HOROSCOP 10.03.2010


Incepand de azi poti trece la actiune! Tot ceea ce a insemnat tensiuni legate de impiedicari de orice fel se pot reorienta azi intr-un sens mult mai pozitiv ca inainte. E posibil ca rezultatele unor planuri sa nu fie evidente, dar actiunea cu siguranta nu va mai fi impiedicata. Trebuie sa iti reamintesti ca nu e cazul sa te grabiesti, pentru ca succesul te asteapta doar daca dai dovada de rabdare.


PESTI CELEBRI: La Toya Jackson

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE    
Te afli intr-un punct crucial azi si va trebui sa te hotarasti in ce directie o apuci. Visele tale ar trebui sa fie ceva mai realiste, pentru ca daca vei continua sa visezi cu ochii deschisi fara a fi cu picioarele pe pamant vei pierde din vedere multe lucruri. Esti foarte aproape de a realiza ceea ce iti doresti.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Vei simti niste schimbari chiar inainte sa se ptreaca si este posibil ca in planul sentimental multe lucruri sa se realizeze. Daca nu esti inca implicata in vreo relatie, inseamna ca foarte curand vei intalni pe cineva. Daca esti deja intr-o relatie, lucrurile vor evolua intr-o directie extrem de pozitiva. Fii foarte precisa cu ceea ce iti doresti si nu iti fie frica sa impartasesti cu persoanele de incredere gandurile tale.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI

A fost o provocare pentru tine sa iti imparti timpul si resursele de energie pentru a stabili o atmosfera placuta in familia ta. De acum inainte, eforturile tale iti vor fi recunoscute si vei fi apreciata pentru tot ceea ce ai facut. Sperantele si asteptarile tale sunt totusi extrem de mari azi si de aceea va trebui sa dai dovada de rabdare.  

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Incepand de azi, comunicarea cu ceilalti va fi ceva mai facila si nu atat de impovaratoare ca pana acum. Ceilalti iti vor acorda atentia necesara si vei reusi astfel ca mesajele tale sa ajunga unde trebuie. Daca ti-ai dorit sa faci niste drumuri pe care le-ai tot amanat, incepand de azi e momentul sa ti le planifici, pentru ca nimic nu iti va mai sta in cale.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Tenacitatea ta in ceea ce priveste reorganizarea finantelor ar putea sa-si dezvaluie, incepand de azi, efectele. Din pacate, ai luat recent o dexcizie pe care azi va trebui sa o platesti la propriu. Totusi, nu evita problema, ci pur si simplu ia-o ca atare. Situatia ta financiara va fi din ce in ce mai buna daca vei dovedi ca poti sa iti tii in frau bugetul.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Un vant al schimbarii bate si tu il simti cel mai bine. Daca pana acum te-ai infranat in a actiona intr-un sens sau altul, de acum inainte ai cale libera. Poti respira usurata, pentru ca perioada in care ai fost impiedicata sa realizezi multe lucruri propuse a trecut.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Incearca sa iti folosesti imaginatia pentru a reusi sa treci cu brio peste niste teste importante care te asteapta. Simtul tau practic iti va fi de folos doar daca il folosesti cu masura si fara sa exagerezi.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Va trebui ca azi sa amani niste iesiri in oras sau chiar o petrecere la care trebuia sa participi, pentru ca esti solicitata foarte mult in viata de familie. Trebuie sa dai dovada de rabdare si echilibru pentru a-ti indeplini obligatiile personale. Chiar daca amani ceva azi,  gandeste-te ca si maine este o zi in care te poti ocupa de componenta sociala din viata ta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
O zi incarcata la locul de munca, dar vei pleca acasa extrem de multumita si asta pentru ca toate planurile tale in ceea ce priveste cariera incep sa prinda contur. Acorda atentie numai acelor lucruri extrem de importante din viata ta si vei avea de castigat.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
In sfarsit iti poti pune planurile in aplicare si vei incerca sa si actionezi in aceasta directie. Inspiratia ta proverbiala te va ajuta mai mult decat iti inchipui, asa ca bazeaza-te pe ea. Visele tale pot deveni realitate daca iti doresti cu adevarat.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
In ultimul timp, ai invatat destul de multe despre tine, despre cei apropiati si in genral despre natura umana. Incepi sa simti cu adevarat ceva important si vei da atentie de acum incolo acestor “feeling-uri”. Simpla constientizare a lor va incepe sa schimbe o intreaga viziune pe care o ai in ceea ce priveste viata ta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Viata nu a fost usoara pentru tine in perioada trecuta si de aceea vei incepe sa simti ca te poti exprima la adevarat ta valoare. In relatia ta vei simti ca poti respira ceva mai usurata, pentru ca discutiile din ultimul timp l-au readus pe drumul cel bun pe partenerul tau. Totusi, mai ai ceva de lucru in aceasta privinta.
 

related posts

Modifică setările cookies