HOROSCOP 09.06.2010


Luna in Taur ne va ajuta sa fim ceva mai legate de realitatea si sa luam unele esecuri ca un drum spre succes. Vom fi azi mai mult decat determinate sa reusim in ceea ce ne-am propus. Nu vom avea dubii si nici nu vom fi cu capul in nori. E posibil ca unele adevaruri pe care pana acum nu le vedeam sa le putem privi cu relaxare si detasare. Este o zi plina de optimism, entuziasm dublat de logica si realism.
 


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Atentie mare la tot ceea ce spuneti pentru ca veti putea rani extrem de usor persoanele apropiate. Din punct de vedere financiar veti avea o supriza placuta si cu siguranta veti semna un contract sau veti beneficia de asocieri extrem de benefice.


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Veti rezolva o problema, dar asta nu-ti va aduce satisfactia mult dorita. Ai incredere in tine si in ceea ce poti face, drept urmare te poti apuca cu usurinta de noi proiecte, poti duce la capat unele mai vechi si chiar poti face asocieri cu persoane extrem de placute. Azi ai parte de o buna comunicare cu partenerul si poti profita de acest lucru spunandu-i tot ce simti. Va intelege mai multe decat crezi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Partenerul te va ajuta foarte mult pe tot ce inseamna bani sau investitii bine gandite financiar. O persoana de sex feminin de la locul de munca iti va crea un disconfort evident din cauza comunicarii proaste. E posibil sa-ti ascunda ceva si tu de abia acum sa afli.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti plina de entuziasm datorita unui poroiect nou care cu siguranta iti va aduce si un plus la nivel financiar. Orice este legat de strainatate – parteneri, drumuri – este o alegere foarte buna. Bazeaza-te pe aceste vesti primite de departe in realizarea planurilor tale. De asemenea esti favorizata pentru examene de orice fel sau de a cunoaste succesul in urma unui examen.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti extrem de preocupata atat de tot ce inseamna vechi cat si lucruri noi care apar in viata ta. Ca de obicei, vei incerca sa gasesti un echilibru intre acestea, dar nu vei reusi atat de repede cum crezi. Ceilalti vor gasi agasanta inconstanta ta, asa ca fereste-te sa spui acum ce ai pe suflet. Financiar simti ca incepi sa iti revii, dar mai mult pana sa scapi de toate problemele, asa ca nu-ti face planuri legate de bani.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Pentru ca sperai sa te poti baza pe anumite persoane care sa te sustina, vei constata cu surprindere ca acele persoane ori si-au schimbat parerea ori te-au lasat balta. Chiar daca abandonul lor te va supara extrem de mult, incearca sa analizezi greselile tale si incerci sa te lamuresti cu tot ce s-a intamplat. Nu te astepta la recompense.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Iti doresti prea multe si asta se va vedea din felul in care ii vei “dirija” pe ceilalti in implinirea propriului scop. In loc sa iti construiesti planurile in functie de ceilalti, bazeaza-te numai pe ceea ce poti implini tu. La locul de munca lucrurile sunt mai linistite decat te-ai fi asteptat. E posibil ca in urmatoarea perioada sa incepi sa te gandesti chiar si la un copil sau la orice activitate care inseamna lucrul cu copiii.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                       
Esti extrem de activa mai ales in planul social. Ai de facut multe vizite, intalniri importante pe care nu trebuie sa le ratezi. Te gandesti sa faci niste modificari in casa sau chiar sa te muti, ceea ce poate fi o varianta extrem de la indemana pentru tine azi. Incearca totusi sa nu iei decizii hotaratoare privitoare la unele schimbari radicale.  

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                              
Vei fi extrem de productiva la locul de munca si vei face in asa fel incat si sefii sa remarce asta. Ar fi bine totusi sa-ti asculti intuitia si sa nu exagerezi prea mult. De asemena incearca sa nu dai dovada de prea multa incapatanare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                       
Ar fi cazul sa incerci sa nu mai iei unele critici atat de personal. Azi ar fi bine sa te mai relaxezi si sa iti odihnesti cel putin mintea. Poate e cazul sa pleci in concediu si sa te mai desprinzi de unele aspecte din viata ta. Chiar daca ai spus nu, cel putin pana acum, la o invitatie ar fi cazul sa-i dai curs. Iti va face mai bine decat te astepti.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te vei convinge singura ca esti pe drumul cel bun si vei face tot posibilul sa-i convingi si pe altii de planurile tale. Se petrec niste schimbari in viata ta si chiar daca tu consideri ca esti pregatita pentru ele, e cazul sa te astepti si la bune si la rele. Din punct de vedere financiar va trebui sa faci un plan cu bataie lunga.

 TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Vei fi nevoita sa te pliezi pe nevoile altora, iar azi vei incepe sa intelegi ca un mic compromis nu este o piedica in calea ta. Prietenii apropiati te vor ajuta sa poti trece peste mici probleme asa ca nu ezita sa le ceri ajutorul. Chiar daca esti un pic dezamagita nu e cazul sa te dai batuta si poti incerca cateva mici schimbari.
 

related posts

Modifică setările cookies