HOROSCOP 11.08.2010


Azi putem beneficia de un filtru important prin care putem vedea mult mai limpede ce se intampla. De asemenea, e posibil sa dam dovada de mai mult criticism decat pana acum si sa subliniem mai adanc ceea ce nu ne convine la alte persoane, dar o mica toleranta nu strica nicioadata. Atentie la exagerari si mai ales la a-i judeca mult prea rapid pe ceilalti.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca ceilalti privesc altfel viata si au principii total diferite de tine, nu inseamna ca nu te inteleg si nu iti sunt aproape cand ai nevoie. Ar fi bine sa incepi sa accepti diversitatea si poate inveti ceva de la cei din jur. Nu te critica prea aspru pentru niste greseli pe care le poti face azi. Atentie la banii cheltuiti pe lucruri total nefolositoare.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai posibilitatea azi sa iti arati abilitatile si sa spui exact ceea ce se asteapta de la tine. In ceea ce priveste sentimentele tale, chiar daca ai cuvintele potrivite in a spune exact ce simti, poate fi periculos pentru ca exista riscul sa nu fii inteleasa exact cum trebuie.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Angajamentele pe care le-ai facut pot constitui pentru tine o problema serioasa pentru ca nu esti in dispozitia de a te concentra exact cum trebuie. Simti nevoia sa te retragi undeva in liniste si sa te gandesti la planuri viitoare.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu conteaza cat de ocupata esti azi, este important sa iti rezervi ceva timp pentru prieteni si familie. Ar fi bine sa ai o discutie serioasa cu cei din jur despre ceea ce speri si vrei sa reusesti de acum incolo. Bazeaza-te pe o prietena apropiata care te va sustine in tot ce vrei sa faci.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Iti asumi foarte repede rolul de lider, indiferent daca vorbim de timpul tau liber sau de jobul tau. Cu toate astea, nu e bine sa-i fortezi pe ceilalti sa faca exact ce iti doresti si ar fi bine sa le lasi libertatea necesara si vei vedea ca asa vei obtine mai usor ajutorul lor. Mentinerea unui nivel ridicat de integritate te va ajuta in a-ti face aliati importanti.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Daca ai in vedere o plecare undeva, e cazul ca azi sa iti planifici foarte bine aceasta escapada. Pare sa fie vorba de ceva foarte important asa ca nu lasa nimic la voia intamplarii. Esti mult mai motivata decat crezi si poate e cazul sa lasi frau liber imaginatiei.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Ti se iveste oportunitatea de a face niste investitii importante si e cazul sa iei in considerare mai multe aspecte ale problemei, dar nu arunca cu acuzatii in stanga si in dreapta. Subiectivitatea ta se afla la un nivel foarte ridicat si poate, de aceea, unii nu te vor privi cu ochi buni. Ai suficiente informatii astfel incat sa poti face alegerea corecta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Va fi foarte usor azi sa fii implicata intr-o cearta, litigii sau chiar discutii aprinse care te vor aduce in fata autoritatilor. Asa ca, ai grija cu tensiunile la care ai facut fata pana acum si poate azi nu vei mai putea suporta o stare de fapt. Mai bine abordeaza lucrurile asa cum sunt, fara a acorda o mai mare importanta acestor evenimente, mai mult decat e cazul.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te gandesti ca poate e bine sa mai schimbi ceva in obiceiurile tale si sa-ti sustii nevoia de a-ti consuma energia fizica in moduri mai drastice. Nu te arunca cu ochii inchisi in a face lucruri fara sa te gandesti. Poate e cazul sa faci mici modificari in rutina ta si doar sa aduci mici imbunatatiri la obiceiurile tale.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Iti doresti o pauza si poate e cazul sa o si capeti. Poate azi vrei sa te ocupi de hobby-urile tale sau sa te distrezi cu prietenele tale diseara. O iesire in oras ti-ar prinde foarte bine. Daca te gandesti sa incepi niste cursuri, acum e cel mai bun moment!

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu vrei sa dai curs obligatiilor tale si de aceea nu iti vei indeplini toate responsabilitatile. Starea ta o consideri sub control si de aceea vei deveni critica in a-ti apara ceea ce consideri al tau si e posibil sa exagerezi. Nu face promisiuni azi pentru ca nu vei putea sa te tii de ele.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
O conversatie tulburatoare cu un prieten sau membru de familie nu trebuie sa-ti strice ziua. Poate mai bine incerci sa te recreezi sau sa redevii constienta de faptul ca esti mult mai puternica decat arati. Daca vei putea sa lasi trecutul in spate, viitorul va fi foarte luminos.

related posts

Modifică setările cookies