HOROSCOP 11.03.2010


Va trebui sa eviti sa te lasi purtata de sentimente si sa alegi detasarea. Atentie la ideile nepractice pe care daca le duci si la indeplinire vei fi in pragul unui dezastru. In schimb, ai oportunitatea de a gandi liber asupra unei probleme care te macina si in acelasi timp sa gasesti o solutie neasteptata.
 


PESTI CELEBRI: JAVIER BARDEM

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  
Nu iti poti exprima sentimentele si de aceea ai o problema atat in relatiile cu prietenii cat si in relatia intima. Paradoxal, se pare ca stii ce sa spui, atata timp cat gura iti este inchisa. Problema de comunicare o poti rezolva, daca nu te vei pierde in detalii nesemnificative. Mai ai nevoie de timp pana cand vei reusi sa pui toate lucrurile cap la cap.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu iti este usor sa spui ceea ce iti doresti si drept urmare iti vei complica viata intr-un mod inutil. Fii hotarata si nu-i lasa pe ceilalti sa profite de momentele tale de nehotarare. Din fericire, vei stii sa faci fata cu brio unei situatii neplacute.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI                                                                                                
Te cam opui unor schimbari si de aceea nu vei putea avansa mai departe in planul pe care ti l-ai facut. Va trebui sa faci ceva compromisuri ca sa reusesti, iar tu nu esti intr-o perioada in care sa acepti prea usor orice si oricand doar pentru a realiza ce ti-ai propus. Vei da dovada de orgoliu si de aceea ar trebui sa fii ceva mai flexibila.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Vei incerca azi sa explorezi si sa faci noi descoperiri si s-ar putea sa nu-ti intelegi prea bine propriile descoperiri. Vei avea probleme sentimentale pe care le vei nega din rasputeri numai ca sa eviti situatii neplacute. Consideri ca e mai bine sa te gandesti mai tarziu la asta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Cineva va incerca sa te faca sa te razgandesti in ceea ce priveste sentimentele tale fata de anumite persoane si situatii, dar pentru tine este crucial sa ramai sincera macar cu tine insati. Sa fii deschisa la ideile altor persoane este un lucru bun, dar a-ti nega propria simtire poate duce la complicatii inutile pe viitor. Fii foarte precisa in ceea ce iti doresti pentru ca asta va insemna un bun start.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Azi este o zi speciala in care vei imprastia vibratii pozitive in jur, dar asta nu inseamna ca vei castiga pe toate planurile. Lucrurile par din ce in ce mai complicate in ceea ce priveste relatia ta si va trebui sa accepti faptul ca nu exista solutii simple la aceasta problema.


FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E posibil sa nu fii foarte precisa in intentiile tale, dar dai atentie unor lucruri si vei avea raspunsul potrivit la locul potrivit. Ar fi bine si daca ai incerca sa nu mai rationalizezi chiar totul, iar in relatia cu persoana potrivita sa iti asculti inima.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE

Se pare ca cineva azi te va calca pe coada si vei fi tentata sa raspunzi cu aceeasi moneda. E mai bine sa nu o faci, pentru ca situatia ar trebui ceva mai bine analizata si iti vei da seama ca persoana respectiva a reactionat corect la ceva ce tu nu ai dat atentie. Daca vei incerca sa fii sincera cu tine vei ajunge la adevar. Important este ca azi sa nu te bazezi atat de mult pe comunicare, ci pe actiune.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Azi iti poti exprima sentimentele asa cum ar trebui si asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci pe ceilalti sa se simta confortabil. Atentie totusi la tendintele de a arunca vina pe ceilalti cand de fapt responsabilitatile tale nu privesc pe nimeni.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Te vei confrunta cu situatii din care nu vei stii cum sa iesi pentru ca de fapt lucrurile sunt ceva mai complicate decat ti se par tie a fi. Singura cale de a rezolva problema este sa iti dai seama foarte repede de faptul ca situatia este complexa si trebuie tratata ca atare. Vei invata ceva important despre tine daca vei acorda timp celorlalti si ii vei asculta.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Esti pregatita sa faci sacrificiile necesare pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus, cel putin atunci cand vine vorba de cariera ta. Vei fi pusa in situatia de ajuta pe cineva azi. Nu incerca sa abandonezi problema prea repede sau sa expediezi persoana respectiva. Nu vei castiga nimic asa.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Ai niste planuri in minte si vrei sa le comunici cat mai curand celor apropiati. Daca este vorba de o problema sentimentala ai grija cu cine impartasesti asta. Mai bine ai da atentie sentimentelor tale in loc sa le rationalizezi. Chiar daca asta pare un pic ciudat pentru tine, te vei simti mai bine incercand sa iti clarifici ceea ce simti.  
 

  • HOROSCOP 11.03.2010

related posts

Modifică setările cookies