HOROSCOP 10.06.2010


Mercur se pregateste sa intre in semnul sau, Gemeni. Asta iti va aduce o calitate a comunicarii si a creativitatii si iti va ridica moralul. E adevarat ca in acelasi timp vor creste indoielile si va trebui sa ai grija ce alegi in perioada care urmeaza. Poti sa stabilesti cu usurinta contacte cu persoane care pana acum pareau inabordabile pentru tine si sub acest aspect sunt favorizate ideile originale, schimbarile interesante si vei avea o alta deschidere catre nou. Este timpul sa indraznesti mai mult.


GEMENI CELEBRI: Lenny Kravitz

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti extrem de comunicativa, se poate spune ca iti doresti sa comunici oricum si cu oricine. Ai idei interesante la locul de munca, idei care vor fi apreciate pe masura lor. Simti nevoia sa fii in centrul atentiei si sa atragi privirile asupra ta. E cazul sa gasesti un echilibru in toate si vei avea numai de castigat. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Te asteapta o calatorie importanta sau poate iti faci planuri de vacanta, care iti reusesc. Ar fi bine sa dai dovada de ceva mai multa rabdare. Daca nu ai un iubit, acum treci printr-o perioada potrivita pentru a gasiti pe cineva.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti foarte activa social si tot ce .iti doresti este ca popularitatea ta sa creasca. Chiar daca va fi obositor pentru tine sa captezi atentia si sa iti indeplinesti si sarcinile de rutina vei avea parte de multe victorii. E bine ca partenerul de viata te sustine si in curand e foarte posibil sa faci un pas mare in cariera. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Pari un pic coplesita de lucrurile care se intampla la locul de munca, dar vei incerca sa te focusezi numai pe ceea ce te intereseaza pe tine. O persoana din familie te va ajuta cu bani. E posibil sa fi nevoita sa amani o calatorie. Vei fi dezamagita de partener, dar pentru a rezolva problema va trebui sa ai o discutie serioasa cu acesta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei avea parte de un conflict la locul de munca si va trebui sa dai dovada de multa rabdare ca sa nu fi inteleasa gresit. In curand va trebui sa iei o decizie, dar inainte de toate analizeaza tot ce ai realizat pana acum. Bazeaza-te pe intuitie si vei reusi. Nu sunt favorizate relatiile cu persoanele mai tinere.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Cauti anumite raspunsuri pe care nu le vei gasi doar dand dovada de incapatanare. Nu lua hotarari pripite, mai ales in ceea ce priveste banii tai. Esti avantajata doar daca lucrezi in domeniul artistic si creativitatea ta debordanta sa te ajute sa treci peste multe probleme. Niste probleme de familie se vor rezolva treptat.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                   
Chiar daca tu consideri ca nu esti ascultata, vei fi surprinsa de cat de multa lume este atenta la ceea ce spui. Tocmai de aceea, ar fi cazul sa nu comunici eronat si nici sa spui ceva fara sa te gandesti. Asta iti poate afecta relatiile din viitor. La locul de munca nu te astepta la aprecieri si nu te lasa provocata.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
E foarte posibil ca azi, o relatie de parteneriat sa iti revigoreze planurile si sa poti duce la bun sfarsit ce ai inceput. De asemenea, in planul relatiilor e foarte posibil ca cineva nou sa apara in calea ta. Incearca totusi sa nu lasi probleme nerezolvate si nici sa nu adancesti vreo problema mai veche necomunicand asa cum trebuie. Atentie la bani!

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE             
Se pare ca este foarte usor pentru tine sa te plictisesti. Nu vei fi de acord ca azi sa faci lucruri care nu iti aduc nicio provocare si nici nu vei fi de acord ca unele idei, pe care tu le consideri fara valoare, sa fie puse in practica. Ar fi bine ca in acest caz sa vii chiar tu cu idei originale si e foarte posibil sa primesti o oferta interesanta in ceea ce priveste cariera ta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                         
Esti plina de energie si esti dispusa sa mergi pana in panzele albe pentru ideile tale. Vrei schimbare dar nu o vei realiza peste noapte ci doar din momentul in care vei intelege ce greseli ai facut in trecut. Este o zi buna pentru investitii si pentru asocieri.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Chiar daca ai idei foarte multe, este important pentru tine sa ramai focusata pe ceea ce trebuie si pe ceea ce iti doresti. Ai multa incredere in fortele proprii si asta iti va da aripi in ceea ce priveste unele planuri. Daca esti nascuta la inceputul zodiei, ar fi bine sa te preocupe sa faci o schimbare necesara in viata ta.

 TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Ai asteptat de foarte mult timp momentul ideal pentru a spune exact ce gandesti. Afla ca acum a sosit acel moment. Poti sa iti spui toate of-urile, indiferent de zona in care va trebui sa faci asa (fie ca vorbim de cariera, relatii personale, familie). E cazul sa actionezi asa cum iti dicteaza constiinta si e foarte posibil ca relatia pe care o ai acum sa ajunga la momentul legalizarii.
 

related posts

Modifică setările cookies