Horoscop 17 august 2021. Leii negociază pentru un salariu mai mare, vezi ce zodii suferă din dragoste


Află ce îți rezervă astrele și citește horoscopul zilei de marți, 17 august 2021.


Berbec

Astăzi, chiar dacă începi săptămâna cu unele dispute cu colegii, ai un avantaj pentru că șefii sunt de partea ta. Până la finalul zilei vei avea de partea ta pe cei cu care ai avut neînțelegeri, pentru că își dau seama că ai dreptate și vrei binele proiectului în care sunteți implicați.

Taur

Chestiunile bănești te preocupă astăzi și mai ales discutarea termenilor unui contract. Încerci să atragi sprijin financiar, să negociezi cu abilitate și să schimbi în favoarea ta o înțelegere. În planul sentimental ai o nemulțumire pe care nu o împărtășești încă partenerului de cuplu.

Gemeni

Astăzi se întrevăd relații bune cu partenerul de cuplu, cu mici dispute legate de chestiunile gospodărești. La serviciu, s-ar putea să nu fii pe aceeași lungime de undă cu colegii legat de organizarea spațiului de lucru, a împărțirii sarcinilor sau a programului.

Rac

S-ar putea să ai parte de niște disfuncții organice din cauza excesului alimentar. Să poți face față astăzi la serviciu este nevoie să te odihnești mai mult și să ții câteva zile dietă. Norocul tău este că nu ai parte de o zi dificilă, iar unul dintre  colegi îți sare în ajutor. În partea a doua a zilei, primești o ofertă de job și programezi un interviu.

Leu

Dacă în prima parte din zi ai discuții importante pe tema banilor, o negociere salarială sau negocierea unui contract de colaborare, în partea a doua a zilei te preocupă sfera sentimentală. Bucură-te de încă o săptămână în care Soarele îți aduce energie în tot ce întreprinzi! Posibil o situție care apare astăzi în cuplu, să te determine să iei o decizie în weekend.

Fecioară

Astăzi, ești preocupată de chestiunile gospodărești, iar la serviciu ești foarte organizată și încerci să faci niște schimbări pentru a-ți ușura treaba. S-ar putea în partea a doua a zilei să încasezi și niște bani de la familie sau de la un membru care îți returnează o datorie.

Balanță

Astăzi, se activează sectorul comunicării, informațiilor, dezbaterilor și deplasărilor, însă nu prea ești în formă să rezolvi chestiuni administrative sau să ai întâlniri, pentru că tinzi să intri ușor în dispute, să spui direct nemulțumirile. Ai o stare de indispoziție și nu-ți poate intra nimeni în voie.

Scorpion

Ziua de astăzi începe cu preocupări de natură financiară. Rezolvi chestiuni curente, faci plăți, mergi la cumpărături și încerci să ții o socoteală a banilor. Posibil să primești un telefon de la un angajator să te prezinți la un interviu și vei negocia salariul și beneficiile pe care le primești dacă alegi să schimbi jobul.

Săgetător

Astăzi Luna îți traversează zodia, respectiv sectorul personalității și-ți imprimă energie, optimism și initiative la locul de muncă. Profită de aspectele astrale favorabile care se formează între sectorul carierei și sectorul muncii și organizează munca astfel încât să beneficiezi de rezolvarea tuturor situațiilor ivite pe parcursul zilei!

Capricorn

S-ar putea, astăzi, să vrei să faci o surpriză cuiva drag, care trece printr-o perioadă mai grea din punct de vedere emotional, relațional. Totodată, vei avea dialoguri cu persoane cu mai multă experiență despre convingerile, mentalitățile și filosofia de viață. Posibil să vrei să ieși dintr-un cerc de prieteni unde nu te mai regăsești.

Vărsător

Plănuiești, astăzi, o ieșire în weekend cu prietenii. Chiar dacă este nevoie să faci rost de bani, găsești resursele necesare să participi la un eveniment sau la întâlnire cu un grup de prieteni. În planul profesional, ai parte de multe schimbări, începi proiecte noi și cauți să-ți suplimentezi veniturile.

Pești

Configurația astrală de astăzi îți aduce multă intuiție în rezolvarea unor situații, care apar neașteptat în planul profesional. Te faci remarcată și ți se apreciază eforturile și munca depusă. În planul relațional, ai parte de frământări, decizii pe care trebuie să le iei și pe care partenerul nu le agreează. Posibil să accepți o funcție, un proiect nou, să-ți schimbi jobul și acest lucru înseamnă mai multă muncă, uneori și peste program, iar partenerul îți reproșează că alegi cariera în detrimentul familiei.

Din toamnă PRO TV va difuza emisiunea Superstar România. Vezi pe PRO TV PLUS un interviu cu Smiley, unul dintre jurați

related posts

Modifică setările cookies