HOROSCOP 12.03.2010


Vei putea rezolva multe chestiuni astazi, dar numai daca le vei aborda intr-o maniera neconventionala. Asta nu inseamna ca va trebui sa ii convingi si pe ceilalti ca doar tu ai dreptate. E posibil ca la sfarsitul zilei sa nu fii multumita de anumite rezultate, dar ar trebui sa fii constiente ca ai realizat mult mai multe decat ti-ai propus.


PESTI CELEBRI: Emily Blunt

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  
E cazul sa revii pe pamant. Imaginatia ta este atat de bogata, incat vei reusi sa te incurci chiar si pe tine: nu vei mai putea sa faci acele mici diferente necesare dintre ceea ce e real si ceea ce iti imaginezi. Nu este rau sa ai imaginatie, dar e bine ca ea sa fie pusa in practica sau chiar sa lucreze pentru tine. Oricum ai o aura pozitiva in jurul tau si, din fericire, nimic rau nu ti se poate intampla.  

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te simti cel mai bine atunci cand esti inconjurata de oameni. Azi vei lucra in echipa si in plus, iti vei planifica o iesire in oras. Nu-ti place sa stai singura, dar daca totusi ti se intampla, foloseste acest timp pentru a reflecta un pic, chiar daca asta inseamna sa ai parte de o mica depresie. De fapt, nimic nu este atat de rau precum pare, pentru ca ai resurse nenumarate sa-ti revii.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI                                                                                                
Nu te ingrijora, sau in cel mai rau caz, nu te enerva atunci cand altii nu vor fi convinsi de ideile tale. Nu trebuie ca toata lumea sa gandeasca ca tine. La locul de munca e posibil sa te simti ceva mai frustrata decat de obicei, dar in timp tu vei fi cea castigata. Rabdare.  

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Desi nu vei fi de acord, te vei supune majoritatii. Fie ca vorbim de locul de munca, fie ca vorbim de prieteni sau de relatia ta personala, te vei supune dorintei lor pentru ca iti dai seama ca nu ai niciun argument logic de partea ta. Totusi, nu duce prea departe acceptarea, pentru ca oamenii din jurul tau te stiu altfel: intotdeauna ai ceva de spus.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu este o zi foarte buna pentru a comunica lucruri importante. Te simti obosita si iti doresti putina distanta fata de multe lucruri, asa ca foarte multe persoane apropiate se vor ingrijora pentru tine. Tu hotarasti pana unde mergi cu dorinta de izolare.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST

Esti plina de energie si e foarte posibil sa-i obosesti pe cei apropiati. Vei vorbi prea mult, vei actiona din plin si de aceea e foarte posibil sa iei chiar decizii extrem de gresite. Nu uita ca totul se construieste impreuna cu ceilalti. Chiar daca ideile tale sunt fantastice, incearca sa le pui in practica impreuna cu ceilalti. Pe de alta parte, tine minte ca nu trebuie sa spui oricui tot ce iti trece prin cap. Fa o selectie de persoane apropiate si apoi imprataseste-le dorintele, visele tale.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE

Iti vei exprima frustrarea la locul de munca si din pacate, ai putea lua decizii gresite azi. Nu merge prea departe in declaratii prin care iti vei submina singura situatia actuala. Poate nu ai tocmai un job de vis, dar pune in balanta cu atentie si partile pozitive si cele negative. Doar atunci ve reusi sa vezi totul intr-un mod mai putin sumbru. Gandeste inainte sa spui ceva.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Vei decide azi care va fi urmatoarea ta miscare in ceea ce priveste indeplinirea cu succes a unui plan mai vechi. Nu incerca sa fii extrem de practica, ci apeleaza la idei neobisnuite, chiar daca ti se par un pic cam fanteziste azi. Acorda in continuare atentie persoanei iubite, pentru a nu se simti data la o parte.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Vei prelua controlul asupra unor lucruri pe care pana acum le-ai lasat sa “curga” pe langa tine. E cazul sa iti faci putina ordine in viata si cea mai mare parte din zi vei face anumite investigatii. Nu vei fi chiar surprinsa de ce vei descoperi, ci doar ti se vor adeveri niste presentimente.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Este o zi plina pentru tine si vei interactiona cu multa lume azi. Fie ca vrei, fie ca nu vrei, oboseala isi va spune cuvantul si e posibil sa pierzi anumite lucruri esentiale care se intampla azi. Incearca sa fii cat mai prezenta si numai atunci cand consideri ca nu mai poti face fata retrage-te intr-un mod politicos.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                      
Intentiile tale nu sunt foarte clare acum si de aceea e foarte posibil ca oamenii din jurul tau sa fie confuzi. Fa un pas in spate si reconsidera totul. Numai cand vei stii clar ce vrei iesi in fata si spune cu voce tare. Pana atunci, nu te avanta. Mai bine cere ajutorul prietenilor.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Esti extrem de sensibila azi. Sensibila la diverse afirmatii, la ceea ce auzi, la ceea ce vezi. Inca esti confuza, asa ca incearca sa-ti asculti sentimentele si sa le pui la locul lor. Observa reactiile tale si incearca sa inveti din ele. Asteapta momentul potrivit sa te exprimi, pentru ca acel moment nu este acum. Atentie la persoana iubita, cu care e posibil sa ai ceva divergente.
 

  • HOROSCOP 12.03.2010

related posts

Modifică setările cookies