HOROSCOP 15.12.2010


Astrologic, exista foarte multe posibilitati in aceasta zi sa ne incarcam negativ cu anumite stari total nepotrivite. E posibil sa fie vorba de o cearta cu cineva drag, de a ne cere drepturile intr-un mod agresiv sau sa cerem respect fara a ne gandi ca de fapt nici noi nu oferim la randul nostru nimic. Ca sa linistim apele avem nevoie de multa capacitate de a intelege cum decurg de fapt lucrurile.


Sursa: Creola.ro

Sagetatori celebri: Katherine Heigl

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                        
Entuziasmul tau va creste in intensitate si tocmai de aceea ai grija sa nu cazi in extrema cealalta de optimism exagerat. Incearca sa fii ceva mai practica si mai interesata de lucrurile care te pot ajuta sa treci peste aceste momente mai neplacute: iesi la un film, distreaza-te cu prietenele, fa ceva ce stii ca te relaxeaza. In planul financiar se iveste o problema pe care trebuie sa o rezolvi rapid.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Nu este o zi foarte buna la locul de munca si nici in familie lucrurile nu stau prea bine. Exista foarte multe tensiuni si multa treaba pe care tu trebuie sa o faci. E posibil sa clachezi asa ca mai bine ia totul asa cum este si nu reactiona violent.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Chiar daca pana acum ai fost coplesita de diverse experiente, probleme rezolvate sau nu, acum este timpul sa te retragi un pic si sa iti asimilezi experientele anterioare. E timpul si sa te relaxezi sa iti pui ordine in ganduri pentru a fi pregatita pentru runda urmatoare.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                 
E posibil ca azi sa vrei sa te retragi un pic din viata sociala si sa iti anulezi niste intalniri. Simti nevoia de o pauza si de aceea vei incerca sa te izolezi cat mai mult posibil. Nu e rau ca din cand in cand sa spui nu unor invitatii, dar atentie la discenerea importantei acestora. Daca totusi sunteti nevoita sa iesiti “in lume” atentie la ce spuneti si cui spuneti.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Devii extrem de posesiva cu anumite lucruri pe care tu consideri ca iti apartin in totalitate: poate fi vorba chiar de o persoana apropiata, de partener. Toate acestea vin din temerile tale ascunse de care trebuie sa scapi intr-un fel sau altul. De asemenea, ai o mare putere de manipulare si iti va fi extrem de usor sa-i convingi pe ceilalti sa faca asa cum vrei tu. Depinde doar de tine in ce sens iti vei folosi aceasta “putere”.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Nu lasa ca azi cineva sa-ti strice bucuria: incearca sa asculti mai mult cu inima decat cu mintea. Pot exista anumite reactii in anturajul tau vis-a-vis de anumite probleme pe care le ridici sau fata de atitudini de-ale tale pe care altii nu le inteleg. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Metodele tale nu sunt intotdeauna acceptate de cei din jurul tau, dar se pare ca azi vor fi intelese si de ceilalti. Atentie sa nu fii prinsa cumva la mijloc intr-un conflict pe care nu ti-l doresti si nici nu vrei sa te implici in el. In acelasi timp ai chef de “a te juca” si a lucra in acelasi timp. Vei reusi sa fii pragmatica sau sa fii jucausa, atunci cand va fi sau nu cazul.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Azi esti cand impulsiva, cand analitica, cand intuitiva. Esti extrem de schimbatoare, iar cei din jur nu vor mai intelege nimic din comportamentul tau. Evita discutiile in contradictoriu cu partenerul si nu lua decizii sentimentale. Urmeaza-ti instinctul si incearca sa lasi in urma trecutul.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Va fi o provocare pentru tine sa iei lucrurile exact asa cum vin si nu vor tine cont de agenda ta deja stabilita. Cateodata un pic de nepravazut e bine sa ai in viata ta. Mai bine incearca sa te adaptezi situatiei si sa nu iei in tragic orice eveniment neplacut care ti se va intampla. Atentie la banii tai pentru ca ai tendinta sa ii risipesti.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Ai niste probleme financiare care au devenit acute. De aceea ar fi bine sa te tii departe de magazine pentru ca ai tendinta de a cheltui mai mult decat ai, chiar e posibil sa apelezi la un imprumut.

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Exprimarea sentimentelor adevarate iti poate face atat bine cat si rau. Depinde doar de tine fata de cine alegi sa iti arati adevarata fata. Bazeaza-te azi foarte mult pe intuitie si nu te lasa prinsa in capcana. Nu incerca sa cazi in extrema negativismului.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Esti extrem de bine pregatita pentru orice. Vei da curs invitatiilor, vei fi un pic risipitoare, atunci cand vine vorba de bani. Dar cel mai mult conteaza ca te vei distra de minune la o petrecere. In schimb vei avea o surpriza neplacuta din partea partenerului si vei reactiona destul de agresiv. Mai bine incearca sa stai de vorba cu el calm.
 

related posts

Modifică setările cookies