HOROSCOP 16.08.2010


Este timpul sa restabilim anumite lucruri importante din viata noastra si sa inclinam balanta spre acele probleme care sunt extrem de presante si nu le-am rezolvat pana acum. Atentie la conflicte, mai ales cu autoritatile. Dorinta de aventura este exacerbata. Atentie la orice document semnat azi.
 


LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
E posibil sa incerci o mare dezamagire din partea partenerului sau o deziluzie in afaceri. Asta se poate reflecta si in modul in care vei percepe anumite lucruri, iar sensibilitatea ta va fi maxima la orice remarci pe care le vei considera nelalocul lor. Te descurajezi repede azi, dar poate este timpul sa te gandesti in primul rand la comportamentul tau fata de ceilalti in loc sa proiectezi asupra lor problemele tale.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
E posibil ca restrictiile financiare sa iti creeze o stare foarte reala de disconfort si exista chiar riscul de a pierde bani. Daca azi ai vreo problema de rezolvat cu femeile se va putea face orice, mai ales ca ai multa sustinere din partea lor. Drumurile sunt bine aspectate asa ca daca iti doresti sa pleci undeva, azi se pot concretiza planurile tale de calatorie. 

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
Nu esti intr-o pasa excelenta, dar ar fi bine sa iti rezolvi problemele cu autoritatile cat mai repede – mai ales daca stii ca ai asa ceva. Atentie la persoanele iresponsabile din jurul tau carora tu va trebui sa le oferi suportul tau. Apeleaza la bunul tau simt si vei avea sanse sa rezolvi multe lucruri azi.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Nu este o zi foarte buna pentru cariera pentru ca pot avea loc discutii aprinse cu un superior de al tau. Atata timp cat vei considera ca numai asa iti poti rezolva problemele iti va fi foarte usor sa-i judeci pe ceilalti si sa iti incarci mintea cu prejudecatile tale. Incearca sa ramai calma si sa te pozitionezi acolo unde nimeni nu isi doreste. Nu face promisiuni in van pentru ca mai tarziu iti va fi greu sa le respecti.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE       
Vei dori foarte mult sa arati capacitatile tale creative acelor persoane care conteaza pentru tine, dar ar trebui sa nu te entuziasmezi mai mult decat e cazul. Unele planuri sociale se pot narui foarte usor azi, dar asta nu trebui sa te indispuna prea mult. Nu incerca sa controlezi totul din viata ta si va fi ok pentru tine.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE                                                       
Iti doresti sa te inconjori de prieteni sau sa stai intre oameni care iti pot aprecia atat eforturile pe care le faci, pentru a le prezenta noile tale idei pentru viitor. Totusi nu este o saptamana prea buna pentru a demara noi proiecte, asa ca ia-o mai usor.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE                                                                
Cu toate ca iti doresti foarte mult sa concretizezi anumite planuri nu vei reusi prea multe lucruri azi. Ar fi mai bine sa lasi ca lucrurile sa vina de la sine si sa nu le fortezi prea mult. O veste buna vei primi azi in ceea ce priveste cariera ta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE                                                                      
Nu este o idee foarte buna sa eviti rezolvarea problemelor financiare. E adevarat ca vei reusi sa rezolvi unele probleme de afaceri, dar mai ai mult pana la a restabili un echilibru intre dorinte si reusite. O persoana mai in varsta te va ajuta mai mult decat crezi.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
Iti doresti mai multe lucruri deodata si asta e posibil sa iti strice ziua pentru ca iti va fi foarte greu sa duci, macar pana la capat, o singura treaba. In loc sa arunci in lupta tot ce poti numai azi ar fi bine sa-ti rezervi energiile si pentru urmatoarele zile care vor fi destul de grele pentru tine.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI  
Vei face eforturi mari pentru a te concentra pe acele probleme de la locul de munca unde ti se vor impune niste directive clare si precise. Ar fi bine sa nu sari peste anumite etape in realizarea acestora pentru ca vei avea mari probleme. Inainte de a face pasi importanti cere sfatul unei prietene apropiate sau partenerului. 

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
Nu iti va lipsi spiritul de initiativa si de aceea e foarte posibil sa reusesti azi acolo unde nu ai reusit pana acum. E foarte important pentru tine sa ai sustinerea unor persoane importante asa ca vei discuta foarte mult azi dar e foarte adevarat ca o vei face cu folos.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Loialitatea ta fata de familie va fi apreciata azi, dar asta nu inseamna ca nu trebui sa si recunosti unele greseli pe care le-ai facut in acest plan al vietii tale. In cariera ai o zi importanta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iei vreo decizie, mai ales ca vei fi sub imperiul emotiilor. Legaturile cu persoanele mai tinere sau copiii sunt foarte importante.

 

related posts

Modifică setările cookies