HOROSCOP 15.02.2011


Azi vom fi stimulate sa ne exprimam sentimentele, deciziile, frustrarile sau acele lucruri pe care pana acum nu le-am exprimat in vreun fel. De asemenea, va exista o perioada in care anumite schimbari vor fi inerente si va depinde doar de tine daca acestea iti vor aduce vreun beneficiu sau nu.

 


Sursa: Creola.ro

Varsatori celebri: John Travolta

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Este o zi dificila din multe puncte de vedere, dar daca vei incerca sa iei lucrurile exact asa cum sunt, fara sa le mai treci prin filtrul propriu si personal. Ar fi bine ca azi sa nu ai in vedere nicio initiativa si nici inceperea unor planuri noi. Pot exista discutii serioase in urma unor frustrari si ti se vor cere justificari, intr-un fel sau altul, despre atitudinea pe care o ai.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
E cazul sa te simti mai in siguranta acum, iar intelegerea cu partenerul sa fie perfecta. Poate ar fi bine sa asculti sfatul unei persoane mai in varsta si sa eviti razvratirile adolescentine. Din fericire, tu nu ai nimic de dovedit nimanui si ideile tale chiar vor fi apreciate de catre cei din jur.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Nu-ti va fi usor sa iesi din „lumina reflectoarelor” dar e cazul sa incepi sa fii un sprijin fata de cineva apropiat. Ar fi bine sa intelegi ca poti evolua mai mult atunci cand lasi orgoliile la o parte. Este o zi foarte potrivita pentru a iesi in parc, la o intalnire cu prietenii si chiar de a te relaxa, pentru ca ai nevoie de asa ceva. 

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Azi esti cand impulsiva, cand analitica, cand intuitiva. Esti extrem de schimbatoare, iar cei din jur nu vor mai intelege nimic din comportamentul tau. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul si nu lua decizii sentimentale. Urmeaza-ti instinctul si incearca sa lasi in urma trecutul.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Probabil ca in mintea ta ai luat deja o decizie, dar va mai trece mult timp pana o vei si pune in aplicare. Azi iti va fi greu oricum sa spui anumite lucruri, de altfel foarte adevarate, din teama da a nu rani sentimentele celor din jur. E foarte posibil ca azi sa-ti fie dezvaluite niste secrete interesante. 

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
E cazul ca azi sa-ti folosesti cu pretiozitate timpul pe care il ai la dispozitie pentru ca ai foarte multe de facut. Indiferent ce se va intampla, ar fi bine sa te focusezi pe agenda pe care ti-ai stabilit-o deja si sa nu te abati de la ceea ce ti-ai propus sa faci azi. E foarte posibil sa primesti vesti bune de departe sau chiar sa te pregatesti de niste calatorii in afara tarii.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Nu incerca sa preiei atributiile pe care alti colegi le au si nici nu te lasa manipulata. Vei scapa lucrurile de sub control si nu vei mai putea sa revii asupra unor decizii. Exista niste schimbari in jurul tau, dar deocamdata sunt la nivel de intuitie si nu putem spune ca este vorba doar de o alarma falsa. Ar fi foarte bine sa incerci sa nu te panichezi si sa iti tii in frau emotiile, mai ales pe cele negative.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Azi vei excela la locul de munca si vei putea realiza lucruri minunate. Exista anumite schimbari referitoare la casa ta sau te pregatesti de anumite mutari si asta te streseaza foarte tare. Incearca sa te feresti sa faci investitii sau sa iti golesti portofelul pe lucruri fara sens.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Exista anumite lucruri nespuse intre tine si partenerul tau si poate azi e cazul sa iei taurul de coarne. Asta chiar daca ai multe retineri si nu stii exact de unde sa incepi. Adevarul e intotdeauna cea mai buna politica. Exista o anumita tensiune financiara pe care o poti rezolva dar nu batand din palme. E cazul sa incepi sa faci ceva in privinta asta. 

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu este cea mai buna perioada pentru tine si ar fi cazul sa acorzi mai multa atentie sanatatii. Esti extrem de stresata de unele persoane din anturajul tau si ar fi bine sa eviti orice iesire in oras pentru ca nu iti va fi benefica. Evita orice discutie in contradictoriu pentru ca nu vei fi deloc inteleasa si vei fi catalogata drept cea mai ciudata persoana.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Nu incerca sa pacalesti pe cineva azi si nici nu incerca sa te minti singura. In plan personal, vei avea parte de o revigorare, mai ales ca sustinerea vine din partea mamei sau a cuiva foarte drag din familie. Chiar daca treci printr-o schimbare in plan sentimental, vei reusi sa comunici cu partenerul asa cum nu ai mai facut-o niciodata pana acum.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE           
E posibil ca unele persoane sa puna la indoiala integritatea ta, dar ar fi bine sa stii ca faci exact ceea ce trebuie. In plan sentimental ai foarte mare grija la anumite persoane care nu te sfatuiesc de bine. E foarte indicat sa joci dupa reguli, fara sa le incalci. Dar atentie sa nu scapi niste detalii din vedere.

related posts

Modifică setările cookies