HOROSCOP 13.10.2010


Intrarea Lunii in traditionalul Capricorn ne va ancora mai puternic in trecut si e foarte posibil sa traim stari de nostalgie. La capitolul cariera ne vom dovedi mai ambitioase si mai ancorate in planuri extrem de bine structurate. E foarte posibil ca unele probleme nerezolvate din trecut sa apara azi ca si o cerinta imperioasa de a lega trecutul de prezent.
 


Balante celebre: Gwyneth Paltrow

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Odata cu Venus retrograd iti este din ce in ce mai dificil sa iti gasesti linistea interioara. E posibil ca unele tensiuni sa le creezi chiar tu fara iti dai seama, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le ocolesti. E mai bine sa incerci sa-ti rezolvi problemele sub aceste circumstante decat sa le lasi sa mocneasca undeva in interiorul tau.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE

Ai destul de multe idei in ceea ce priveste activitatea pe care o desfasori acum, dar nu asta e problema ta, ci faptul ca nu ai gasit solutia potrivita pentru tine de a duce aceste idei pana la capat. Daca esti pregatita pentru lucruri pe termen lung iti vei da seama singura. Cand vine vorba insa de partea amoroasa, ai mare atentie, pentru ca tu esti propriul tau inamic.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Adevarul nu este singura ta solutie azi, iar fundamentarea tuturor activitatilor pe baza acestuia nu te va duce acolo unde vrei. Din cand in cand este cazul sa privesti si in nuante realitatea si sa fii atenta la anumite detalii care te pot duce acolo unde vrei.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Schimbarea este undeva aproape de tine, numai ca trebuie sa si sesizezi anumite aspecte care nu trebuie sa te faca mai circumspecta, ci doar mai deschisa. In loc de a te frustra singura incercand sa faci imposibilul, concentreaza-te pe lucrurile reale si palpabile de azi. Odata ce te vei impaca cu ideea ca nu trebuie sa ai sub control, orice  iti va fi mai bine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Nu iti va placea sa iti duci la capat obligatiile si nici nu te forta sa faci mai mult decat poti. In schimb, poti comunica foarte usor si cu succes cu diverse tipuri de oameni si asta te poate avantaja foarte tare. Nu rata unele oportunitati care iti apar in cale.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Cu luna in casa carierei, putem spune ca esti destul de implicata in ceea ce inseamna serviciu si cariera. E posibil ca o oportunitate neasteptata sa ti se iveasca azi, dar incearca sa nu fii atat de rezervata in ceea ce priveste schimbarea. Cu partenerul dai dovada de nerabdare si iti doresti ca el sa faca totul pentru tine aici si acum.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Te aprinzi destul de repede, dar tot atat de repede te si stingi. Nu este cazul sa pendulezi intre doua extreme atata timp cat stii exact ce vrei. Dai dovada de intuitie si ar trebui sa nu te mai indoiesti de ceea ce simti, ci doar sa iti pui problema cum faci sa spui in cuvintele potrivite ceea ce simti. Cat priveste responsabilitatile, nu trebuie sa le lasi deoparte doar pentru ca nu ai timp si chef de ele.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Iti doresti sa ai ceva timp pentru tine si sa-ti dai seama exact ceea ce vrei sa faci in continuare. Piesele de puzzle sunt asezate acolo unde trebuie si acum este cazul sa spui exact ce decizie iei. Totusi, e vorba doar de decizie, nu si de actiune pentru ca ai tendinta de a actiona impulsiv.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Esti comunicativa, optimista, deschisa, joviala si ti-ai dat seama ca exista multe lucruri in viata de care poti tine seama, cum ar fi o viata privata satisfacatoare. Daca va trebui sa vorbesti in public azi iti vei arata talentele de orator. Sansa sta in comunicare, deci trebuie sa gasesti o modalitate de a comunica lumii ce ai de spus.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi dai dovada de o  mare capacitate de creatie, iar relatiile cu copiii sunt influentate intr-un mod pozitiv Tu poti fi un exemplu bun pentru altii mai tineri, care vor incerca sa te urmeze din anumite puncte de vedere. Ai capacitatea de a trece peste probleme cu zambetul pe buze si cu mult entuziasm.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Chiar daca te simti nesigura si ai ceva indoieli, e cazul sa te gandesti ca meriti si tu bucatica ta de fericire. Poate o iesire intr-un loc special, poate un film sau o carte iti pot implini niste dorinte simple si fara echivoc. Nu te lasa distrasa de anumite circumstante si nu lasa ca o anumita persoana sa te distraga de la ceea ce ti-ai propus sa faci mai pe seara.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Esti devotata caminului tau si e posibil sa ai nevoie sa primesti sprijin de la parinti pentru a rezolva o problema importanta pentru tine. Vei avea parte de ceva avantaje in ceea ce priveste locuinta pe care o ai sau urmeaza sa o ai. 
.

related posts

Modifică setările cookies