HOROSCOP 10.08.2010


Ceea ce ne dorim noi azi va fi mult mai greu de infaptuit mai mult decat ne-am fi inchipuit la inceputul zilei. Ne vom ridica singure standardele, dar inca nu vom fi pregatite pentru asa ceva. In relatii dragostea se poate schimba foarte usor intr-o lupta pentru dominatie si putere. Din fericire, Luna in Fecioara ne va ajuta sa apelam la bunul nostru simt si sa depasim emotiile.
 


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu iti vei deschide prea usor inima azi si nu vei gasi de cuviinta sa spui nimanui despre durerea ta interioara. E posibil ca azi sa te simti ranita in dragoste si nu vei vrea sa iti arati vulnerabilitatea sub niciun motiv. Respectul de sine conteaza foarte mult pentru tine azi si  vei dori sa ai totul sub control, mai ales sentimentele.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai incercat sa ai o atitudine cat de cat obisnuita in fata diverselor probleme ce s-au ivit in ultimul timp. Dar incepand de azi, vei fi supusa unui val emotional in fata caruia nu vei putea sa ai vreun control. In prima instanta, nu esti interesata in a repovesti sau iti a reaminti trecutul, dar va trebui sa faci apel la aceste lucruri pentru a-ti putea demonstra cat de puternica esti.
 
BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
De obicei, ii poti face pe ceilalti sa zambeasca sau, cel putin , sa se simta confortabil. Insa astazi nu esti tocmai in forma. In cazul in care nevoile tale nu sunt respectate, ai putea deveni foarte furioasa . Din pacate, sa-ti pierzi calmul  nu este o strategie inteligenta .

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Oscilezi foarte mult intre a realiza ce ti-ai propus si a termina lucruri incepute. Nu incerca azi sa incepi prea multe lucruri pentru ca iti va fi greu sa termini ceva. E posibil sa ai parte de o surpriza neplacuta mai ales daca nu esti atenta si nu comunici ceea ce trebuie cu cei din jurul tau.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Ti-ai dori un pic de timp pentru tine, pentru ca ai tot fost coplesita de responsabilitati. Din pacate , nu poti avea parte de odihna si relaxare, pentru ca ai foarte mult de lucru. Inainte sa te implici in conflicte inutile, trebuie sa stii ca tensiunile vor disparea in cateva zile.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
 Azi vei fi preocupata de cariera ta si iti vei canaliza energiile in aceasta directie. Ar fi bine sa iti pastrezi clar intentiile si sa nu iti schimbi punctul de vedere. E posibil ca azi sa te simti un pic deranjata de relatia ta, dar inainte sa iei vreo decizie, ar trebui sa vezi unde ai gresit.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
 Azi esti predispusa la discutii contradictorii interminabile si chiar esti dispusa sa-i inveti pe ceilalti ceea ce tu stii deja. E posibil ca, din punct de vedere financiar, sa intampini ceva probleme si acestea vor trebui rezolvate. Apeleaza cu incredere la cei apropiati.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
 Chiar daca la locul de munca nu te simti apreciata, poate a venit momentul sa iti expui parerile. Vei avea parte de anumite presiuni din partea unor colegi si e posibil sa reactionezi neasteptat. Aminteste-ti ca trebuie sa-ti alegi cu grija luptele de acum incolo. Cat priveste obstacolele pe care le intalnesti, ia-le ca atare si sa nu le privi intr-un mod fatalist.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
 Azi nu ai parte de nuante de gri. Asa ca daca exista ceva ce iti doresti, vei lua fara discernamant. Din fericire, poti evita aceste probleme daca esti in stare sa astepti cateva zile pana sa iei ceea ce tu consideri ca ti se cuvine. Atentie la sentimentele pe care doresti sa le impartasesti cu toata lumea. Si acest comportament iti poate crea probleme.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Chiar daca stii exact ce vrei azi, lucrurile se vor schimba si va trebui sa regandesti toata strategia. Cu toate ca logica ta va fi cea pusa in actiune, dorintele tale vor fi cele revelatoare. Azi, vei decide sa mergi pe o anumita cale. Nu trebuie sa-ti fie frica pentru ca masurile pe care le iei sunt extrem de necesare atat pentru tine cat si pentru ceilalti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti destul de inteligenta pentru a transforma o situatie complicata intr-un moment memorabil pentru toti cei implicati. Simti ca esti in centrul atentiei si vei vrea sa ramai acolo cat mai mult timp chiar daca asta va insemna sa scapi anumite situatii de sub control. Va trebui de asemenea sa nu-ti asumi responsabilitatea pentru cei care au gresit in trecut.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Iti va fi dificil sa te concentrezi la locul de munca, mai ales ca vei face eforturi de a duce la capat unele obligatii curente. Daca nu esti apreciata la locul de munca ,neplacerile actuale se pot transforma foarte usor in resentimente. Cu toate acestea nu este indicat sa-ti exprimi deschis negativitatea. Vei da dovada de mult bun simt in a cantari ce este pozitiv si ce este negativ in viata ta si asta va fi castigul tau in aceasta zi.
 

related posts

Modifică setările cookies