HOROSCOP 15.10.2010


Un pic de mister nu poate strica niciodata si de aceea poate e cazul sa devenim un pic mai nonconformiste si sa facem cu totul si cu totul altceva decat ceea ce facem in mod normal. Exista doar riscul sa stricam un echilibru greu castigat, dar in acelasi timp putem deschide usi care in alt fel nu s-ar fi deschis.


BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Chiar daca lucrurile par complexe si fara iesire, nu te panica pentru ca se pot rezolva. Cel mai bine este sa abordezi problemele de azi cu tact si rabdare. Mai pe seara, iesi sa te distrezi pentru ca ai nevoie si oricum vei primi mai multe invitatii. E posibil sa ai parte de o experienta memorabila!

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Poate vei face niste drumuri care te vor obosi sau pur si simplu nu iti va placea sa dai curs unor invitatii de a pleca din oras. In ambele cazuri trebuie sa faci tot posibilul pentru ca problemele pe care le ai sa nu se rasfranga asupra partenerului.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
Tii drept drumul tau fara sa te abati, dar in acelasi timp exista mici tentatii pe care nu le poti ignora. Nu-ti pierde energia chiar la inceputul week-end-ului si incearca sa-ti dozezi puterile astfel incat sa faci fata unui week-end incarcat. In ceea ce priveste aspectele legate de relatie, e foarte posibil sa apara ceva nou la orizont. 

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Mai bine sa iti rezervi ceva timp pentru distractie mai ales ca in acest week-end ti-ai propus sa lucrezi. Ramai deschisa pentru unele oportunitati pentru ca de fapt asta inseamna viata. Poate azi vei fi pusa in fata unei decizii si numai tu cu tine te vei hotari ce urmeaza sa faci in continuare.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Starile tale sunt in permanenta schimbare si atunci cei din jur vor fi extrem de derutati de ceea ce faci, spui si gandesti. Interesant este ca poti face mai multe azi si totul deodata. Poti reechilibra balanta mai tarziu sau poate chiar maine, dar azi important este ca ai foarte multe pe cap si chiar poti rezolva multe.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Iti focusezi prea mult atentia pe ceea ce se intampla in jur in loc sa iti stabilesti foarte clar prioritatile tale. Atentie la prea multe lucruri spuse si prea putine lucruri pe care le faci. Asta vor observa cei din jur si ar putea sa te coste, mai ales la locul de munca.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
La nivelul verbal, poti aborda o serie de subiecte interesante cu cei din jur. Dar atunci cand va fi vorba sa explorezi noi teritorii – mai ales in plan sentimental – totul poate deveni mult mai interesant. Incearca sa fii cat mai curajoasa si sa te confrunti cu propriile frici.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Vrei ca toata lumea sa-ti urmeze sfaturile, indemnurile si de ce nu comenzile tale. Pasiunea pe care o pui in rezolvarea unor lucruri extrem de minore poate parea surprinzatoare pentru unii, dar exista o anumita ratiune pentru care o faci. Important este ca tu sa fii ok cu tine asa ca nu tine cont de ceilalti.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Poti intelege in intregime azi abilitatea ta de a simti si presimti lucruri, pentru ca iti sunt la indemana toate instrumentele necesare acestei intelegeri. Mai mult decat atat, ai si o persoana apropiata care iti sustine aceste simtaminte. Rezistenta ta la schimbare este destul de mare, dar vei fi ajutata sa demonstrezi orice astazi.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi ai probleme in cuplu pentru ca revine o veche neintelegere. Vei avea parte de discutii mai putin sau mai mult lamuritoare. Aceasta pentru ca va depinde de intelegreea ta si de pana unde vrei sa mergi cu explicatiile unei situatii pe care ai trait-o cu mult timp in urma, dar o intelegi foarte bine de abia acum.
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ar trebui sa incepi sa incerci sa-ti depasesti propriile limite si sa nu mai stai ancorata atat de mult in trecut sau mai bine zis, pe acele lucruri din trecut care nu iti convin. Comunicarea va fi cel mai important aspect atunci cand vine vorba despre partener si este important sa mergi pe cartea adevarului.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Detaliile pe care le ai la indemana te ajuta doar daca ai un proiect important de terminat. Daca nu, vei realiza ca vei stresa pe toata lumea fara sens. Totusi nu trebuie sa iti fie frica sa-ti spui parerea, ci doar incearca sa o faci intr-un mod mai bland si mai putin detaliat.

related posts

Modifică setările cookies