HOROSCOP 15-16.05.2010


Este important pentru fiecare dintre noi sa se simta bine din punct de vedere sentimental. Emotiile din acest weekend ne vor covarsi. Exista o anumita predispozitie catre exagerari nepotrivite si chiar o comunicare defectuoasa la nivel partenerial. Atentie si la micile excese de gelozie.
 


TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Agilitatea ta mentala se afla la cote ridicate si de aceea poti face fata cu brio multor discutii in familie sau cu prietenii. Vei raspunde la provocari numai cum tu stii sa o faci si ii vei supune pe ceilalti la obligatii foarte mari. O vorba buna nu strica niciodata asa ca ar fi bine sa nu fii rautacioasa fara motiv.


GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Daca nu ai rezolvat o problema sentimentala in trecut ea revine cu toata foarte in acest weekend. Ar fi bine sa fi pregatita sa faci fata unor evenimente neprevazute. O cearta cu partenerul nu este cel mai bun mijloc de a-ti spune parerea. Incearca sa te calmezi si sa incerci sa intelegi ca ai o parte din vina. Mai bine lamureste problema cat mai repede ca sa nu reapara.


RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Fantezia si creativitatea sunt pe ordinea de zi, iar in acest weekend unele vise ale tale prind contur. Ar fi bine sa incerci sa acorzi atentie si lucrurilor inconjuratoare ca sa poti afla lucruri si a putea fi pe faza la unele oportunitati care ti se ivesc. Nu e cazul sa exagerezi prea mult in ceea ce priveste relatia cu partenerul pentru ca intr-un final iti vei da seama ca el are dreptate.

LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
Ar fi bine ca in acest weekend sa-ti petreci timpul cu familia sau doar cu un grup restrans de prieteni. Relaxeaza-te pentru ca meriti. Ai o saptamana mai usoara in fata, dar in acelasi timp plina de oportunitati. Incearca sa acorzi atentie si partenerului – chiar l-ai neglijat in ultima vreme.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Multi iti vor cauta compania in aceste zile si chiar vei fi presata sa faci fata unor invitatii. Ar fi bine sa dai dovada de mult simt de observatie atunci cand situatia o cere si sa nu te implici daca nu este cazul. Mai ales in anumite probleme de familie ale altora. Ai grija la anumite persoane care nu iti vor binele. Iti va lua ceva timp sa-ti faci partenerul sa inteleaga exact ceea ce simti si ar fi bine sa ai rabdare pentru a nu exista „pagube colaterale”

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Pari un pic distanta fata de realitate si chiar iti propui sa nu te implici in nicio iesire sau vreo petrecere, mai ales daca este inopinanta. Ai nevoie de odihna si de retragere in sine mai mult decat iti imaginezi. Ar fi bine totusi sa nu te retragi chiar atat de mult si sa poti sa comunici cu ceilalti la adevarata ta valoare. Vei putea avea probleme daca nu vei fi inteleasa. Spune-le doar ca ai nevoie de un pic de spatiu si de timp doar pentru tine.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Este un week-end foarte bun pentru a aprofunda unele cunostinte noi sau vechi si chiar sunt zile foarte bune pentru examene de orice fel pentru tine. O oportunitate de afaceri ti se iveste asa ca e momentul sa iei o deczie importanta. Modul tau de a vorbi cu oamenii de langa tine e foarte posibil sa provoace o anumita scena de gelozie. Ar fi bine sa ai o discutie cu partenerul si sa-i explici ca nu este cazul.  

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE                                                         
Nu esti in apele tale si comunicarea ta va lasa de dorit. Nervozitatea isi va spune cuvantul mai ales in relatia cu partenerul. Nici cu rudele mai apropiate nu va intelegeti foarte bine asa ca intalnirile din cadrul familial nu va vor fi benefice, din contra. E mai bine sa-ti pastrezi calmul si sa nu judeci inainte ca celalalt sa termine de vorbit. Din pacate, graba ta de a acuza oamenii de langa tine nu iti va aduce beneficii. Incearca sa fi mai tandra cu persoana iubita.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                        
Ar fi bine sa faci ceea ce consideri ca e drept si just, chiar daca asta nu va fi pe placul tuturor. O iesire, o calatorie iti va face foarte bine. Iti va fi frica sa nu pierzi controlul unei anumite situatii, dar din pacate nu vei putea altfel. Totul va reveni la normal, dar va trebui sa ai putina rabdare. Partenerul tau va fi implicat in treburi de rutina, dar asta va insemna ceva timp liber doar pentru tine.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                 
Ai niste probleme financiare care au devenit acute. De aceea ar fi bine sa te tii departe de magazine pentru ca ai tendinta de a cheltui mai mult decat ai, chiar e psoibil sa apelezi la un imprumut. O complicatie neasteptata, in planul personal, va avea loc in acest week-end, dar se pare ca tu esti pregatita. Vei face fata cu brio unor provocari si iti vei demonstra responsabilitatea fata de ceilalti. Important este sa nu te incapatanezi si sa ramai doar la punctul tau de vedere.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                                  
Te vei retrage un pic si nu vei dori decat sa te izolezi de cei din jurul tau. Incearca sa nu-ti neglijezi partenerul sau prietena apropiata pentru ca ei chiar te pot intelege. Nu incerca sa te simti vinovata doar pentru ca iti doresti timp pentru tine. Vesti bune pe planul financiar dar ar fi bine sa eviti orice speculatie.


BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Esti extrem de bine pregatita pentru orice. Vei da curs invitatiilor, vei fi un pic risipitoare, atunci cand vine vorba de bani, dar cel mai mult conteaza ca te vei distra de minune in acest weekend.In schimb vei avea o surpriza neplacuta din partea partenerului si vei reactiona destul de agresiv. Mai bine incearca sa stai de vorba cu el calm.
 

related posts

Modifică setările cookies