HOROSCOP 13.12.2010


Unele lucruri par sa fie extrem de simple azi si cu siguranta le vom tratat cu minima seriozitate. Totusi exista o predispozitie evidenta pentru diverse conflicte pe care fiecare va trebui sa le gestioneze in felul sau. Cea mai importanta azi va fi distinctia pe care o vom face intre ceea ce simtim de fapt si ceea ce spunem pentru ca aici pot aparea anumite situatii conflictuale, daca nu cu ceilalti, cu noi insine.


Sursa: Creola.ro

Sagetatori celebri: Tyra Banks

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Puteti rezolva problemele de familie cu calm si rabdare. Asta daca vreti. Daca nu, puteti lamuri foarte clar ce probleme aveti in legatura cu anumite obiectii ridicate de cei din familie. Nu va bazati prea mult pe ceilalti si incercati sa nu reactionati violent cu privire la anumite discutii din trecut.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Inainte sa semnezi orice document citeste-l. Azi esti predispusa la pacaleli sau chiar la greseli majore. Se intampla lucruri importante in jurul tau asa ca ia-ti ceva timp sa analizezi orice posibilitate si orice oportunitatea care ti se ofera.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Tu ar trebui sa incerci sa nu iti cheltui banii pe orice si sa te gandesti mai bine atunci cand doresti sa faci o achizitie. Banii tai se pot duce extrem de repede si te vei trezi, in prag de sarbatori, ca nu vei avea la dispozitie fondurile necesare. Nici imprumuturile nu sunt o idee foarte buna pentru tine, asa ca, strange cureaua ceva mai mult.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Te obsedeaza faptul ca nu vei reusi sa termini ce ai inceput asa ca ar trebui sa nu inrautatesti lucrurile mai mult decat sunt deja. Azi vei fi nemultumita de tine, de ceea ce faci, de ceilalti asa ca vei pune o presiune nedorita atat pe tine cat si pe cei din jurul tau. Incearca cat mai mult sa te relaxezi. Ar fi bine sa incerci sa vorbesti si cu prietena ta cea mai buna despre aceasta stare.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Acorda ceva mai multa atentie sanatatii tale si incearca sa nu faci prea multe excese in aceste zile. E posibil ca azi sa ti se aduca la cunostinta niste probleme din trecut care pana acum au stat ascunse. Expunearea acestor probleme nu va insemna decat faptul ca la un moment dat nu ai acordat importanta cuvenit unui fapt care ar fi trebuit sa-ti fie evident. Invata din lectia de azi.   

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Esti pe calea cea buna si simti asta chiar daca nu toate planurile iti ies toate cum trebuie. Esti cumva supramotivata sa faci niste lucruri si atunci e posibil sa incerci si un gust amar al dezamagirii. Ar trebui sa dai dovada si de putin bun simt si sa iti respecti colegii.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
As putea spune ca nativii din zodia Gemeni au cea mai proasta stare din cauza lui Mercur retrograd. Nimic nu le iese asa cum trebuie, sunt prost intelesi, au probleme la locul de munca, in special cu comunicarea, dar important este ca li se va ivi ocazia de a lamuri lucruri pe care pana acum nu au reusit sa le inteleaga.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Chiar daca lucrurile merg in directia dorita de tine, asta nu inseamna ca nu trebuie sa-ti mai dai osteneala. Atentie sa nu pierzi din vedere anumite detalii importante fara de care nu vei putea merge mai departe. Aminteste-ti ca reactiile impulsive nu iti sunt de niciun folos.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Este o perioada foarte buna in care poti sa iti dai seama de ceea ce simti cu adevarat chiar daca pana acum  ai avut nevoie de confirmari. Cu cat vei incerca sa iti sondezi sentimentele cu atat vei intra intr-o lume necunoscuta. Nu te forta. Toate vor veni la timpul lor.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Cauti niste raspunsuri pe care le vei si primi daca stii unde sa cauti. Vei avea tendinte autoritare in fata partenerului si asta pentru ca tu consideri ca ai dreptate fara sa asculti si parerea lui. Vei face exact asa cum iti doresti, dar vei pierde prin neintelegerea situatiilor. Partenerul iti va cere socoteala pentru niste greseli din trecut. Incearca sa intelegi ca poate are si dreptate si nimeni nu doreste sa te neindreptateasca.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Iti pui din ce in ce mai des problema sa schimbi anumite obiceiuri pe care le consideri nesanatoase. Poate e cazul sa faci acesti pasi mari spre schimbari, dar poate te gandesti sa o iei mai usor. Niciodata nu vei reusi peste noapte dar vei incerca si vei gasi si suportul necesar pentru asta.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Daca nu te-ai indragostit pana acum, in aceste zile e foarte posibil sa se intample. Agitatia acestor zile isi vor spune cuvantul si vei fi confuza. Asteptarile tale sunt mai mari decat realitatea asa ca vei fi mult mai fericita daca vei fi mai flexibila.

related posts

Modifică setările cookies