Horoscop 13 ianuarie 2019.  Racii au nevoie de liniște, vezi ce se întâmplă cu Fecioarele


Află ce-ți rezervă astrele de la Andreea Dincă, astrologul Perfecte.ro, astăzi 13 ianuarie 

Tag-uri:

   

 
BERBEC
Astăzi ai  nevoie  să ți se confirme anumite lucruri. Totodată ești înclinat către discuții cu persoane din străinătate sau discuții pe teme filozofice sau religioase. Ai nevoie să înțelegi reacțiile oameni din jurul tău. Te gândești să înveți ceva, poate o limbă străină.

Recomandat - Urmează-ți aspirațiile.

Nerecomandat - Nevoia de a atinge perfecțiunea într-un timp scurt.
 
TAUR 
Astăzi vei întâlni o persoană care îți răspunde la multe din întrebările tale. Te gândești să îmi si mie niște cursurii pe termen lung. Evita certurile cu persoanele de la locul de muncă.
Recomandat - să fii prudent în trafic.
Nerecomandat - lipsa de odihnă, lipsa unei alimentații sănătoase.
 
GEMENI
astăzi poți lega parteneriate pe termen lung, aceste parteneriate îți vor  aduce multe beneficii financiare, dezvoltare pe plan profesional. Reușești să termini la timp ceea ce îți propusesei să faci.
Recomandat - Participarea la activități recreative.
Nerecomandat - Discuții pe tema banilor sau despre o moștenire.
 
RAC
Este o zi în care îți dorești să ai parte de liniște. Vei petrece mai mult timp acasă, singur, nu ai dispoziția necesară pentru a socializa. Îți pui ordine în gânduri, vei avea cele mai bune idei.
Recomandat - Astăzi este important să te bazezi pe intuiția ta. Nerecomandat - Încurcături în documente.
 
 LEU
Ai unele așteptări nerealiste, iar când lucrurile nu ies așa cum îți dorești vei fi dezamăgit. Partenerul de viață îți reproșează faptul că ești foarte ocupat și petreceți puțin timp împreună.
Recomandat - Surprinde-ți persoană dragă cu un moment romantic. Nerecomandat  - Reuniuni cu colegii de birou.
 
 
FECIOARĂ
Este o zi în care vei rezolva situații ce țin de familie. Petreci mai mult timp în compania unei femei care îți oferă suport dar și sfaturi importante. Concentrează-te pe ceea ce este important cu adevărat pentru tine.
Recomandat - este o zi potrivită să faci cadouri și surprize celor dragi.
Nerecomandat - să te gândești la persoane din trecutul tău.
 
BALANȚĂ
Este o zi importantă pentru tine pe care o vei petrece alături de familia ta. Primești vești bune care te bucură și care te ajută să iei mai ușor unele decizii. Accepți mai ușor părerile celor din jur. Recomandat - Reuniune cu rudele, frații, cumnații.
Nerecomandat - Cumpărături online.
 
 
SCORPION
Lucrurile se întâmplă conform planurilor tale și ești încrezător că vei reuși să îți atingi obiectivele în cel mai scurt timp. Partenerul de viață face mici greșeli dar nu le dai atenție. Recomandat - Evită să îi reproșezi partenerului micile greșeli. Nerecomandat - Schimbarea unor obiecte prin locuință.
 
SĂGETĂTOR
Ești optimist iar starea de spirit îți atrage astăzi dragostea în viața ta. Te vei reintâlni cu o persoană de care ai fost îndrăgostit la un moment dat. Poate este momentul să reiei această prietenie.
Recomandat - Tratamente de înfrumusețare.
Nerecomandat - Să îți refuzi șansa de a fi fericit.
 
CAPRICORN
Îți faci timp pentru pasiunile tale. Astăzi te vei odihni și vei pune ordine în lucruri. Vrei să faci anumite schimbări prin casă și te consulți cu partenerul. Citește cu atenție mesajele sau emailurile.
Recomadat - Organizarea unei excursii.
Nerecomandat - Să lucrezi în weekend.
 
 
VĂRSĂTOR
Astăzi este o zi în care trebuie să iei o decizie privind o călătorie în interes de afaceri. Partenerul de viață este supărat pentru că vei petrece mult timp departe de casă.
Recomandat- Găsirea unui echilibru între viața personală și viața profesională.
Nerecomandat - Să îți împarți energia în prea multe proiecte.
 
PEȘTI
Te străduiești să menții o relație armonioasă dar partenerul nu este de aceeași părere. Vrei să pui punct unor discuții, conflicte care îți cauzează neliniște și supărare.
Recomandat - Ai nevoie de relaxare odihnă și înlăturarea factorilor de stres.
Nerecomandat - Să nu ai încredere în intuiția și instinctele tale.


Recomandat -
Nerecomandat -
 

 

related posts

Modifică setările cookies