HOROSCOP 12.10.2010


Luna in Sagetator ne aduce o doza multipla de extrovertire si atunci poate e cazul sa socializam mai mult, sa ne afisam in locuri publice si mai ales sa nu spunem nu niciunei invitatii. Ar trebui sa avem grija ca totul sa nu ia o turnura neasteptata in cazul relatiei pe care o avem pentru ca e foarte posibil ca partenerul sa nu fie incantat de acest nou val care ne anima.


BALANTE CELEBRE: GWEN STEFANI

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Esti capabila acum sa vii cu idei noi si proaspete si cu siguranta te poti afisa fara nicio remuscare in fata colegilor cu idei si planuri noi. Daca vei accepta sa lucrezi la un nou proiect, fa-o fara rezerva, mai ales ca esti intr-o perioada in care poti invata multe lucruri noi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ai multe sperante ca vei reusi sa iti administrezi foarte bine partea financiara astfel incat e posibil sa inchei unele probleme legate de bani sau, de ce nu, poate vorbim chiar de o marire de salariu. Ai un potential foarte mare si reusesti sa treci cu brio peste orice obstacol care are in vizor finantele tale.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Atitudinea ta pozitiva poate fi aspirationala pentru unii colegi si chiar sa poti spune ca ti-ai facut treaba mai bine decat te asteptai chiar tu. Nu incerca insa in planul personal sa convingi ca numai tu ai dreptate pentru ca va trebui sa dai cezarului ce este al cezarului si sa accepti faptul ca nu intotdeauna ai dreptate.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Te gandesti ca poate e cazul sa nu mai spui chiar tot ce gandesti si sa incepi sa ascunzi unele lucruri, mai ales in ceea ce priveste unele informatii legate de locul de munca. Nu esti intr-o dispozitie prea buna si ar trebui sa ai grija la sanatate, sa dormi atat cat trebuie sau sa eviti sa te stresezi in zadar.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Este o zi foarte buna in care poti socializa cu prietenele tale, poti alege sa iesi impreuna cu ele si sa te reconectezi un pic si la ceea ce se intampla in jurul tau. Nu incerca sa te izolezi pentru ca asta nu va duce la nimic bun.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Atentia ta este indreptata catre cariera si la faptul ca ai anumite rezerve privitoare la o idee, un plan sau chiar la ceea ce ti se spune sa faci. Nu incerca sa iti afisezi nerabdarea intr-un mod neadecvat pentru ca vei avea numai de pierdut.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai planuri mari si cu cat te gandesti mai mult la ele, cu atat iti faci griji mai mari ca nu vei reusi sa faci asta. Incearca sa eviti conflictele amoroase pentru ca nu vei iesi invingatoare din discutii nesfarsite.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Esti destul de agitata si in general dai dovada de o nerabdare care nu te caracterizeaza. Incearca sa te linistesti si sa nu dai curs unor provocari. Inainte de a raspunde cuiva gandeste-te bine la ce intrebare a pus, si mai ales la ce se ascunde in spatele cuvintelor.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Relatia cu partenerul poate intra pe un nou fagas mai ales daca, dupa o confruntare mai dura, veti putea spune ca ati reusit sa rezolvati o problema importanta. In loc sa lupti cu inevitabilul mai bine infrunta-l. Cand o vei face frica ta se va transforma in incredere. Cineva te va incuraja sa faci lucruri total diferite de ceea ce faci in mod normal si e posibil ca noua experienta sa-ti placa.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Va fi o adevarata provocare sa simti intr-un fel diferit ceva legat de locul de munca...poate fi vorba de o idee pe care vrei sa o pui urgent in aplicare sau poate doar de ceva ce nu-ti mai convine. Nu incerca sa-ti complici in zadar viata pentru ca nu este cazul in acest moment.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Increde-te in intuitia ta foarte puternica in aceste zile. O cearta cu o prietena iti va strica seara de aceea incearca sa iti stapanesti impulsurile. Actioneaza asa cum iti dicteaza inima nu logica. In ceea ce priveste relatia te simti constransa si esti decisa sa iei o decizie radicala. Nu o face inca decat daca este imperios necesar.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Nimic nu pare usor azi si de aceea va trebui sa depui ceva mai mult efort decat de obicei pentru a-ti rezolva problemele. Evita certurile cu iubitul pentru ca vei avea de pierdut.

related posts

Modifică setările cookies