresti langa tine si nici nu iti face placere sa te certi cu ea. Indecizia te va costa daca nu reactionezi in niciun fel. Ai capacitatea de a pune capat azi unei situatii care iti creeaza numai frustrari, asa ca de ce sa nu iti asumi un conflict din care poti iesi invingatoare?

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei trece prin stari extreme azi: vei da dovada de rabdare intr-un moment dificil si in momentul urmator poti declansa confruntari cu apropiatii. Prietenii iti sunt aproape, doar ca ei nu vor stii cum sa reactioneze la starile tale schimbatoare. Incearca sa o iei usor si sa nu te stresezi inutil, pentru ca azi este o zi potrivita pentru tine sa analizezi si sa planifici viitorul tau.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI         
                                                                             
La locul de munca ai parte de o zi linistita, in care lucrurile merg ca unse. In general, este pentru tine o zi in care totul merge spre bine si incerci sa te bucuri cat mai mult de liniste si de pace.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Mai bine ai incerca azi sa te exprimi altfel decat prin cuvinte. Daca simti nevoia sa iti arati dragostea, fa-o printr-o imbratisare decat prin a-i spune celui drag ce simti. Risti sa nu fii inteleasa. Vei fi in centrul atentiei azi si vei performa in ceea ce priveste un proiect la care lucrezi de ceva vreme. Vei fi apreciata de sefi si asta te va incanta. Continua cu strategia propusa si totul va fi ok.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE

Este important sa incepi sa respecti puterea sistemului si sa urmezi regulile impuse de acesta. Poate multe lucruri nu au sens pentru tine azi dar nu incerca sa intelegi prea multe deodata. Relatiile cu o persoana apropiata tind sa se transforme in bine si asta te va incanta foarte mult, pentru ca este ceea ce iti doresti.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
In sfarsit te-ai hotarat! Dar aceasta hotarare a ta e mai bine sa nu o rostesti prea curand, ci mai bine actionezi cu pasi mici pentru a duce lucrurile in directia dorita de tine. Vei rani sentimentele cuiva drag si te vei simti vinovata pentru asta, mai ales ca nu va fi ceva intentionat. E bine sa iti lasi orgoliul deoparte si sa iti ceri iertare.  

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Tendintele tale catre introspectie te vor scoate un pic din lumea reala, dar azi e bine sa asculti cu atentie ce se spune in jurul tau, pentru ca sunt lucruri importante pentru tine. Fa ceva pentru tine in aceasta zi: du-te la cosmetica, fa-ti programare la un masaj, sau da o raita prin magazine. Asa te vei destinde si iti vei crea o stare buna, fara sa te straduiesti prea tare.
 
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Profita de energia ta creatoare de azi si fa un pas in fata pentru a te distinge de ceilalti. Chiar daca iti place sa lucrezi in echipa, este timpul sa incepi sa faci diferenta. In planul personal incepi sa simti ca persoana iubita s-a racit fata de tine si incerci sa intelegi de ce si care este problema. E cel mai bine sa ai o discutie cu el inainte sa iti imaginezi lucruri. Nu judeca inainte sa ai toate elementele in fata ta.
 
SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Azi esti intr-o dispozitie in care cel de-al saselea simt este pe primul plan. Emotiile tale puternice vor fi simtite de ceilalti fara a rosti o vorba, iar tu vei anticipa multe lucruri. Ii vei uimi pe cei apropiati. Stai aproape de acele lucruri care rezoneaza puternic cu morala ta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Chiar daca te simti ca si cum ai fi pe un camp de lupta si trebuie sa faci fata „dusmanului”, de fapt este vorba de o stare care iti vine din interior. Mai bine ti-ai gasi timp sa iti tragi rasuflarea, decat sa te lansezi in „lupte” care nu au sorti de izbanda. Si asta nu pentru ca ai gresi tu cu ceva, ci pur si simplu nu e cazul sa fii acel Don Quijote care se lupta cu morile de vant.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                         
Exagerezi fiecare moment petrecut azi si ai tendinte de a acorda atentie atat de multor lucruri, incat risti sa pierzi din vedere esentialul. Incearca sa nu te implici prea mult intr-o situatie pe care tu o simti fara iesire. Nu lupta impotriva curentului atat timp cat nu ai un plan facut. Nu te lua prea in serios azi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                           
Chiar daca azi vei avea ceva discutii contradictorii, te vei simti foarte bine pentru ca lucrurile incep sa se lamureasca un pic. Cu alte cuvinte, incepe sa se faca lumina si tu iti vei da seama unde ai gresit si ce trebuie sa faci pe viitor. Daca vei fi sincera cu tine fata de ceea ce simti si nu ceea ce crezi, vei vedea ca viitorul pare un pic mai luminos. In relatia ta incepi sa te simti din ce in ce mai confortabil, mai ales dupa ce ai stabilit niste limite.  
 

related posts

Modifică setările cookies