HOROSCOP 1.06.2010


Cu luna intrand in Varsator vom deveni ceva mai nerabdatoare, inovatoare si pline de creativitate. De asemenea poate da unele stari de nervozitate pentru unele probleme mai complicate. In plan sentimental ne vom simti ceva mai logice dar in acelasi timp mai tandre.


GEMENI CELEBRI: KYLIE MINOGUE

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Chiar daca vei repurta ceva victorii importante azi, incearca sa nu te departezi prea repede de realitate. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant si sa nu uiti sa acorzi atentie si emotiilor, sentimentelor

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Este foarte posibil sa risti azi un mic compromis la locul de munca ceea ce te va face sa te simti vulnerabila. O mare oportunitate poate fi pierduta azi daca nu vei acorda atentie unor detalii extrem de importante. O situatie conflictuala se va imbunatati de la sine.    Bottom of Form

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Prietenii tai te vor face sa te simti azi in centrul atentiei dar unele probleme lasate nerezolvate pot aparea in cadrul relatiei cu partenerul. Ar fi bvine sa lasi trecutul sa treaca si sa ai ochii indreptati catre viitor. Poate fi vorba chiar de inceperea unei noi relatii.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti sub imperiul emotiilor iar ideile tale vor reflecta asta. Impartialitatea nu iti va fi atu daca nu te detasezi un pic de problemele curente. Acorda ceva mai multa atentie lucrurilor rationale si nu uita sa cauti raspunsurile in interiorul tau.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai o stare jucausa si debordezi de creativitate. Sunt benefice legaturile cu persoanele mai tinere, cu copiii. E posibil ca o veste buna legata de finantele tale sa te repuna un pic pe linia de plutire. Nu incerca sa pierzi timpul analizand diverse aspecte ci doar bucura-te de clipa prezenta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Responsabilitatile de la locul de munca si de acasa te pot coplesi azi cu usurinta. Incearca sa marchezi cu grija anumite granite care nu trebuie trecute de ceilalti si evita confruntarile. Vei avea mai mult respect din partea celorlalti daca vei demonstra ca esti dincolo de orice indoiala.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Problemele familiale iti vor consuma energia pe ziua de azi asa ca incearca sa te relaxezi mai pe seara. Esti destul de optimista astfel incat sa vezi si partea plina a paharului. Atitudinea ta este mai importanta azi decat ceea ce vei face in mod practic.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Vei putea sa remarci o persoana foarte apropiata care te apreciaza la devarata ta valoare si asta va conta mult pentru tine. Incearca sa pui in practica unele planuri mai vechi pe care le-ai lasat deoparte. O veste buna legata de finantele tale.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Ai mintea limpede azi si iti vei exprima sentimentele exact asa cum le simti. Vei fi apreciata la locul de munca, dai dovada de creativitate si nu iti vei mai face griji la cum vor reactiona altii la ceea ce spui. Important este ca ei vor fi atenti la ceea ce spui. Un pic de tandrete fata de partener nu strica niciodata.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Situatia ta financiara te preocupa si nu poti spune ca este cea mai buna dar trebuie sa privesti cu incredere in viitor. Vei comunica foarte bine cu ceilalti si pentru asta vei fi apreciata. E foarte posibil ca azi sa faci o anumita alegere sau sa renunti la ceva in favoarea a altceva.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai foarte mult potential, cel putin energetic vorbind, si ar trebui sa nu dai dovada de frica. E posibil ca sa afli ca unele reguli s-au schimbat dar asta nu isneamna ca tu nu va trebui sa reactionezi pozitiv. Fii prezenta, reactioneaza si priveste cu optimism catre viitor.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Te-ai simti mai bine daca ai stii cu exactitate incotro te indrepti dar cateodata un pic d eneprevazut in viata ta nu va strica. Ar fi bine ca azi sa lasi imaginatia sa te ghideze mai mult decat de obicei.

related posts

Modifică setările cookies