HOROSCOP 16-17.10.2010


Acest week-end poate insemna mai mult decat oricand detasare. Sentimentele pot fi pe locul doi si atunci tot ce tine de un calcul extrem de pragmatic este binevenit. In interactiunea noastra cu ceilalti e foarte posibil sa avem asteptari mai mari decat este cazul. Oricand poate aparea o surpriza, dar va depinde foarte mult de noi daca vom accepta oportunitatea care ni se ofera sau nu. In relatie, ar fi bine sa lasam lucrurile asa cum sunt fara sa fortam in niciun fel vreo decizie.


Balante celebre: Nicky Hilton

BALANTA 23 SEPTEMBRIE – 22 OCTOMBRIE
E chiar imposibil pentru tine sa ai control asupra unor intamplari din viata ta. Asa ca ar fi bine sa nu iei personal niste reprosuri. Atentie la cheltuieli pentru ca vei fi un pic peste ceea ce iti permiti si ar fi bine sa fii mai retinuta. Poate fi vorba de cumparaturi pentru tine sau pentru altcineva, in orice caz nu este bine sa arunci banii pe fereastra pentru lucruri inutile. Mercur aflat la tine in zodie asa ca te va ajuta sa iei cele mai bune decizii si sa comunici foarte bine sentimentele tale.

SCORPION 23 OCTOMBRIE – 21 NOIEMBRIE
Poate fi un week-end in care sa fie extrem de importanta distractia si chiar un pic revenirea la copilarie. Te vei juca foarte mult, chiar daca vorbim de sentimentele celorlalti sau de faptul ca te poti intelege foarte bine cu copiii. E posibil sa ai mici neintelegeri cu mama sau cu o femeie apropiata din familie.

SAGETATOR 22 NOIEMBRIE – 20 DECEMBRIE
In acest week-end vei vedea lucrurile mai mult in lumina lor pozitiva si asta iti va da multa energie. Totusi ar fi bine sa sesizezi daca vei avea de infruntat vreo situatie mai complicata si sa ii poti face fata cu brio. Pot exista unele tensiuni la nivelul personal.

CAPRICORN 21 DECEMBRIE – 19 IANUARIE
Ai multe motive ca azi sa spui exact ce gandesti, chiar daca asta nu va insemna decat sa lamuresti foarte clar anumite aspecte din viata ta. O discutie cu o prietena apropiata te va stimula si iti clarifica obiectivele.  O intalnire in familie te va aduce mai aproape de anumite valori.

VARSATOR 20 IANUARIE – 18 FEBRUARIE
Chiar daca ai inceput sa faci anumite schimbari in viata ta, ar fi bine sa nu te razgandesti atat de repede in ceea ce priveste drumul tau. E posibil ca financiar sa ai o mica surpriza placuta. In relatie, discutiile cu partenerul pot fi lamuritoare si chiar puteti sa ajungeti, impreuna, la o concluzie onesta.

PESTI 19 FEBRUARIE – 20 MARTIE
Sunt foarte multe lucruri in acest week-end care iti vor cere atentia ta asa ca, fii pregatita sa dai curs multor invitatii, sa ajuti pe cineva apropiat si sa fii alaturi de partener pentru rezolvarea unor probleme. Cu cat vei fi mai flexibila cu atat iti vor creste sansele sa fii multumita de tine la sfarsitul acestui week-end.

BERBEC 21 MARTIE – 20 APRILIE
In sfarsit ai o idee asupra ceea ce iti doresti, dar vei intampina ceva dificultati in a duce planurile la bun sfarsit. Vei sta focusata pe anumite aspecte personale si vei reusi sa iti comunici dorintele intr-un mod impulsiv, ceea ce poate dauna relatiei actuale. Pana la urma, impreuna cu partenerul, vei ajunge la o concluzie benefica pentru amandoi.

TAUR 21 APRILIE – 20 MAI
Incearca sa nu te enervezi chiar atat de mult in acest week-end. Nu vei da dovada de nici cea mai mica intelegere sau rabdare pentru cei din jurul tau. Tot ceea ce iti doresti tu este mult mai important decat ceea ce isi doresc ceilalti si risti sa fii pusa in fata unor confruntari fara sens.

GEMENI 21 MAI – 21 IUNIE
E foarte posibil ca in acest week-end munca sa fie cea mai importanta pentru tine si vei vrea sa iti duci pana la capat anumite proiecte pe care nu le-ai putut termina in saptamana ce a trecut. Incearca sa nu te agati atat de mult de trecut si vei trece mai usor peste lucrurile care ti se intampla.

RAC 22 IUNIE – 22 IULIE
Emotiile te pot coplesi foarte usor si pentru asta va trebui sa acorzi atentie sporita comunicarii si la ceea ce se intampla in jur. Poti vedea foarte clar unele aspecte ale unei probleme personale, dar cand va veni vorba sa treci la fapte, iti va lipsi elanul. Incearca sa lasi pe seama apropiatilor niste probleme care nu sunt ale tale. 
 
LEU 23 IULIE – 22 AUGUST
E posibil ca in acest week-end sa acorzi o atentie marita vietii tale amoroase si poate cineva iti va pica cu tronc. Esti extrem de sensibila si nu vei putea face fata unor discutii lejere despre viata ta personala. Mai bine incearca sa iti cultivi ceva mai mult rabdarea, pentru a te bucura de zilele tale libere.

FECIOARA 23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE
Frustrarea ta poate fi maxima mai ales cand vei afla ceva neplacut legat de modul in care cineva ti-a luat o anumita sansa. Iti va fi foarte greu sa-ti schimbi programul si nici nu iti doresti sa faci asta, chiar daca anumite persoane din jurul tau insista. Incearca sa te bazezi foarte mult pe intuitia ta pentru a reusi sa iesi din situatii nefericite. Nu incerca sa rezolvi singura unele obligatii si apeleaza cu incredere la ajutorul prietenilor.

related posts

Modifică setările cookies