Horoscop 10 martie 2020. Săgetătorii trebuie să-și ajute familia, vezi ce se întâmplă cu Peștii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 10 martie 2020.


Berbec

Mercur, guvernatorul casei muncii, dar și al serviciului, revine astăzi la mersul direct. Scapi de trăirile și regretele pe care le-ai experimentat timp de trei săptămâni, nu te mai pierzi în gânduri și te poți concetra la activitățile curente de la serviciu.

Taur

Astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mersul direct prin casa care indică sfera socială, grupurile de prieteni și planurile de viitor. Dintr-o dată vor dispărea neînțelegerile, iar dialogurile sau negocierile pentru finanțarea unui proiect, se pot relua.

Gemeni

Revenirea lui Mercur, guvernatorul tău, în mișcare directă prin casa carierei și a statutului personal, te va bucura mult, pentru că scapi de toată confuzia, de care ai avut parte timp de trei săptămâni. Acum este momentul să-ți așezi gândurile și să vezi încotro te îndrepți în sfera profesională.

Rac

După o perioadă de trei săptămâni în care ai reevaluat principiile și valorile personale, acum simți că ești cu totul alt om și că tranzitul planetei prin casa filosofiei de viață, a avut rolul să-ți ajusteze sistemul de referință.

Leu

Contextul astral de astăzi anunță revenirea lui Mercur în mers direct, după o perioadă de trei săptămâni, în care a răscolit casa avantajelor materiale și banii deținuți în comun cu partenerul. Reevaluarea a avut ca scop schimbarea obiceiurilor financiare și decizii cu privire la destinația unor sume pe care doriți să le investiți.

Fecioară

Mercur, patronul tău, revine de astăzi în mers direct, și după o perioadă de trei săptămâni în care a răscolit relațiile și parteneriatele de natură profesională, acum încep să se deblocheze negocierile și discutarea termenilor unor contracte. În sfera personală, au ieșit la suprafață unele nemulțumiri și acum puteți pune bazele unei relații fără frustrări sau secrete.

Balanță

De astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mersul direct și după o perioadă de trei săptămâni în care a testat și reevaluat activitățile de la locul de muncă, acum te poți considera mulțumită că lucrurile se îndreaptă în direcția dorită de tine, după ce ai spus toate nemulțumirile și ai scos la suprafață neregulile.
 

Scorpion

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct prin sfera amoroasă, pe care a răscolit-o și reevaluat-o timp de trei săptămâni. Problemele care au apărut în comunicarea cu partenerul au avut rolul să scoată la suprafață nemulțumirile din comportamentul vostru vis-à-vis de celalalt.

Săgetător

Mercur, guvernatorul casei cuplului, revine de astăzi, în mers direct, după ce trei săptămâni a răscolit toate variantele la problemele apărute în familie, cu membrii familiei sau cu spațiul de locuit. Diferențele de mentalitate au făcut să înțelegi că cel mai bine ar fi să stați singuri și doar să îi vizitați pe părinți sau să le oferiți ajutorul, atunci când au nevoie. Partenerul a avut un rol important în decizia pe care ați luat-o.

Capricorn

Mercur, astrul comunicării, revine la mersul direct de astăzi, prin casa comunicării și a schimbului de opinii, semn că acum toate procesele de învățare vor reintra în normal. Totodată, cum Mercur este patronul sectorului muncii, acum poți să negociezi liniștită un parteneriat, fără să te mai temi că apar blocaje sau amânări.

Vărsător

După ce timp de trei săptămâni Mercur a fost retrograd și a răscolit sectorul financiar, de astăzi revine la mersul direct și deblochează toate activitățile financiare, negocierile sau încheierea de contracte.

Pești

De astăzi, Mercur, astrul comunicării, revine la mersul său direct. După ce a răscolit casa personalității, dar și sectorul subconștientului, acum vei vedea lucrurile mai clare în ceea ce-ți dorești de la viață, în sfera personală sau cea profesională.

related posts