HOROSCOP 12-13.06.2010


Este momentul oportun sa initiezi discutii legate de tot ceea ce te preocupa. Va fi un week-end agitat si iti vei dori imediat sa ti se implineasca toate dorintele. Daca nu ai prins inca pestisorul de aur, ar trebui sa stii ca dorintele trebuie puse cu atentie. Daca esti gata de noi planuri, actiuni, orice veti incepe in acest week-end o sa se realizeze usor si fara probleme.
 


GEMENI CELEBRI: Alanis Morissette

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E cazul sa sarbatoresti! Chiar daca nu exista ceva anume, vei gasi cu siguranta un motiv. Este o perioada buna pentru tine si poti realiza cu usurinta multe lucruri. Ar fi bine sa nu accelerezi la maximum lucrurile si sa incerci sa iti cultivi rabdarea mult incercata pana acum. Chiar daca este momentul in care poti sa exploatezi oportunitati, la care doar visai pana acum, nu face vreun pas gresit. Asculta sfaturile celor din jur.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Nu esti chiar intr-o pasa foarte buna in acest week-end si chiar incerci cu greu sa iesi dintr-o anumita stare de amorteala. E posibil ca duminica sa-ti mai revii un pic. Acorda toata atentia ta sanatatii, incearca sa te odihnesti si nu spune „nu” unei invitatii surpriza.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei avea un week-end plin! Intalniri cu familia, prietenii si de ce nu, cu persoane noi care te vor binedispune. Magnetismul tau se afla la cote mari si il poti incerca doar ca sa mai capeti incredere in tine. Nu incerca sa exagerezi, pentru ca s-ar putea ca partenerului sa nu-i placa flirturile tale inocente. Lucrurile se vor imbunatati si financiar, mai ales daca te vei asocia cu o persoana de incredere din anturajul tau.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Simti ca energia ta se disperseaza in diverse moduri si nu vei stii sa faci fata diverselor obligatii pe care le ai de indeplinit in acest week-end. In ceea ce priveste activitatile placute, ele vor exista doar daca tu le vei trata ca atare. Chiar daca este week-end, ai parte de ceva actiune in planul carierei: aflii ceva important de la locul de munca sau primesti o oferta interesanta.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Te gandesti foarte serios la tot ceea ce inseamna educatia ta, poate chiar sa accepti sa participi al niste cursuri sau sa incepi o activitate noua din care vei invata foarte multe. Incearca sa iti limpezesti gandurile si nu impartasi deocamdata ce ideile tale altora. S-ar putea sa incerce sa te convinga sa te intorci din drum.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Devii foarte curioasa si iti bazezi intreaga comunicare pe aflarea secretelor… Poate  e cazul sa nu insisti daca cineva refuza sa-ti dezvaluie ceva. Sunt sanse mari ca in aceasta perioada sa incepi sa schimbi mici lucruri din rutina ta – poate fi vorba de orice mic tabiet sau chiar de lucruri pe care le faci in mod inconstient. Hotararea fiind luata, important este sa reusesti sa o duci la capat. Poate fi vorba si de a scapa de un obicei nesanatos.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Trebuie sa retii ca in acest week-end cantitatea lucrurilor pe care le spui nu are nicio legatura cu calitatea lor. Mai bine spui ceva clar fara sa incerci sa te explici atat de mult. Oricum, se prevede un week-end pe care il vei petrece alaturi de partener si va veti simti bine impreuna. Relatiile cu prietenii trec deja la un nivel superior pentru ca vei avea parte de anumite confidente.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu vei realiza nimic doar prin simplul fapt ca iti schimbi atitudinea. Trebuie sa faci in asa fel incat lumea sa te si creada iar ezitarile din ultimul timp te vor costa. Incearca sa fii ceva mai prudenta in afaceri si acorda atentie marita oricaror propuneri, oricat de tentant ar suna. Fii atenta la detalii pentru ca, pentru tine, acestea vor face diferenta.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu e cazul sa te ocupi de lucruri foarte serioase in acest week-end. Vei incerca prin orice fel sa te distrezi, sa-ti acorzi momente de placere si nu vei fi impresionata decat de anumite invitatii de iesit in oras sau chiar de pura leneveala. Nu e cazul sa dai curs unor provocari ale partenerului, ci doar incearca sa comunici cu el. 

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Nu te simti foarte securizata emotional si de aici vor aparea ceva probleme sentimentale. Incearca sa nu-ti acuzi partenerul si analizeaza cu atentie si actiunile tale. Nu discuta in termeni vagi, pentru ca asta ii va face pe ceilalti sa nu te inteleaga. Bazeaza-te pe intuitie si incearca sa fii extrem de precisa, clara in afirmatii.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Iti doresti ca ceilalti sa stie exact ceea ce simti, dar atentie sa nu cazi in ridicol. Chiar daca esti hotarata sa o iei de la capat sau sa incepi o viata noua, asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii atenta la ce se intampla din jur. Ar fi bine ca pentru planurile tale viitoare sa culegi doar informatii. Ai sansa sa incepi ceva nou doar daca vei da atentie oportunitatilor care ti se vor ivi.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E posibil ca finantele tale sa cunoasca o usoara revigorare, atata timp cat luna se va afla in gemeni. Ar fi bine sa te abtii de la a cheltui, indiferent de suma care iti intra in buzunar. Ai multa nevoie sa simti securitatea materiala si atunci nu e cazul sa-i arunci pe geam. Pastreaza-ti capul pe umeri!
 

 

related posts

Modifică setările cookies