HOROSCOP 12.01.2011


Azi sunt oportune unele schimbari. Atentie insa la izbucnirile sentimentale si la multe lucruri neasteptate care pot aparea. Se pot face multe lucruri practice azi si sunt binevenite anumite discutii lamuritoare legate de lucruri extrem de practice.


SURSA: CREOLA.RO.

Capricorni celbri - Kate Bosworth

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Azi vei fi deranjata de faptul ca nu esti apreciata la adevarata ta valoare si asta iti va spori frustrarea ta. Vei urma sa spui lucruri pe care le vei regreta mai tarziu asa ca mai bine incearca sa te abtii. Chiar daca tu crezi ca adevarul poate fi singura ta sansa se va dovedi ca adevarul tau este doar o parere subiectiva a ta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Te tii de planurile tale si incerci sa faci tot posibilul sa nu te abati din drum. Totusi, nu ai scapat de starea de confuzie si incerci sa nu arati ca de fapt nu stii exact care va fi pasul urmator. Din aceasta cauza apar neintelegeri atat in viata personala cat si in viata profesionala.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Asculta-ti vocea interioara si incearca sa si faci ceea ce spune ea. Multi dintre cei din jurul tau nu vor vedea exact ce vezi tu si tocmai de aceea, limpezimea te poate ajuta sa clarifici unele probleme aparute. Concentreaza-te pe ceea ce ai de facut, implica-te in ceea ce se intampla in jur, dar nu incerca sa iti impui punctul de vedere.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Calitatea ta principala este faptul ca ii poti sustine pe altii in situatii dificile si stii cum sa pui problema atunci cand nimeni altcineva nu o pune. Azi e posibil sa nu ai deloc rabdare cu nimeni, ai energie dar o canalizezi in directii gresite. Incearca sa fii cat mai intelegatoare cu putinta pentru a trece peste aceasta zi.


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Azi vei fi capabila sa gandesti extrem de strategic toate lucrurile si vei fi foarte eficienta in planul profesional. Atentie la reactiile violente si nu te lasa dusa de val. Incearca sa manifesti ceva mai multa intelegere fata de cei din jurul tau.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Vei incerca sa faci ceva mici schimbari in viata ta si unele iti vor reusi altele nu. Cel mai bine este sa ai rabdare si sa nu te hotarasti prea repede. Ia-ti ceva timp pentru a face asta.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi iti vei pierde atat rabdarea cat si echilibrul interior atat de greu castigate pana acum. Anxietatea ta se afla la un nivel cam mare si de aceea te sfatuim sa iti iei o pauza binemeritata. Apeleaza cu incredere la ajutorul celor din jur si spune-le ce ai pe suflet.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Esti independenta in gandire si te vei exprima atat de spontan azi incat ii vei lasa pe multi masca. Comunicarea ta cu ceilalti este la un nivel peste ceea ce faci tu in mod obisnuit si de aceea vei fi si apreciata. Vei sti cand sa pui punctul pe i. Acorda o atentie sporita relatiei cu partenerul pentru a nu avea surprize neplacute din partea lui.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi stai foarte bine cu stima de sine si atunci vei putea sa reusesti sa faci mai multe lucruri decat te asteptai. Dai dovada de optimism si asta va insemna ca totul iti va merge perfect.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vrei cu orice pret ca azi sa incepi un nou proiect, dar se intampla lucruri neprevazute si atunci vei reactiona exact cum vei dori. Nu te angaja in discutii aprinse, in polemici care nu-si au rostul pentru ca vei avea de pierdut.


SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Sa iti indeplinesti indatoririle pare din ce in ce mai greu, iar starea ta emotionala nu este dintre cele mai bune. Iti va lua ceva timp ca sa reusesti ceea ce ti-ai propus dar, odata ajunsa acolo, vei fi ok. O discutie mai aprinsa cu partenerul iti cam da de gandit.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
E posibil sa te intrebi cum de reusesti sa scapi asa usor de banii din buzunar. Iti vei canaliza eforturile de azi pentru a gasi noi resurse de venit. Sa-ti doresti ceva nu inseamna si realizarea acelui lucru, ci doar cel mult un prim pas. Incearca sa asculti si sfaturile celor din jur.


 

related posts

Modifică setările cookies