HOROSCOP 09.08.2010


Este intelept ca azi sa pornim proiecte noi iar cresterea eforturilor noastre este perfect justificabila odata cu Luna in Leu. Azi e un moment foarte oportun sa luam initiativa pe cont propriu. Cu toate acestea un pic de precautie nu strica niciodata pentru ca avem tendinte de a exagera foarte mult unele comportamente negative. Ar fi bine de asemenea sa ne conformam regulilor care ne vor fi impuse.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este poate momentul cel mai bun de a crea o lista cu tot felul de necesitati pe care le ai si de pune pe roate noi proiecte. Ar fi foarte bine sa incerci sa te concentrezi mai mult pe ceea ce trebuie sa faci in continuare si totul poate incepe doar cu o simpla intentie. Obiectivele vor fi mult mai usor de atins din moment ce oricum esti de obicei intransigenta cu astfel de lucruri.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Simti ca ai ajuns la o rascruce de drumuri si va trebui sa decizi destul de rapid si atunci va fi necesar sa apelezi foarte mult la intuitie. Chiar daca ceilalti nu vor observa criza ta spirituala si nu iti vor aprecia cu ce va confruntati voi, ar fi bine sa aliniezi cat mai repede actiunile cu convingerile tale. Nu este vorba de fapt de ceea ce cred ceilalti ci doar ceea ce iti doresti tu.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Lucrurile se pot schimba pentru tine in ultima clipa dar asta nu te va deranja ci din contra vei lua lucrurile asa cum sunt. Din fericire azi vei intelege ca nu toate lucrurile sunt controlabile si vei lasa sa se intample ceea ce trebuie sa se intample pur si simplu. Emotional inca nu esti stabila asa ca nu trebuie sa iei vreo decizie importanta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi vei primi multe provocari, mai ales la locul de munca si, in acelasi timp va trebui sa tii secret ceva. Vei ajunge la niste concluzii evidente si atunci va trebui sa spui ceea ce este necesar dar atentie la modul in care vei livra toate aceste lucruri. Orice negativitate inutila va fi reflectata inapoi la tine mai repede decat te asteptai.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Simti nevoie de actiune, de a te aventura in locuri noi, de a face lucruri pe care inainte iti era frica sa le faci. E clar ca vei da dovada si de extravaganta si cu toate ca vei obtine ce iti doresti o vei face numai in felul tau. In acelasi timp simti nevoia de distractie si atunci e calr ca spre seara organizezi tu ceva impreuna cu prietenii.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Probleme suprafeþe într-o relaþie intimã , dacã nici tu sau partenerul tau a fost nimic mai puþin decât pe deplin sincer. Azi Luna Noua cade in casa ta opta de transformare, ceea ce face greu pentru a ascunde orice agende secrete. Este chiar mai dificil de a pãstra sentimente neplacute pentru tine. Deºi disconfort emoþional este posibil acum, ar trebui sã fie trecãtoare dacã puteþi obþine problemele direct în aer liber.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Te vei simti plina de viata si totodata ceva se va schimba in afaceri si in relatii personale. Cu toate acestea rezistenta la schimbare din partea ta poate fi foarte mare si toate astea vor duce cu siguranta la discutii aprinse. In loc de a evita o problema nerezolvata acum e timpul pentru a lamuri tot si de a invata foarte multe despre tine. E posibil sa iasa lucruri importante la suprafata azi.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Ar fi cazul sa acordati o atentie mai mare sanatatii si chiar poate fi importanta sa iti schimbi unele obiceiuri alimentare. Cele mai mici detalii din rutina zilnica poate fi foarte important acum pentru tine si e cazul sa iei o decizie destul de repede. Poate fi vorba de o imbunatattire a dietei sau urmarea unui program de exercitii fizice pentru a spori capacitatea ta de a te simti bine in corpul tau. Decizia de azi va avea influenta pe termen lung.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Azi nu trebuie sa iti infranezi creativitatea si daca ai asteptat cu nerabdare inceperea unui nou proiect azi e foarte posibil sa si inceapa. Chiar daca atitudinea ta ludica poate da de gandit altora asta va fi singura ta metoda prin care te vei descurca mai bine decat ceilalti.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Dupa ceva timp in care te-ai simtit pe nisipuri miscatoare azi vei aborda totul cu o mai mare incredere in tine. Vei lua decizii buna iar prietenii apropiati si familia te vor sprijini in ceea ce vrei sa faci. Unle eprobleme ramase nerezolvate vor iesi la lumina si ar fi bine sa faci tot posibilul sa le si rezolvi, daca se poate de una singura.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ar fi bine sa apesi un pic pe frana si sa incerci ca interactiunile cu ceilalti sa fie mult mai productive decat pana acum. Nu anula nicio intalnire azi pentru ca de aici vei primi unele propuneri inetresante. E foarte posibil ca un eveniment aparent inofensiv sa se transforme intr-o problema serioasa si ar fi cazul sa pui rapid lucrurile pe fagasul lor normal.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Resursele tale personale sunt foarte activate azi si astfel ai posibilitatea de a schimba modul in care te ocupi de proprii tai bani. Atentie la cheltuieli neoportune si nici nu lua decizii legate de investitii importante.

related posts

Modifică setările cookies