HOROSCOP 09.12.2010  


Azi suntem mai sociabile, mai doritoare de distractie. Si cum week-end-ul se apropie cu pasi repezi ne facem diverse planuri de a petrece timpul cu folos. Atentie insa la discutiile legate de relatia pe care o aveti pentru ca nu sunt deloc benefice si nu ajungeti la niciun rezultat. Marte intra in Capricorn si deja isi face simtita prezenta prin atitudinea pe care o avem fata de locul de munca si responsabilitatile pe care trebuie sa le indeplinim la sfarsit de an.

 


Sursa: creola.ro

Sagetatori celebri: Teri Hatcher

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Azi poti incepe anumite proiecte care te pot revigora financiar. Incearca sa fii ceva mai pragmatica. E posibil sa iti creezi o iluzie in legatura cu un lucru si sa fii dezamagita. Evita discutiile in contradictoriu, mai ales cu o persoana mai in varsta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu te lupta prea mult sa-i faci pe ceilalti sa te inteleaga pentru ca va fi o energie pierduta. Punctul tau de vedere este apreciat doar daca va fi prezentat intr-un mod rational, fara sa apelezi la emotional. Relatia cu partenerul devine un pic dificila si sunt posibile mici discutii in contradictoriu. Asa ca mai bine evitati o cearta in toata regula pentru ca nu ii puteti face fata din punct de vedere emotional.
      
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Exista anumite persoane in jurul tau pe care inca nu ai reusit sa le descifrezi. In plus, e posibil sa faci cunostinta cu niste oameni noi cu care vei lucra de acum incolo. O informatie primita de la cineva apropiat te va contraria si te va bulversa mai mult decat crezi. Mai bine lasa-ti intuita sa lucreze si nu te forta prea tare sa intelegi anumite aspecte care iti pot consuma energia.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
E posibil ca azi sa afli un detaliu important si sa reactionezi in consecinta. Sunt favorizate plecarile, calatoriile. Un proiect important se poate finaliza azi si cu acesta sa vina si oportunitati mai mari pentru tine.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Poti avea anumite discutii cu o prietena si sa nu cazi de acord cu ea, ceea ce te va enerva la culme. Mai bine pastreaza-ti argumentele pentru momentul in care te vei calma. E posibil sa incepi sa te implici intr-o activitate mai mult sociala si esti extrem de activa in acest plan. Ai de facut multe vizite, intalniri importante, pe care nu trebuie sa le ratezi.  

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Partenerul te va ajuta foarte mult cu tot ce inseamna bani sau investitii bine gandite financiar. O persoana de sex feminin de la locul de munca iti va crea un disconfort evident din cauza comunicarii proaste.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Iti doresti prea multe si asta se va vedea din felul in care ii vei “dirija” pe ceilalti in implinirea propriului scop. In loc sa iti construiesti planurile in functie de ceilalti, bazeaza-te numai pe ceea ce poti implini tu. La locul de munca lucrurile sunt mai linistite decat te-ai fi asteptat. E posibil ca in urmatoarea perioada sa incepi sa te gandesti chiar si la un copil sau la orice activitate care inseamna lucrul cu copiii.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Vei fi extrem de productiva la locul de munca si vei face in asa fel incat sefii sa remarce asta. Ar fi bine totusi sa-ti asculti intuitia si sa nu exagerezi prea mult. De asemenea, incearca sa nu dai dovada de prea multa incapatanare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te vei convinge singura ca esti pe drumul cel bun si vei face tot posibilul sa-i convingi si pe altii de planurile tale. Se petrec niste schimbari in viata ta si, chiar daca tu consideri ca esti pregatita pentru ele, e cazul sa te astepti si la bune si la rele. Din punct de vedere financiar va trebui sa faci un plan cu bataie lunga.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ar fi cazul sa incerci sa nu mai iei unele critici atat de personal. Azi ar fi bine sa te mai relaxezi si sa iti odihnesti, cel putin mintea. Poate e cazul sa pleci in concediu si sa te mai desprinzi de unele aspecte din viata ta. Chiar daca ai spus "nu" la o invitatie, ar fi cazul sa-i dai curs. Iti va face mai bine decat te astepti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Te vei convinge singura ca esti pe drumul cel bun si vei face tot posibilul sa-i convingi si pe altii de planurile tale. Se petrec niste schimbari in viata ta si chiar daca tu consideri ca esti pregatita pentru ele, e cazul sa te astepti si la bune si la rele. Din punct de vedere financiar va trebui sa faci un plan cu bataie lunga.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi ai parte de o buna comunicare cu partenerul si de aceea profita de acest lucru si spune-i tot ce simti. Va intelege mai multe decat crezi.

related posts

Modifică setările cookies