Horoscop 17 aprilie 2020. Peștii au parte de niște drame în familie, vezi ce se întâmplă cu Racii


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de vineri, 17 aprilie 2020.


Berbec

Dacă în prima parte a zilei încerci să pui la punct un plan financiar pentru un proiect care urmează a fi împlementat, nu se poate spune că vei la fel de activă în partea a doua a zilei. Așadar, vei dori să stai departe de factorii de stres, să-ți regăsești starea de bine, departe de tot ce te supune provocărilor fizice sau mentale.

 

Taur

În prima parte a zilei, vei fi foarte activă în sfera profesională, iei legătura cu șefii, iar în acțiunile pe care le întreprinzi, vei fi în centrul atenției. În partea a doua a zilei, se schimbă registrul astral și vrei să restabilești armonia în relațiile parteneriale, lucru ce îl va surpride plăcut pe partener.

 

Gemeni

Deși nu se anunță o zi activă din punct de vedere social, totuși surpriza este la tot pasul și vei face o impresie bună în grupul în care activezi profesional, deoarece inițiativele pe care le vei avea, vor fi apreciate de către șefi.

 

Rac

În prima parte a zilei, vei rezolva niște chestiuni financiare, poate vei face cumpărături online, cadouri pentru cei dragi. În a doua parte a zilei, vei intra într-o dispoziție de călătorie și vei dori să evadezi în locuri în care ai vrea să ajungi. Momentan te vei mulțumi cu fotografii și filmulețe.

 

Leu

Contextul astral de astăzi îți rezervă o surpriză din partea partenerului de viață. După îndelungi dispute, veți ajunge împreună la concluzia că mai bine faceți pace. În a doua parte a zilei, se activează planul financiar. Poți primi un cadou sub formă de bonus de la serviciu.

 

Fecioară

În prima parte a zilei, ai parte de o surpriză de la locul de muncă, care privesc sarcinile de lucru. Posibil să fii nevoită să preiei o parte din sarcinile unui coleg, care are o problemă de sănătate. În partea a doua a zilei, vei analiza relația de cuplu și vei dori să aplanezi conflictele, lași de la tine  și renunți la a mai fi critică.

 

Balanță

Contextul astral de astăzi îți aduce o surpriză în planul amoros, iar dacă ești părinte primești un cadou surpriză de la copii, ceva ce te va impresiona foarte tare. În partea a doua a zilei, poți avea parte de unele disfuncții organice, pe fondul emoțiilor sau stresului de la serviciu.

 

Scorpion

Dacă în prima parte a zilei te ocupi de chestiunile gospodărești, împreună cu restul membrilor familiei, în partea a doua a zilei, ai parte de surprize în planul afectiv. Partenerul îți poate împărtăși deschis sentimentele și să simți, preț de câteva ore, că ești centrul universului lui.

 

Săgetător

Dimineață, vei fi nevoită să faci niște cumpărături sau să faci o deplasare să ajuți pe cineva din familie, care are nevoie de ajutor pentru o problemă de sănătate. Pe după-amiază te mai liniștești și încerci să te recuperezi, să te relaxezi și să scapi de stresul la care ai fost supusă dimineață, mulțumită că ai rezolvat totul cu bine.

 

Capricorn

Astăzi primești o sumă de bani care vine cu surpriză. Ești mulțumită de finanțele de care dispui, mai ales că ai în plan să cumperi niște cadouri. Registrul astral se schimbă în partea a doua a zilei, când se activează casa comunicării, fiind favorizate schimburile de idei, studiul, activități intelectuale și acumularea de cunoștințe.

 

Vărsător

În prima parte a zilei, te ocupi de tine și de ceea ce îți face plăcere, ca pe după-amiază să intervină unele probleme în regimul banilor pe care îi aștepți și atunci să ti se dea peste cap toată buna dispoziție pe care ți-ai creat-o de dimineață.

 

Pești

În prima parte a zilei, te izolezi de factorii de stres și încerci să te reechilibrezi, te odihnești mai mult și faci lucruri care îți fac plăcere. Lucrurile se schimbă în a doua jumătate a zilei, pentru că Luna ajunge în semnul tău zodiacal și te vei simți bine din toate punctele de vedere. Urmează câteva zile în care le vei petrece cu familia, fără să mai fii nevoită să faci față provocărilor de la serviciu.

related posts