HOROSCOP 11.02.2011


Pot exista azi mici conflicte si cu siguranta femeile vor fi cele care nu se vor intelege atat intre ele, cat si cu ceilalti. Daca dorim ca azi sa incepem ceva, e timpul pentru noi planuri si mai ales pentru noi initiative. Luna in Taur chiar daca ne aduce stabilitate, vom incerca diverse sentimente de instabilitate atata timp cat Pluton va fi afectat in Capricorn.

Tag-uri: #horoscop #Pesti

Varsatori celebri: Alicia Keys

Sursa: Creola.ro

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Inteligenta de care vei da dovada astazi nu te va ajuta atat de mult pe cat crezi in a efectua lucruri mai practice. Va dura ceva pana vei gasi solutiile potrivite la probleme extrem de complexe care iti vor aparea azi in cale. Fie ca e vorba de viata ta personala fie ca e vorba de job e cel mai bine sa nu dai drumul fanteziei creatoare pentru ca asta nu te va ajuta prea mult. Cel mai bine este sa rezolvi lucrurile pe o cale deja stiuta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
In relatia de cuplu, se dezvolta o apropiere care iti va demonstra ca esti pe drumul cel bun. Vei avea parte de o zi frumoasa in relatie doar daca vei renunta la analizarea diverselor gesture pe care le va face persoana iubita catre tine. In domeniul carierei te vei lovi de foarte multe obstacole. Cel mai bine este sa nu mai inoti impotriva curentului. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Doresti ca in viata ta sa ai parte de oameni draguti, gentili si cu bunul simt. Esti foarte hotarata sa spui stop unor relatii de care ai avut parte in ultimul timp si pe care le-ai lasat intr-un punct fara a lamuri problemele care nu ti-au placut. Te vei gandi serios la o noua relatie si se poate spune ca vei visa cu ochii deschisi, chiar daca nu vrei sa recunosti ca persoana potrivita e mai aproape de tine decat ti-ai fi inchipuit.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Azi vei fi prada sigura pentru sentimentele tale. Vei incerca sa ti le ascunzi, dar nu vei reusi mare lucru. Vei da dovada de un magnetism pe care ceilalti il vor observa, chiar daca tu nu esti atat de constienta de asta. Important este sa nu devii prea lacoma si sa nu ceri mai mult decat crezi ca ar fi ok sa obtii.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Te vei simti mai bine daca vei sari peste detalii si te vei indrepta direct spre ideile mari si importante. Nu iti vei face niciun plan initial si nici nu te vei simti obligata sa faci asta. Nu te forta prea tare sa dai importanta lucrurilor mici care compun intregul pentru ca iti vei da seama la un moment dat ca fara el nu vei putea reusi ceea ce ti-ai propus.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi vei avea nevoie sa faci fata diverselor probleme aparute in activitatea ta curenta, mai ales ca ai capacitatea de a avea un impact pozitiv asupra mediului carierei tale. Totusi, unele lucruri sunt mai complicate decat par asa ca nu trebuie sa iti fie frica sa iti folosesti imaginatia si de a pune la cale un plan pentru care vei fi apreciata chiar si de cei mai mofturosi sefi.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu este o zi buna pentru partenerul tau in special pentru ca el va fi expus unor lovituri din partea ta. Se va simti marginalizat si extrem de frustrat pentru foarte multe decizi pe care numai tu le vei lua in numele amandorura. Cearta este foarte probabila si nu cu un sfarsit fericit daca nu vei realiza ca ai gresit.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o provocare pentru tine sa poti separa emotionalul de rational. Vorbele tale poarta o incarcatura emotionala puternica si nu vei realiza impactul lor decat cand va fi prea tarziu. Dar daca vei fi mai atenta la ceea ce spui, te va ajuta foarte mult.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Astazi va trebui sa te ocupi de lucruri care la prima vedere iti vor parea minore si nu vei vrea sa le faci. Esti dispusa sa faci numai lucruri majore si de impact si nu vei vrea sa te cobori la niste activitati de rutina. Totusi iti vei da seama ca acestea te vor ajuta mai mult decat iti inchipui. Trebuie sa realizezi singura ca din lucruri mici se pot infaptui lucruri mari. 

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi esti plina de sperante, esti pozitiva si optimista. Lumea din jur va aprecia acesta energie pozitiva a ta si nu iti va fi deloc greu sa legi relatii, sa interactionezi cu persoane dragute si chiar sa inchei contracte importante. Asta pentru ca esti  extrem de comunicativa, la un nivel pe care ceilalti nu stiau ca il poti atinge. In acelasi timp daca vei intalni vreun obstacol azi, vei sti sa faci pasul inapoi la timpul potrivit.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Este momentul potrivit sa faci planuri de viitor pentru ca mintea ta este extrem de clara si vizionara in acest sens. Asta nu inseamna ca nu vei lua in calcul si riscurile la care te expui pentru a-ti duce la indeplinire planurile, dar nu iti va fi frica de a incerca sa iti indeplinesti visele.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Posibilitatea de a explora noi teritorii sau chiar de a te incadra intr-un program de instruire sau de educare sunt azi extrem de posibile. Totusi, nimic nu va fi mai important decat sa preiei chiar tu initiativa. Ceilalti vor crede ca exagerezi in multe privinte, dar cel mai bine este sa-ti urmezi calea pe care o stii tu ca este mai buna pentru tine.

related posts

Modifică setările cookies