HOROSCOP 12.08.2010


Azi vom analiza mai in amanunt detaliile unei probleme care ne da batai de cap. Mai spre seara vom fi capabile sa luam hotarari importante si mai ales sa fim ceva mai circumstecte in ceea ce priveste niste propuneri. Atentie la persoanele mai in varsta din viata noastra pentru ca pot aparea probleme de sanatate pentru acestea.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Incerci sa gasesti un echilibru intre munca si timp liber, dar se prea poate sa nu iti iasa asa cum iti doresti tu. Simti nevoia sa lenevesti dar ai prea multe probleme de rezolvat. In loc sa cauti modalitati de a scapa de responsabilitati gasesti moduri de a te bucura in ciuda acestora.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nu iti este prea clara o problema azi, asa ca nici nu incerci sa iei o decizie in privinta acesteia. Atentie la modul prea putin realist in care incerci sa comunici cu ceilalti si ar fi bine sa dai dovada de flexibilitate.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Prietenii sau asociatii vor cere mult prea mult de la tine, mai ales acum cand ai un important deficit de energie si nu te poti concentra la capacitatea ta normala. Actiunile tale pot parea exagerate azi si ar fi bine sa nu dezamagesti azi prin comportamente ciudate. Consecintele vor fi mult mai grave decat iti imaginezi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Unele lucruri nu ar trebui sa le impartasesti cu apropiatii, iar ca teorie esti total de acord cu asa ceva dar in practica iti va fi foarte greu sa pui in aplicare. Nu incerca sa explici celor apropiati de ce faci un lucru sau altul pentru ca nu vor intelege ce este mai important pentru tine. Vei da dovada de curaj intr-o problema importanta si vei fi foarte apreciata pentru asta.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Cu cat vei incerca sa fii mai nepartinitoare intr-o problema a prietenelor tale cu atat mai mult vei fi pusa in situatia de a lua parte cuiva. Incearca pe cat posibil sa te detasezi de problemele altora si respecta deciziile colective care se vor lua azi. Nu incerca sa ai resentimente fata de cineva din anturaj pentru ca nu este cazul. Sentimentele negative iti vor crea mai multe probleme decat crezi.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Azi ar fi bine sa iti mentii preocuparea pe tot ce inseamna afaceri, loc de munca, decizii legate de banii tai si pozitia ta in societate. Nu simti neaparat nevoia de a reusi, dar vei incepe sa construiesti ceva foarte important pentru mai tarziu daca vei fi atenta la ce se intampla in jurul tau.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Simti nevoia de a rezolva o problema sentimentala numai ca aceasta incrancenare iti va crea tensiuni mai mari decat te astepti. Incearca sa te focusezi pe unele aspecte pozitive din viata ta si vei vedea ca poti reusi sa treci peste un moment greu al acestei zile.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Vei putea sa te exprimi foarte spontan azi si e foarte posibil sa fii chiar rasplatita pentru asta. Atentie insa la cum vor percepe nuantele ceilalti. Detaliile sunt importante acum asa ca ar fi bine sa le acorzi toata atentia ta.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ar fi bine ca azi sa te conformezi anumitor norme sociale si sa fii din ce in ce mai atenta la nevoile celor din jur. Un dezacord minor iti poate da peste cap un intreg plan dar daca vei stii cum sa-l administrezi totul va fi perfect.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E foarte posibil sa treci printr-un spectru complet al emotiilor azi, dar cu siguranta vei gasi solutia corecta la timpul potrivit. Incearca sa fii recunoscatoare celor care te ajuta pentru ca ai nevoie sa fii incadrata cat mai repede in colectiv. Nu incerca azi sa ai mai mult decat ti se cuvine pentru ca vei face greseli mari care te vor costa mai tarziu.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Totul ti se pare dificil azi, inclusiv faptul ca ai de rezolvat probleme minore care tin de caminul tau. Ar fi bine sa iti dai seama ca nimic nu este mai complicat decat pare. Frustrarile tale sunt pe cale sa te impiedice sa vezi ce este mai important pentru tine.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Esti intr-o continua schimbare si asta iti poate face doar bine. Simti ca exista ceva important pe cale sa se intample dar inca nu esti sigura pe ce drum sa pornesti. Nevoile tale emotionale sunt mult mai mari acum decat iti imaginezi asa ca ar fi bine sa alegi calea intuitiei.

related posts

Modifică setările cookies