HOROSCOP 14.06.2010


Azi ne vom exprima cu indrazneala si vom folosi metode neconventionale de a ne exprima sentimenteele. Vom fi tentate sa incepem noi legaturi, noi relatii amoroase si pentru asta ne vom folosi creativitatea.
 


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Relatia ta de iubire primeste un nou impuls, dar in acelasi timp vei fi extrem de vulnerabila. E posibil sa flirtezi sau sa observi de pe margine posibilul tau viitor partener. Se pare ca din aceasta cauza te vei distra azi foarte bine.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Ai putea sa castigi o noua perspectiva asupra iubirii daca vei privi in urma si vei reconsidera unele gesturi pe care le-ai facut. Venus intra in casa resurselor tale si de aici e posibil sa ti se iveasca multe oportunitati de a face bani prin moduri originale si creative. Este timpul sa construiesti pe ceea ce ai deja, indiferent de ce plan al vietii tale discutam.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Vei incerca cu orice pret sa pastrezi controlul, dar vei parea doar ceva mai excentrica decat de obicei. Acorda mai multa atentie felului in care te prezinti celorlalti pentru ca numai astfel vei fi gasita drept fermecatoare si extrem de prietenoasa, asa cum iti doresti.  O zi foarte buna si la locul de munca. In planul sentimental nu inchide usa in nas unui pretendent inainte de a stii de fapt cum te simti si mai ales ce simti pentru el.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E posibil ca azi sa nu te simti in apele tale si parca ai sentimentul ca ai ratat sansa ta  doar pentru ca nu te-ai exprimat la momentul potrivit. E adevarat ca ti-a fost frica de consecinte, dar asta nu inseamna ca totul e pierdut. Oportunitati se vor mai ivi si un esec nu trebuie privit atat de negativ cum faci tu.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Ceilalti vor crede ca ai ceva secrete fata de ei si ascunzi niste lucruri. E posibil ca din aceasta cauza sa existe unele discutii cu partenerul. Activitatea ta sociala va creste si vei fi extrem de surprinsa de anumite persoane si ofertele din partea lor. Implica-te ceva mai mult in aceasta sfera si vei avea de castigat. Nu spune nu nici unui proiect nou.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Te cam dai in spectacol si ai parte de multi admiratori, mai ales la locul de munca. Va trebui sa stii cum sa gestionezi conflictele dintre dorintele tale personale si obligatiile profesionale. In curand vei primi si anumite recunoasteri ale muncii depuse pana acum.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Ai avut mult de lucru in ultima vreme si simti nevoia de a face ceva nou, de a te implica in lucruri care sa-ti provoace creativitatea. Este destul de greu pentru tine sa faci fata rutinei si sa iti duci la bun sfarsit obligatiile pe care le ai. Totusi, nu este nevoie sa renunti la anumite placeri sau la unele distractii doar pentru ca ai foarte multa treaba. Va trebui sa te organizezi mai bine si vei reusi sa faci fata.
 
CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Nu e cazul sa devii prea aspra cu tine si nici sa nu te judeci mai rau decat ar face-o ceilalti. Responsabilitatile tale sunt foarte mari, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti asumi orice si oricand. Nu incerca sa pui rationalul mereu pe primul loc si poate e cazul sa te gandesti si la nevoile tale. Ar fi cazul sa demarezi un proiect care iti poate aduce niste bani.
 
VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
E posibil ca azi sa-ti cada cu tronc cineva, fie ca iti doresti sau nu asta. In orice caz putem vorbi de o anumita relatie pe care ti-o doresti plina de pasiune si dragoste. Va trebui totusi sa faci deosebirea dintre pasiune, dorinta si dragoste adevarata. Nu iti fie teama sa faci anumite schimbari pe care doar le-ai visat pana acum, dar nu uita ca trebuie sa fii si precauta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                       
Nu exista o metoda simpla care sa te faca sa scapi de obligatiile tale de azi. Chiar daca Venus face ca munca sa iti fie mai usoara de fapt iti doresti sa nu ai nicio responsabilitate azi. Ar trebui sa gasesti un echilibru in toate acestea: sa-ti indeplinesti indatoririle si apoi sa te si distrezi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Ai mari sanse ca o anumita calatorie sa nu fie atat de reusita cum te asteptai, iar discutiile in contradictoriu cu partenerul sa continue. E totusi bine ca azi ti se ofera ocazia de a rezolva o problema mai veche si sa iti asumi fara griji anumite vini. Te intelegi foarte bine cu persoanele mai tinere.
 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI   
Esti extrem de nelinistita pentru ca nu iti poti controla sentimentele, dar nu iti face atat de multe griji. Ai nevoie doar ca increderea in tine sa creasca si asta te va face sa te simti mai in siguranta decat ai fost vreodata. Poate fi vorba de o furtuna intr-un pahar de apa sau poate chiar de un adevarat taifun. Nu face schimbari doar de dragul schimbarii si incearca sa fii deschisa la discutii lamuritoare fara a-ti crea noi probleme inutile.
 

related posts

Modifică setările cookies