HOROSCOP 14.02.2011


Ceea ce simtim azi poate fi extrem de complicat pentru ca pe de o parte dorim schimbare si poe de alta parte vrem sa ne refugiem in ceea ce stim ca ne ofera siguranta. Important este ca ceea ce vom spune are valoare si nu vom arunca vorbe in vant. Atentie totusi la faptul ca visam cu ochii deschisi lucruri care de fapt nu au cum sa se intample, iar ceea ce facem azi nu va avea vreo relevanta pentru planurile noastre. In schimb, sunt protejate acelea care lucreaza in mediul artistic.
 


Sursa: creola.ro

Varsatori celebri: Denise Richards

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Nu esti foarte sigura de ceea ce iti doresti si atunci nu vei putea sa discerni foarte bine unele lucruri. Ar fi bine sa nu spui chiar tot ceea ce gandesti si sa lasi unele lucruri nespuse; asta binenteles pana cand apare un timp mai potrivit. Atentie mare la cheltuieli.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Nu este cazul sa iti pierzi increderea in tine si sa te comporti exact asa cum se asteapta ceilalti. E cazul sa apelezi la logica ta imbatabila si sa apelezi la cel de-al saselea simt. In relatia cu persoana iubita incep sa apara probleme, dar nu este cazul sa exagerezi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Chiar daca simti ca intr-un fel sau altul ti-ai cam depasit „atributiile” este cazul sa faci „curat” in viata ta cat sa ajuti si pe ceilalti sa isi dea seama ce se intampla. Nu e cazul sa eziti si nici sa nu te panichezi. E cazul sa treci la actiune si sa nu te mai ingrijoreze trecutul. Ce a fost a fost, acum e cazul sa faci exact cum simti. Atentie la locul de munca unde o colega iti va crea probleme serioase.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
E cazul sa te gandesti serios la ceea ce simti si sa devii constienta de emotiile tale. In acelasi timp nu vei mai simti nevoia sa ascunzi ceva de oamenii din jur pentru ca esti gata sa spui adevarul exact asa cum il vezi tu.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Ai realizat in sfarsit ca ti-ai setat perspective prea inalte si nu reusesti sa treci peste unele obstacole decat daca faci mici compromisuri. Ar fi cazul sa iti dai seama ca asta te macina si te supara. Incearca sa nu mai fii atat de scrupuloasa.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Cauti o informatie importanta si ai face orice sa afli ceea ce iti doresti. Stii ca o anumita persoana iti ascunde ceva, dar din pacate nu vei avea succes apeland la „farmecele” tale. Ar fi cazul sa te relaxezi si sa incerci sa stai un pic deoparte si sa nu fortezi lucrurile sa vina la tine. Lasa-le sa se intample atunci cand trebuie.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te simti tradata azi de catre o prietena sau un prieten, dar nu face prea mare caz din asta. Nu este totul asa cum crezi, dar nici nu esti departe de adevar. Ca sa stii sigur incearca sa comunici cu persoana respectiva. Nu incerca sa fii mai agitata decat esti de obicei si nu precipita lucrurile. Incearca sa fii flexibila si sa nu judeci pripit.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Iti va fi dificil sa eviti o situatie neplacuta in familie: cineva apropiat se va supara pe tine pentru ca nu te vede in stare sa solutionezi lucruri simple. Nu esti o luptatoare in adevaratul sens al cuvantului, dar nici lasa nu esti. Incearca sa demonstrezi asta azi pentru a putea schimba parerea celorlalti.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Responsabilitatile tale azi cresc si de abia vei face fata acestora. E bine totusi sa ai energie suficienta pentru a le rezolva, dar in acelasi timp ai o teama ca ai putea gresi. Vei gasi solutiile potrivite doar apeland la creativitate, iar munca ta va fi apreciata. Refuza orice invitatie pentru ca ai mare nevoie de odihna.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Evita tentatiile si nu cheltui mai multi bani decat iti permiti. E cazul sa incepi sa iti indrepti atentia si catre lucruri din care ai putea sa scoti bani suplimentari. Incearca sa iti mentii treaza atentia si sa nu ratezi nicio oportunitate financiara care e foarte posibil sa se iveasca azi.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Chiar daca ai ceva dificultati cu partenerul, nu e cazul sa iei vreo decizie acum. Este o zi foarte buna in care sa iti poti arata abilitatile si sa dai examene. Incearca sa nu faci nicio speculatie financiara azi si nici sa semnezi documente. Iar daca esti nevoita sa o faci, citeste-le cu atentie

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
Chiar daca ai o opinie interesanta, nu incerca sa ti-o exprimi tocmai astazi pentru ca iti va crea probleme atat in viata personala, cat si la locul de munca. Ar fi indicat sa nu te arunci cu capul inainte si sa nu dai curs emotiilor. Azi apeleaza la logica.
 

related posts

Modifică setările cookies