HOROSCOP 13.08.2010


Emotiile pot fi cele care ne vor influenta azi si de aceea nu este indicat sa mergem pe extreme. Echilibrul este tot azi si va trebui sa depunem eforturi sa nu devenim negativiste sau sa dam curs unor sentimente negative. Cel mai bine este sa avem capacitatea de a analiza si de a rezolva lucrurile la rece cat se poate.


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
O veste interesanta va ajunge azi la tine si esti foarte aproape de a lua decizii importante. Cerceteaza bine oportunitatile care ti se ivesc si fa modificarile necesare pentru a obtine ce iti doresti. Fii gata pentru orice azi.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti prea ocupata azi cu foarte multe probleme personale in special legate de acte sau de drumuri. Mai pe seara incearca sa te relaxezi un pic pentru a putea sa te bucuri alaturi de cei dragi.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ai nevoie de timp pentru a putea sa asimilezi niste informatii importante. E foarte posibil sa acorzi mai  multa importanta caminului si unor schimbari importante carora va trebui sa le faci fata. Incearca sa te concentrezi pe problemele personale pe care le ai si canalizeaza-ti energia catre acestea. Important este sa nu pierzi din vedere unele aspecte care tin strict de relatia ta. Nu esti inca in masura sa controlezi unele lucruri dar poti face ceva pasi in directia dorita.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Ar fi bine ca ceilalti sa nu iti subestimeze fortele pentru ca ei vor avea de pierdut. Esti dispusa sa muncesti din greu pentru a-ti demonstra in primul rand tie ca poti face anumite lucruri si apoi ceilorlalti. Gandurile tale sunt imprastiate azi si e posibil ca cei apropiati sa-ti inteleaga gresit intentiile.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE        
Este momentul sa te mai relaxezi si sa nu iti fortezi norocul prea mult. Nu refuza o calatorie impreuna cu prietenii pentru ca numai asa poti iesi din starile negative care te pot cuprinde. Daca nu vrei sa te inconjori de oameni poate apelezi la o prietena careia sa-i spui ce ai pe suflet.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Ai muncit din greu in ultima vreme si chiar daca nu toate eforturile tale sunt apreciate nu incerca sa faci lucrurile mai dificile decat sunt deja. Daca nivelul de frustrare creste foarte mult ar fi bine sa nu dati curs provocarilor. Multi oameni sunt cu ochii pe tine acum si de aceea nu iti poti permite sa faci greseli.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu fii atat de riguroasa azi si nu arunca in carca altora problemele tale pe care trebuia sa le rezolvi de mult timp. E bine ca te simti increzatoare in fortele proprii dar asta nu va fi de ajuns sa iti rezolvi problemele legate de parteneriate - putem vorbi aici de afaceri sau de relatii sentimentale. Nu e bine sa incepi ceva azi asa ca mai bine lasa unele lucruri pentru saptamana viitoare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Ar fi bine sa incepi sa faci planuri pentru imbunatatirea finantelor proprii. Daca te simti prea confuza in aceasta privinta nu iti face griji pentru ca ai capacitatea de a iti folosi intuitia pentru rezolvarea acestor probleme. Nu incerca sa obtii ceva doar pentru ca te simti iritata sau nedreptatita.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai sansa unor inceputuri pozitive asa ca e cazul sa preiei initiativa. Eforturile tale prealabile ar trebui sa dea roade asa ca intareste-ti relatiile cu cei din jur si fii sigura ca mergi in directia potrivita. Parteneriatele de orice fel se afla in atentia ta si foloseste-ti logica mai degraba decat emotiile, pentru a stabili noi relatii importante pentru viitor. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Azi lucrurile par tot mai clare pentru tine iar daca este vorba de noi proiecte sau noi idei pe care trebuie sa le pui in aplicare totul va fi mai mult decat ok pentru tine. Unele intrebari importante pe care ti le-ai pus pana acum e foarte posibil sa-si gaseasca raspunsul chiar azi.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Acesta poate fi un moment bun pentru tine sa iesi un pic din ccesta va fi un moment bun pentru tine sa iesi din carapace si sa incerci sa te distrezi cu prietenii. Fie ca e vorba de un drum, fie ca vorbim doar de o seara in oras nu rata aceste momente. in cazul in care cauti o anumita relatie romantica, ti se poate ivi in drumurile tale de azi. Indiferent de ce vrei vrea sa realizezi azi multi oameni vor fi dispusi sa te sprijine si sa te sustina.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Incearca sa explorezi un pic azi si testeaza optiunile pe care le ai fara sa iti asumi vreun angajament solid. Nu fi surprinsa daca te vei simti un pic iritabila si agitata pentru ca mintea ta este ocupata de probleme importante pentru tine. Esti intr-o pozitie buna de a lua decizii.
 

related posts

Modifică setările cookies