HOROSCOP 10.05.2010


Ai parte de tot felul de obstacole, intarzieri, dificultati materiale, frustrari, responsabilitati si munci dificile. Cel mai bine ar fi sa astepti sa treaca aceste predispozitii. Daca nu te temi, s-ar putea sa constati ca ele pot fi invinse usor. Este o sansa de a invata lectia curajului in fata sortii.


TAURI CELEBRI: Al Pacino

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
S-ar putea sa te lovesti de o serie intreaga de dificultati si sa ai impresia ca muncesti degeaba. Ar fi bine sa ceri ajutorul celor din jurul tau. Partenerul de viata te sustine si  sunt sanse sa rezolvati impreuna o problema arzatoare.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Este posibil sa renunti la o calatorie, din cauza sanatatii. Esti predispusa la mici probleme digestive, care se pot rezolva rapid, cu un regim adecvat. Se pare ca  relatiile cu partenerul de viata sunt tensionate din cauza unei rude care incearca sa se bage intre voi. Incearca sa rezolvi totul cu calm!

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Iti propui sa incepi o activitate noua, dar esti prea nerabdatoare. Din cauza agitatiei, risti sa pierzi timp pretios. Te sfatuim sa eviti discutiile in contradictoriu cu colegii. Concentreza-te asupra problemelor urgente! Astazi sunt favorizate relatiile cu persoanele mai tinere.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Fii atenta la serviciu si la relatiile cu partenerii de afaceri, pentru ca s-ar putea sa aveti probleme de comunicare greu surmontabile. Nu este cazul sa te ingrijorezi din cauza dificultatilor financiare de moment. Te ajuta o persoana mai in varsta din familie.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Treci printr-o perioada dificila, din cauza neintelegerilor cu un partener de afaceri. Ar fi bine sa iti pastrezi calmul si sa apelezi la ajutorul unui prieten. Ca sa depasesti toate obstacolele, este indicat sa ai rabdare si sa nu fii impulsiva.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Este posibil ca azi sa fii dezamagita din cauza unui esec intr-o afacere pe care puneai foarte multe baze. Important este sa te gandesti ca vor mai exista oportunitati, iar obstacolele pe care le vei intalni vor fi din motive de comunicare.  Nu te intrista, pentru ca vor aparea si alte oportunitati. Fii rabdatoare si evita speculatiile.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
E posbil sa primesti o propunere de colaborare din parte unui prieten si desi ceri un timp de gandire, ar trebui sa privesti asta ca pe o oportunitate care nu ti se va mai ivi. Nu este vorba de bani aici, ci de a castiga o experienta importanta. Consulta-te si cu partenerul de viata!

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Simti o stare de confuzie care te poate face sa intarzii in indatoririle tale de la locul de munca. Incearca sa nu provoci discutii aprinse cu seful, pentru ca vei putea sa revii la normal si vei recupera timpul pierdut. Spre seara, iti vei regasi buna dispozitie intr-o vizita la prieteni.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
E foarte posibil sa pleci intr-o delegatie, sau oricum, la un drum lung care are mare legatura cu locul de munca. Nu pleca cu inima indoita pentru ca vei avea mari satisfactii profesionale. Incearca sa acorzi atentie si partenerului.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Se anunta o zi incarcata, asa e cazul sa iti stabilesti clar lista de prioritati. In cursul zilei iti vei schimba cumva programul si te vei ocupa de problemele partenerului. Vei fi nevoita sa cheltuiesti o suma considerabila pentru a repara ceva.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                           
La serviciu esti predispusa sa faci greseli din cauza carora acumulati intarzieri. Cel mai bine este sa accepti ajutorul colegilor. Incearca sa dai curs unor invitatii, pentru ca ai sanse sa intalnesti persoane care v-ar putea ajuta mult in viitor.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
E posibil ca din cauza unor probleme financiare sa cazi intr-o pasa mai proasta. Ar fi mai bine sa fii optimista si sa nu fii atat de incordata. Risti sa iti pierzi multe relatii sociale daca vei fi nervoasa. Nu este o zi foarte buna pentru a da examene sau pentru a calatori. Totusi, e bine sa ii impartasesti temerile si partenerului, pentru ca el te poate ajuta.

 

related posts

Modifică setările cookies