HOROSCOP 15.11.2010


Azi e un bun moment pentru a lua decizii importante si pentru a discuta divesre proiecte de anvergura. Drumurile, contractele de orice fel sunt foarte bine speculate si exista multe sanse de a duce la capat tot ce va doriti.  Daca azi doriti sa faceti vreo schimbare legata de vreun obicei nesanatos sau chiar sa incepeti o cura de dezintoxicare sau de slabit, e un moment bine ales.


SCORPIONI CELEBRI: Kelly Osbourne

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Entuziasmul tau va mai scadea din intensitate si tocmai de aceea ai grija sa nu cazi in extrema cealalta de pesimism. Incearca sa fii ceva mai practica si mai interesata de lucrurile care te pot ajuta sa treci peste aceste momente mai neplacute: iesi la un film, distreaza-te cu prietenele, fa ceva ce stii ca te relaxeaza. In planul financiar se iveste o oportunitate pe care nu trebuie sa o ratezi.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Chiar daca pana acum ai fost coplesita de diverse experiente, probleme rezolvate sau nu, acum este timpul sa te retragi un pic si sa iti asimilezi experientele anterioare. E timpul si sa te relaxezi sa iti pui ordine in gandurile pentru runda urmatoare.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
E posibil ca azi sa vrei sa te retragi un pic din viata sociala si sa iti anulezi niste intalniri. Simti nevoia de o pauza si de aceea vei incerca sa te izolezi cat mai mult posibil. Nu e rau ca din cand in cand sa spui nu unor invitatii, dar atentie la discenerea importantei acestora. Daca totusi sunteti nevoita sa iesiti “in lume” atentie la ce spuneti si cui spuneti.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Devii extrem de posesiva cu anumite lucruri pe care tu consideri ca iti apartin in totalitate; aici poate fi vorba chiar de o persoana apropiata, de partener. Toate acestea vin din faptul ca azi te simti nesigura. De asemenea, ai o mare putere de manipulare si iti va fi extrem de usor sa-i convingi pe ceilalti sa faca asa cum vrei tu. Depinde doar de tine in ce sens iti vei folosi aceasta “putere”.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
Te gandesti cumva sa iti iei o mica vacanta sau chiar incepi sa te gandesti la concediu si sa actionezi in sensul acesta cautandu-ti un loc unde sa-ti petreci vacanta. Te vei asigura ca obligatiile tale sunt indeplinite cat mai repede si cat mai bine si iti vei rezerva mai mult timp pentru tine. Nu incerca sa faci totul deodata pentru ca nu vei reusi; ia-le pe rand.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Exista o tensiune in relatie pe care va trebui sa reusiti sa o elucidati. Daca vei sta de vorba cu partenerul, te va ajuta foarte mult in intelegerea unor particularitati pe care le ai si nu le-ai constientizat. Asa ca, planuieste o iesire undeva si lamureste problema. In planul financiar e posibil ca banca sa va aprobe un imprumut sau sa primiti veste buna legata de niste bani.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
O noua abordare se iveste in planul tau profesional si chiar vei fi surprinsa de colege sau colegi carete vor sustine in propunerile tale. Daca vei da atentie si detaliilor si vei fi ceva mai organizata decat de obicei e foarte posibil sa primesti si aprecieri pozitive de la sefi. Trebuie sa te concentrezi pe lucrurl bine facut decat pe ceea ce vor crede ceilalti si vei vedea ca totul este bine

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Metodele tale nu sunt intotdeauna acceptate de cei din jurul tau dar se pare ca azi vor fi intelese si de ceilalti. Atentie sa nu fii prinsa cumva la mijloc intr-un conflict pe care nu ti-l doresti si nici nu vrei sa te implici in el. In acelasi timp ai chef de “a te juca” si a lucra in acelasi timp. Vei reusi sa pendulezi intre pragmatism si creativitate, atunci cand va fi cazul si asta iti va da o dualitate pe care ceilalti nu o stiau.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Toate planurile tale incep sa aiba sens si ai o stare de spirit diferita. E posibil ca niste schimbari sa aiba loc in favoarea ta asa ca nu te stresa prea tare daca totul nu este exact asa cum ti-ai dorit. Incearca sa nu complici lucrurile mai mult decat sunt deja si da dovada de mai multa flexibilitate.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Te-ai cam saturat sa fii dezamagita de diverse persoane din jurul tau si incerci sa iti creezi convingerea ca tu esti cea mai buna si mai minunata. Nu este cazul sa exagerezi prea mult si nici sa te lansezi in speculatii fara sens. Nu iti fie frica sa accepti ca nu poti face chiar totul si nu esti superwomen. Din cand in cand sa-ti arati vulnerabilitatile nu poate fi neaparat un semn de slabiciune. 

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Va fi o provocare pentru tine sa iei lucrurile exact asa cum vin si nu vor tine cont de agenda ta deja stabilita. Cateodata un pic de nepravazut e bine sa ai in viata ta. Mai bine incearca sa te adaptezi situatiei si sa nu iei in tragic orice eveniment neplacut ca ti se va intampla. Atentie la banii tai pentru ca ai tendinta sa ii cheltui.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Incerci sa gasesti esenta lucrurilor si nu prea crezi in lucrurile de suprafata. Abordarea ta va fi extrem de simplista dar in acelasi timp eficienta si vei avea de castigat daca iti vei mentine acest ritm. E posibil sa fii implicata intr-o negociere si aceste atuuri ale tale vor fi benefice.
 

related posts

Modifică setările cookies