HOROSCOP 11.10.2010


Nu este o zi foarte buna pentru a pune in aplicare lucruri extrem de practice. Daca aveti de rezolvat probleme legate de documente si de acte, mai bine le amanati. Din punct de vedere sentimental, vom privi lucrurile dintr-o perspectiva mai serioasa si mai bine fundamentata decat pana acum. Atentie sa nu cadeti totusi in capcanele fanteziei si sa ramaneti cat mai aproape de pamant.
 


Balante celebre: Catherine Zeta Jones

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Astazi va trebui sa te ocupi de lucruri care la prima vedere iti vor parea minore si nu vei vrea sa le faci. Esti dispusa sa faci numai lucruri majore si de impact si nu vei vrea sa te cobori la niste activitati de rutina. Totusi iti vei da seama ca acestea te vor ajuta mai mult decat iti inchipui. Trebuie sa realizezi singura ca din lucruri mici se pot infaptui lucruri mari. 

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Azi vei fi prada sigura pentru sentimentele tale. Vei incerca sa ti le ascunzi dar nu vei reusi mare lucru  pentru ca vei da dovada de un magnetism pe care ceilalti il vor observa chiar daca tu nu esti atat de constienta de asta. Important este sa nu devii prea lacoma si sa ceri mai mult decat crezi ca ar fi bine sa obtii.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Te vei simti mai bine daca vei sari peste detalii si te vei indrepta direct spre ideile mari si importante. Nu iti vei face niciun plan initial si nici nu te vei simti obligata sa faci asta. Seriozitate si multa concentrare pe toate planurile si vei reusi sa obtii multe lucruri. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Azi vei avea nevoie sa faci fata diverselor probleme aparute in activitatea ta curenta mai ales ca ai capacitatea de a avea un impact pozitiv asupra mediului carierei tale. Totusi unele lucruri sunt mai complicate decat par, asa ca nu trebuie sa iti fie frica sa iti folosesti imaginatia si sa pui la cale un plan pentru care vei fi apreciata chiar si de cei mai mofturosi sefi.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Inteligenta de care vei da dovada astazi nu te va ajuta atat de mult pe cat crezi in a efectua lucruri mai practice. Va dura ceva pana vei gasi solutiile potrivite la probleme extrem de complexe care iti vor aparea in cale. Fie ca e vorba de viata ta personala fie ca e vorba de job, e cel mai bine sa nu dai drumul fanteziei creatoare pentru ca asta nu te va ajuta prea mult. Cel mai bine este sa rezolvi lucrurile pe o cale deja stiuta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
In relatia de cuplu se dezvolta o apropiere care iti va demonstra ca esti pe drumul cel bun. Vei avea parte de o zi frumoasa in relatie doar daca vei renunta la analizarea diverselor gesturi pe care le va face persoana iubita catre tine. In domeniul carierei te vei lovi de foarte multe obstacole. Cel mai bine este sa nu mai inoti impotriva curentului. 

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Doresti ca in viata ta sa ai parte de oameni draguti, gentili si cu bunul simt. Esti foarte hotarata sa spui stop unor situatii de care ai avut parte in ultimul timp si pe care de fapt le-ai lasat intr-un punct fara a lamuri problemele care nu ti-au placut.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Nu esti in apele tale iar energia ta este departe de a fi pozitiva. Stai destul de bine la capitolul comunicare mai ales atunci cand vine vorba de familie, camin. Vei putea sa te organizezi in diverse planuri si chiar sa ii organizezi pe ceilalti dar nu cere mai mult de la tine. In acelasi timp daca vei intalni vreun obstacol azi vei stii sa faci pasul inapoi la timpul potrivit.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Este momentul potrivit sa faci planuri de viitor pentru ca mintea ta este extrem de clara si vizionara in acest sens. Asta nu inseamna ca nu vei lua in calcul si riscurile la care te expui pentru a-ti duce la indeplinire planurile. Dar nu iti va fi frica de a incerca sa iti indeplinesti visele.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Posibilitatea de a explora noi teritorii sau chiar de a te incadra intr-un program de instruire sau de educare este azi realizabila. Totusi, nimic nu va fi mai important decat a lua chiar tu initiativa. Ceilalti vor crede ca exagerezi in multe privinte, dar cel mai bine este sa-ti urmezi calea pe care o stii tu ca este mai buna pentru tine. 

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu este o zi buna pentru partenerul tau in special pentru ca el se va simti marginalizat si extrem de frustrat pentru foarte multe decizii pe care numai tu le vei lua in numele amandurora.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Este o provocare pentru tine sa poti separa emotionalul de rational. Vorbele tale poarta o incarcatura emotionala puternica si nu vei realiza impactul lor decat cand va fi prea tarziu. Dar daca vei fi mai atenta la ceea ce spui, te va ajuta foarte mult.

 

related posts

Modifică setările cookies